top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:32) 2022.02.18.


Az ottawai rendőrség legalább két vezető szervezőt letartóztatott a Covid-19-korlátozások elleni Freedom Convoy-tüntetés miatt. A helyi szervek ultimátumot adtak a kamionosoknak – közölte az RT.com. Tamara Lich és Chris Barber szervezőket letartóztatták, miután az ottawai rendőrség rendkívüli felhatalmazást kapott a kanadai fővárosban zajló tüntetések felszámolására. Tegnap az egyik szervező egy videóban arról beszélt, hogy számít a letartóztatására. Maradjatok és küzdjetek a szabadságért – tette hozzá, és arra kért mindenkit, hogy csatlakozzanak a hetek óta tartó demonstrációhoz az ország fővárosában.Az egyik oldal hősökként ünnepli, a másik pedig szélsőséges rendbontóknak minősíti a kanadai „szabadság konvoj” tagjait. Trudeau rendkívüli állami felhatalmazás segítségével próbálja meg feloszlatni a kamionosokat, azonban kérdés, hogy a kemény fellépésre hogyan fog reagálni a politikai iránt általában közömbös, és nyugalomhoz szokott kanadai társadalom. Összefoglaló.


Angol nyelvű szimpózium a UK Column weboldalán péntek este a Doctors for COVID ETHICS szervezésében. Ferbruár 18. péntek 18:00 GMT, (Magyar idő szerint 19:00-kor). Részletes programtájékoztató. Link az élő közvetítéshez.Ajánlott olvasmány Jacob Siegel írása: A Covid-rendszer becsapott mindannyiunkat - Könnyen megtéveszthetővé tett a tömegek gondolkodását befolyásoló pszichózis? A világjárvány egyik népszerű pszichológiai elmélete a „tömegek gondolkodását formáló pszichózis”, más néven tömeghipnózis, vagy egyszerűen tömegpszichózis. Mattias Desmet, a belga Genti Egyetem pszichológiaprofesszora által írt tanulmány azt állítja, hogy a Covid-vírusra adott válasz a szigorú politikát alkalmazó országokban azt szemlélteti, hogyan lehet az embereket a kollektív félelem állapotába hozni, amely könnyen manipulálhatóvá teszi őket, és hajlamossá teszi őket arra, hogy ellenálljanak az észérveknek és a kézzel fogható bizonyítékoknak.


Craig Greenberg kifakadt az amerikai igazságszolgáltatással szemben, amely lehetővé teszi, hogy elengedjenek egy férfit, aki két napja megpróbálta őt ölni egy nyilvános rendezvényen.


A vallások csak most kezdtek igazán foglalkozni a futótűzként terjedő Metaverzummal, és a mesterséges intelligenciában rejlő potenciállal. Sokan azt állítják, hogy ami közelebb visz Istenhez, az csak jó lehet. A kétség azonban még a legtöbbekben ott van: milyen veszélyeket rejthet, ha emberi szintre emelnek egy mesterséges, ember által kreált intelligenciát? Erre keresték a választ a BBC riporterei is, akik rabbikat, buddhista papokat, és fiatalokat kérdezték a mesterséges intelligenciáról.Egy új amerikai törvény értelmében az amerikai Külügy­minisztérium feladata lenne, hogy globális szinten megfigyelje a „szexuális kisebbségek” ellen el­kö­ve­tett bűncselekményeket. Magán­­személyek, sőt akár állami képviselők esetében is megtagadható lehet a vízum kiadása, amennyiben az illetőt LMBTQ-közösséget sértő cselekedetben elítélték.


A WEF vezér arról beszél, hogy a középosztály áldozata lesz a negyedik ipari forradalomnak, ami rengeteg munkahely megszűnésével jár majd. Schwab szerint az adminisztrációs munkák a mai formájukban teljesen megszűnnek. A munkahelyeket a robotok, az automatizáció és a mesterséges intelligencia veszi át. De szerinte kellenek majd robotokat és drónokat javító és kezelő emberek és az egészségügyi-, és szociális szférában is lesz szerinte lehetőség.


Ez azt jelenti, hogy hónapokon (éveken) keresztül hazudott az izraeli egészségügyi minisztérium.

Két éve követeli az izraeli független polgári vizsgáló bizottság a hivatalos adatok kiadását. Most, amikor az egészségügyi minisztérium végre kiadta az adatok egy részét kiderült, hogy hazudott az izraeli népnek és a világnak ! Pánikkeltéssel, a halottak számának meghamisításával, a kovidhalottak számának fedluzzasztásával mindenkit átvertek. Ez volt a cél, hogy a lakosságot pánikba kergessék, becsapják, és az izraeliek tömegei azt higgyék, hogy az egyetlen lehetőség a túlélésre az oltások felvétele.


A Dr. Bernhard Meuser és Prof. Hanna-Barbara Gerl-Falkovitz neve által fémjelzett „Neuer Anfang“ (Új Kezdet) nevű, elsősorban laikusokat tömörítő, normalitáspárti katolikus csoport az egyházat jelenleg leginkább érintő problémák mentén intézett hét kérdést a német püspöki karhoz, illetve azon túl a világegyház kétezer püspökéhez. A szervezet tagjai a németországi katolikus egyház radikális, de nem balliberális alapokon nyugvó megújulását szorgalmazzák. Így szöges ellentétben állnak a „Szinódusi út“ néven ismert, masszív liberális befolyás alá került német laikus mozgalommal.


Elhunyt a Real Battipaglia 35 éves játékosa Sergio Satriano. Éjszaka érte a halál, hirtelen, váratlanul, egy orvosi vészhelyzet miatt. Az olasz futballistáknak 2022. január 10. óta kötelező a géninjekció. Konteós, aki itt összefüggést lát. (irónia)"


Sok szeretettel meghívom március 10-én 18 órára Szó-rakózó Magyar estre. A tavaszi programsorozat címe: 800 éves az Aranybulla, és bő 1000 éves a magyar jogrend. Vendégünk dr. Zétényi Zsolt, előadásának címe: Az Aranybulla és a magyar nemzet ellenállási joga533 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page