top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:06) 2021.12.08.Teljes oltás és frissítő oltás, azaz három adag szükséges az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegség (Covid-19) ellen a német BioNTech és az amerikai Pfizer együttműködésével kifejlesztett védőoltásból a vírus omikron nevű változatának semlegesítéséhez – közölte szerdán a két társaság laboratóriumi vizsgálatok előzetes eredményei alapján. (a héttel későbbi változathoz meg nyilván tíz adag – a Szerk.)


Az egészségügyi miniszter elmondta, a tavalyi „buborék-rendszer” bevezetéséről ugyan nincs szó, de a kijárási korlátozás alóli kivétel nem vonatkozik a rokonlátogatásokra, szomszédolásokra. „Csak munkába vagy bevásárolni mehetünk” – teszi hozzá a ma7. Az ezzel kapcsolatos rendelkezések január 9-ig biztosan érvényben maradnak.


A professzor kiemelte: Csollány Szilveszter egy sportember, évtizedekkel fiatalabb Kóbornál, mégis nagyon rossz állapotban van a vírus miatt. (mi meg a budaörsi háziorvost emeljük ki Rusvai ámokfutása ellenében: Újságíró: „Visszatérve a 42 [koronavírusos] páciensre: a többségük oltatlan volt...” Dr. Ritter: „Nem. Nem! A 42-ből talán 3-4 volt oltatlan. A többi 2-3 oltással.” – a Szerk.)


Mindez akár jó hírnek is számíthat, bár nyilván politikai manőverről van szó, mint a covidmizéria epizódjaiban, ugyanis miközben a hülyére oltott nyugat- és közép-európai országokban a jelentések alapján egyre vészesebb járványhelyzeteket és szigorításokat hirdetnek, addig a hivatalos adatok szerint 27 százaléknyi átoltottságra hajlandó Romániában úgy tűnik, a természetes immunitás harcol az emberekre szabadított művírus okozta kórsággal.


A világgazdasági fórum új jelentésében globális INTERNETCENZÚRÁRA szólít fel! "Világszerte több mint 4,7 milliárd internetfelhasználó van jelen, és az arra vonatkozó döntések, hogy az emberek milyen tartalmakat hozhatnak létre, nézhetnek és oszthatnak meg online, jelentős hatással voltak (és vannak) az emberekre világszerte" – olvasható a Világgazdasági Fórum hivatalos honlapján.


A csapat több mint 400 olyan COVID-beteget vizsgált meg az USA kórházaiból, akik COVID-betegségüktől függetlenül szednek Aszpirint, és azt találták, hogy az Aszpirin több paraméter kockázatát csaknem felére csökkentette: a gépi lélegeztetés elérése 44%-kal, az intenzív osztályon történő felvétel 43%-kal, az összesített kórházi halálozás pedig 47%-kal.


Magyarország polgárainak jóérzésű, épelméjű része nyilván joggal háborodott fel az elmúlt napokban, hetekben tapasztalt, minden emberi etikát, kegyeletet, jóérzést, morális tartást és nem utolsósorban sajtóetikát mellőző propagandagépezet miatt, mely újabban, a Magyarországon is csökkenő oltakozási számok miatt már attól sem riad vissza, hogy ismert személyiségek betegségét és halálát használja fel reklámként, nem riadva vissza a legalantasabb húzásoktól, hazugságoktól sem.


A német parlamenti képviselők Olaf Scholz szociáldemokrata politikust választották új kancellárnak szerdán, véget vetve Angela Merkel 16 éves konzervatív kormányzásának, és megnyitva az utat egy Európa-párti koalíciós kormány előtt, amely a zöld befektetések fellendítését ígéri.


A Princeton Egyetem és a Washingtoni Egyetem kutatói a metafelület technológia keretében kifejlesztettek egy nagy felbontású, színes kamerát, amely mindössze akkora, mint egy gombostű feje. Az apró kamerák segíthetnek az emberi test problémáinak feltérképezésében, de segíthetnek a tudósoknak és az egészségügyi szakembereknek is különféle betegségek kezelésében is.


Elhangzó filmszöveg: „Na, most már itt tartunk, szemétország, új szemét kormány. Legalább tudjátok, mi a helyzet.” A kép kommentárja: Németország – ne vásárolj zsidónál, 2021-es változat. Tudósítónk megjegyzése: „A németek nem tagadják meg magukat.”


Mindenkit beoltanak körülötte, de őt, a feleségét, a családját nem. Hogy miért nem, arra dadogva hiába akar választ adni, érthetetlen!
340 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page