VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:14)


Egy floridai magániskola nem alkalmaz Covid vakcinával beoltott tanárokat

Az iskola igazgatója, Leila Centner egy emailt küldött a személyzetnek azt állítva, hogy „még évekig nem lesz megbízható információnk a Covid-19 vakcina rövid és hosszú távú hatásáról.” Több nő is menstruációs zavarokról számolt be miután kapcsoltba került beoltott személyekkel. Lehet, hogy a beoltottak tüskefehérjéket terjesztenek.


Biden döntésére fittyet hányva betiltották az abortuszt Texas állam egyik legnagyobb városában – kiakadt a Planned Parenthood

Magyarországon Cseh Katalin (a „botmixeres”), a Momentum EP-képviselője döbbentette meg azzal a közvéleményt, hogy születésnapjára annak a Planned Parenthood szervezetnek gyűjtött adományt, amely az abortált magzati szervekkel kereskedik egy videofelvétel tanúsága szerint. 2011–2017 között közel hárommillió (!) magzati élet elvételében közreműködtek.


Arizona államban civilek számolják újra az elnökválasztás szavazatait

Aggasztja Washingtont, hogy az arizonai szenátus egy magáncéggel számoltat újra elnökválasztási voksokat.


Égő autók, elfoglalt házak – virágzik a szélsőbaloldal Berlinben

A munka ünnepén tort ült az erőszak Berlinben, de ez csak a jéghegy csúcsa: a város szélsőbaloldali szcénája érinthetetlen a rendőrök számára, a politika pedig mintha cserbenhagyta volna a lakókat.


Gulyás Gergely: Augusztusig kelleni fog a szolgáltatásokhoz a védettségi igazolvány

Eddig Horvátországgal, Szerbiával, Szlovéniával, és Bahreinnel kötött kétoldalú megállapodást a kormány.


DR. BHAKDI FIGYELMEZTETÉSE A COVID VAKCINÁKRÓL

Dr Sucharit Bhakdi thai-német mikrobiológus figyelmeztet, hogy a COVID hisztéria hazugságon alapul és, hogy a vakcinák úgy vannak beállítva hogy globális katasztrófákat okozhatnak. Összefoglalva, mivel az interjú angol nyelvű, Dr. Bhakdi először azt magyarázza, hogy a hírhedt PCR teszttel visszaéltek, a tudománytalan félelem kiváltására. Ezután elmagyarázza, hogy az mRNS oltások mit fognak tenni az emberi testtel, olyan példákkal szemléltetve, amelyeket bárki megért. Az egyéb aggodalmak mellett masszív véralvadás várható, valamint káros immunrendszer válaszok, melyek elpusztítják az emberi testet. A COVID-19 elleni vakcinázást követően a szervezet harcolni fog saját sejtjeivel. A vakcinákról szóló figyelmeztetés magyar felirattal is nézhető.


Szerbiában már megfizetik a kísérleti patkányságot

Szerbiában 25 euró értékű pénzjutalomban részesülnek azok, akik beoltatják magukat a koronavírus ellen – jelentette be szerdán Aleksandar Vučić szerb államfő a Pink tévé műsorában. Hogy ezt vajon milyen pénzekből fizetik, az nem derült ki, mint az sem, vajon mennyi marad abból a kifizetésre szánt pénzösszegből azoknak, akik megjutalmazzák a kis “sajtdarabkával”, azaz a 25 euróval a kétlábú kísérleti patkányokat.


Van, ahol sört, máshol steakvacsorát ajánlanak az oltakozásért

Az oltási programok előrehaladtával vészesen közeleg a hajlandósági plafon, ami egyre több országban felveti a kérdést: hogyan győzhetőek meg a szkeptikusok a vakcinák hatékonyságáról? Az Egyesült Államokban például sört osztanak, Kínában étkezési jegyekkel és főzőolajjal csábítják az embereket az oltópontokra. Szakértők szerint azonban az anyagi ösztönzők nem működnek, a vállalati szférában ezért már kifinomultabb módszereket tanácsolnak.


Egyikünk sem oltásellenes, de azt szeretnénk, hogy másokkal ugyanez már ne történhessen meg

Két nő is április 6-án kapott AstraZeneca-oltást, és mindkettőjüknek mélyvénás trombózisa lett pár nappal később, de egy harmadik esetéről is hallottak, és a Facebookon is számoltak be mások ilyen esetekről. A hivatalos tájékoztatás szerint nem volt még példa arra, hogy Magyarországon vérrög képződött volna az AstraZeneca oltása után, holott már a környező országokban, például Szlovákiában is számon tartanak ilyen eseteket.


Az internet egykor a szólásszabadság ígéretét kínálta mindenkinek, de a Big Tech azóta mindezt egy börtönné alakította át.

A Facebook "felügyelőbizottságának" azon szerdai döntése - amely átlátszó kísérlet a cenzúra felelősségének egy nemzetközi bizottságba való kiszervezésére -, hogy meghosszabbítja a 45. amerikai elnökre, Donald Trumpra vonatkozó tilalmat, csak a legújabb példája ennek, de korántsem a legkirívóbb.Forrás: Nemzeti Hírháló


87 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek