top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:42) 2023.01.07.

A Pfizer saját belső dokumentumai 1200 halálesetet jegyeztek fel az oltás következtében, és több tízezer káros egészségügyi hatást, köztük szívbetegségeket és spontán abortuszt jegyeztek fel két hónap alatt. Értsék meg, a jelentés, amelyet 75 évre zárva tartottak, az FDA-hoz [az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága – F. T.] intézett szövetségi bírósági végzés eredményeként kényszerített kiadás volt. Ez a Pfizer saját belső jelentése. Nem független orvostudósok jelentése, amelyet a »tényellenőrzők« »félretájékoztatásnak« minősítenének.


Ez egy nagy lépés a davosi disztópiától.


A WEF szerint túl sok embernek van saját járműve, és ez a helyzet "problémát jelent a globális felmelegedés szempontjából", amelyet "ki kell javítani". A fórum a honlapján hozzátette, hogy az egyik javasolt megoldás az árak rögzítése az autópiacon, hogy mesterségesen magasan tartsák őket, és visszatartsák a vásárlást.


Az orosz ortodox egyház és más keresztény felekezetek óriási mértékben és konstruktív módon járulnak hozzá a társadalom egységéhez, a történelmi emlékezet megőrzéséhez, a fiatalok neveléséhez és a család intézményének megerősítéséhez – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki az ortodox karácsony alkalmából üdvözletet intézett a hívőkhöz.


A szerb kormány Koszovó-ügyi irodája szerint valaki „véres karácsonyt” akart szervezni.


Igor Konasenkov szerint az ukrán fél a Moszkva által meghirdetett karácsonyi fegyvernyugvás első napján Liman irányában tizenegy aknavető- és ötven tüzérségi csapást indított.


Washington most 3,75 milliárd dollárral finanszírozná a további vérontást.


Ha előttük más is ad.


A magyar zsidóság újabb virágkorát éli, Magyarország kormánya kiemelten támogatja a magyar és a magyar ajkú, határon túli zsidó közösségeket – mondja lapunknak Róna Tamás.


„Kulák nép, önző nép. Nem szeretik a »gyüttmenteket«.” A magyar néplelket és Orbán politikáját próbálja megfejteni egy orosz szerző nagyívű nemzetkarakterológiai cikke a RIA hírügynökség oldalán.


A népességszabályozó létszámstopot kezdeményező Svájci Néppárt szerint a migráció – az Európai Bizottság érvelésével ellentétben – csak rombolja, nem pedig építi a gazdaságot, a mesterséges népességnövekedés pedig recesszió felé hajtja az országot.


Az elmúlt évtizedben a németek egyre nagyobb félelemmel fogadták a szilvesztert. Az ünnepnapnak szánt nap Németországban valami sokkal csúnyábbra világít rá: az ország kudarcos...


Az OpenDemocracy borította a bilit. Mindkét szervezetet Soros György támogatja.


Ősszel kezdődik Nagy-Britanniában a BioNTech-vakcinák tesztelése. (nu, remélem nem kerekedik ki ebből is egy vérlázító vakcina-történet)


Íme, az első Hargita megyei csendőr, aki papként is szolgál.


Remélem, nem teszitek be a lábatokat!

Tekintettel, hogy információ van arról, hogy a kötelező oltások közül először a BCG oltást akarják mRNS alapúvá tenni, amit a kórházban 1 vagy 2 napos csecsemőknek adnak be, az alábbi felhívást tesszük letölthetővé, hogy könnyebb legyen a kórházban fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő anyáknak az oltás beadása ellen fellépni! BCG-oltás-tiltása-Kórháznak, WordLetöltés BCG-oltás-tiltása-Kórháznak, PdfLetöltés


Oli London brit influenszer globális követőtáborral rendelkezik a közösségi médiában, a YouTuber tavaly ősszel sokkolta rajongóit azzal, hogy felhagy a transzneműséggel és újra férfiként éli életét. A férfi korábban mindent megtett azért, hogy koreai nőként nézzen ki – nyolc év alatt harminckét eljáráson ment keresztül. Elmondása szerint a beavatkozások között csontszerkezet módosítás, hajhosszabbítás és több arcfeminizációs műtétje is volt.

A Covid-oltás óta folyamatosan beteg vagyok.

Ennek már másfél éve – mondta Suljovic. Az 50 éves férfi 18 hónapja kapta meg a vakcinát, azóta egészségügyi problémákkal küszködik, és véleménye szerint nagyon legyengült az oltás hosszú távú hatásaitól. „Sok pénzembe került” – nyilatkozta. "Többször is a feladás határán voltam. Mondtam is a feleségemnek, hogy feladom. De mit tegyek, ha nem tudok edzeni?"729 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page