top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:27) 2022.05.07.


Az aukciót a brit miniszterelnök, Boris Johnson vezette. (nagyon serénykedik a hálózat, a sok hülyítéssel hátha sikerül ráverni a világra a nagy újrakezdést, az Új Világrendet...)


Amikor az orosz vezetők antiszemitizmushoz fordulnak, az azt jelenti, hogy a dolgok rosszul mennek, és egyre rosszabbak lesznek – írja Amots Asa-El a The Jerusalem Postban


Második olvasatba jutott a parlament a 2022-es mezőgazdasági törvény módosításáról szóló törvényjavaslat. A változás oka a biológiai biztonság. A bűnüldözési jogkör kiterjesztése, az ingatlanok és személyek körözése nélküli átkutatása, a pénzbírságok 1800 dollárról 10 000 dollárra emelése hamis vagy félrevezető adatok megadása miatt mind az új törvényjavaslat része. A felhatalmazott tisztviselőknek a továbbiakban nincs szükségük a földtulajdonos hozzájárulására a minták, az állatok (állatok) és a dokumentumok eltávolításához.


A mérges utasok egyike közölte:”Jegyet vettem mára és az utolsó pillanatban törölték a járatot. Nincs kivel beszélni, most mit tegyünk ?” Állítólag a pilóták tömeges megbetegedése (3x oltott pilóták kovidosak) miatt nem tudták indítani a gépeket. Nemcsak az izraeli légi járatnál van ez a gond, hanem a világ szinte minden légiforgalmi vállalatánál.


2017. aug. 2. (!)


Az indiai legfelsőbb biróság 2022 május másodikán hozott ítéletében leszögezte,hogy senki nem kötelezhető az oltásra, mert az indiai alkotmány 21 cikkelye előírja, hogy minden embernek joga van saját testi épsége megvédelmezésére, amelynek része az oltás visszautasítása is. A legfelsőbb bíróság leszögezte, hogy a különböző országok kormányai, szervezetei által kötelezővé tett oltások a Covid 19 járvány idején “nélkülöztek minden proporciót” . Az indiai legfelsőbb bíróság hozzátette, hogy nem találtak arra bizonyítékot, hogy az oltatlan emberek nagyobb veszélyben lettek volna a Covid 19 fertőzéstől, mint az oltottak.


522 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page