top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:53) 2021.08.16.

A Norvég Közegészségügyi és Fertőzés-ellenőrző Intézet megállapította, hogy jelentősen lecsökkent a kórházban lévő koronavírus betegek száma. Júliusban mindössze öt haláleset történt, országosan pedig csak 14 beteget szállítottak kórházba.


Az emberiség történelmében eleddig egy-egy országban, vagy birodalomban jött létre diktatúra, napjainkban azonban baljóslatúbb történelmi fordulat körvonalazódik; készülőben a világméretű diktatúra, amelynek célkeresztjében az emberiség áll... KIK ÉS MIÉRT KELTIK A JÁRVÁNYT ÉS A SZELLEMI MÉTELYT?


„Itt a vége, állj fel végre”. A rendezvény célja a megtévedt, a bizonytalan, vagy az oltatlanságuk, személyi és szakmai szabadságuk mellett kiálló és kitartó orvos kollégák, egészségügyi szakemberek támogatása a legújabb információk segítségével.


Magyarország masszív beruházásokat végez Erdélyben, ezáltal "de facto uralma alá vonva" az ország egy jelentős részét, a román állam pedig mindezt tétlenül szemléli – jelentette ki szombaton egy marosvásárhelyi sajtótájékoztatón a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) társelnöke.


Több száz, Afganisztánból menekülni akaró civil hatolt be a kabuli nemzetközi repülőtérre, az ott lévő amerikai csapatok a levegőbe lőttek a tömeg oszlatására.


A hétvégén, jóval a hírszerzési források által előrejelzett időpont előtt, a tálibok sikeresen bevették Kabult, Afganisztán fővárosát. Az amerikai nagykövetséget evakuálták, az afgán elnök elmenekült, és tömegek rohanták meg a reptereket, hogy minél hamarabb elhagyhassák az országot, ahol mostantól az iszlamisták diktálják a törvényt. A helyi keresztények attól tartanak, kiújulhat az üldözés.


Egy 214 írországi hittantanár beszámolói összegzését tartalmazó jelentés szerint Írországban az utóbbi időben egyre gyakrabban válnak a hitüket gyakorlók, de különösen a katolikus diákok zaklatás áldozatává. Írországban kötelező a hittanóra, hiába az ország erős liberális elhajlása, mégis gyökereiben katolikus nemzetről beszélünk.

99 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page