top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:00) 2023.03.01.Scott Davison, az On Amerika vezérigazgatója szerint a 10%-os növekedés olyan, mint egy 200 évenként bekövetkező árvíz. A 40%-ra azonban nincs példa. (...) A jelentésük kimutatta, hogy a munkáltatói életbiztosítási ügyfelek halálozási aránya 30-40%-a teljes lakosság halálozási arányának. Egyszerűen azért, mert egészségesebbek. Hiszen fiatalok, és a legjobb egészségügyi ellátást veszik igénybe. (...) Nos, tavaly mégis hatalmas pénzeket kellett kiperkálniuk [a biztosítótársaságoknak] . (...) 2021-ben 40%-os többlethalálozás következett be a 25-64 éves korosztályban.


A Bild nevű német lap névtelen washingtoni és berlini kormányzati forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a nyugati hatalmak állítólag határidőt akarnak tűzni Ukrajnának, hogy békemegállapodást kössön Oroszországgal. Értesüléseik szerint az USA és szövetségesei így kívánják ösztönözni a kijevi vezetést arra, hogy megpróbálja mihamarább visszafoglalni az orosz erők által megszállt területeket – írja a Bildre hivatkozva a Russia Today. Egészen konkrétan a Nyugat idén őszig eredményeket akar látni a frontokon.


Az amerikai külügyminiszter megismételte a Biden-kormányzat aggodalmát amiatt, hogy Kína segítséget kíván nyújtani Oroszországnak az ukrajnai háborúhoz.


Nem kíván találkozni orosz és kínai hivatali partnereivel Antony Blinken amerikai külügyminiszter a G20-ak csoportjának újdelhi találkozóján – ezt maga Blinken jelentette be szerdán, taskenti látogatása során.


A szerző szerint kevesen utánozzák Orbánt olyan hűségesen, mint a floridai kormányzó és sokak szerint leendő republikánus elnökjelölt, Ron DeSantis.


Kínos leleplezéssel állt elő Ron DeSantis floridai kormányzó: Bob Chapek Disney-vezér maga panaszkodott neki arról, hogy baloldali demokrata körök nyomják bele az óriáscéget a woke ideológiába.


Az amerikai képviselőház fegyveres erőkkel foglalkozó bizottsága úgy véli, hogy az F–16-os vadászgépek Ukrajnába küldése nem lenne jó ötlet.


Azt mondja, mindig is ez volt a szándéka.


"Mi ukránok vagyunk, de megölnek minket, ezért valószínűleg saját országra van szükségünk. Mert ezek az emberek Kijevben nem testvérek számunkra".


És az ukrán szélsőjobboldali milíciák megkezdték az orosz ajkú félsziget élelmiszer- és vízellátásának blokádját. Tudta, hogy Ukrajna 2014-ben gátat épített, amely elzárta a Krím édesvízkészletének 85%-át?


„Nem fogjuk feláldozni az embereinket a semmiért” – szögezte le Alekszander Rodnyanszkij.


Zelenszkij: Ukrajnának szüksége van friss, fiatal amerikaiakra, hogy segítsenek a szárazföldi háborúban "Az USA-nak el kell küldenie a fiait és a lányait... a HARCBA..."... ".... és meg fognak halni."


A Lengyelországban kijelölt tömeges szálláshelyeken elhelyezett ukrajnai menekülteknek szerdától hozzá kell járulniuk tartózkodásuk költségeihez.


A nyilatkozat azután hangzott el, hogy Oroszország leállította a Lengyelországba irányuló olajszállításokat a Barátság kőolajvezeték északi szakaszán.


Az olasz napilap hosszú kommentárt fűzött ahhoz, hogy Ferenc pápa idén tavasszal ismét Magyarországra látogat.


Anna Lührmann személyes feladatának érzi, hogy kifejezze a Bizottság és a német kormány aggályait, és rámutasson arra, hogy az uniós pénzeket megfelelően kell felhasználni. (nu, csak az a kérdés, hogy kinek megfelelően)


Henrik Hololei útjait Katar fizette. Az Európai Bizottságban is szedi áldozatait a brüsszeli korrupciós botrány.


A külügyminiszter jelezte, ma ezekről fog beszélni Genfben, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának ülésén.


Sajtóhírek szerint Berlin szociáldemokrata polgármestere a kereszténydemokratákkal szeretne koalíciót alakítani.


Izrael szerint viszont inkább Irán miatt kellene aggódniuk.


Annalena Baerbock német külügyminiszter “feminista külpolitikát” vezetne be, és ennek megfelelően tervez változtatni az ország külkapcsolatain.


Nemcsak az idegsebész, de szerinte sok orvos is örül a kötelező kamarai tagság megszüntetésének.


Kincses Gyula államtitkárként a Gyurcsány-kormány alatt tevékenykedett.


A jogszabályok módosítása előtt volt olyan év, amikor több mint 2,6 milliárd forintnyi kártérítést ítéltek meg a börtönkörülmények miatt perelő raboknak.


A Fiatal Családosok Klubja már többször felvetette a szigorítást, és úgy tűnik, az országgyűlési képviselők között is többen vannak, akik támogatják a kezdeményezést.


Az igazi történet – a legnagyobb felháborodás – az, hogy azok az emberek, akik tudták vagy tudniuk kellett volna az igazságot, hazudtak róla, hogy elrejtsék a kínai [nu, meg az amerikai] kormány szerepét a tömeggyilkosságban.


Ma Lula [Brazília elnöke] elindítja a Covid vaxx kampányt... 2023-ban... "A vakcina az élet garanciája. Ezért adatom be ma az ötödik oltást. És ha lesz hatodik, akkor a hatodikat is beadatom. Ha lesz hetedik, akkor a hetediket is beadatom."A mai tárgyaláson elmaradt az ítélethirdetés, így nyertünk további 7 napot az aláírásgyűjtésre! Ki kell használnunk ezt az időt is, mutassuk meg, hogy sokan vagyunk és nem tűrjük az igazságtalanságot! Szabadságot Bud4házynak és társainak! A tárgyalás napja: 2023. március 9., kezdés: 9 óra, helyszín: Fővárosi Ítélőtábla, 1027 Budapest, Fekete Sas u. 3. I. em. 1. Kérjük, írják alá a petíciót a https://szabadsagot.com oldalon! Köztársasági elnöki kegyelmet Bud4házy Györgynek és társainak!


874 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page