VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:00)


„Hollandia a mocskos, koszos, neonáci rasszisták országa”

A BIJ1 (1ÜTT) Holland politikai párt Sylvana Simons asszony vezetésével megfogalmazta az oktatás átalakításának szerintük kívánatos tervét – közölte az Erdély.ma hollandiai munkatársa. A politikai szervezet azt közölte: nagyobb figyelmet kell fordítani a [Holland] történelem tanításban a „gyarmatosításra, migrációra”, és arra, hogy „kik vagyunk”, azaz: „gender és szexualitás”. Más szóval, az ifjúságot még inkább be kell avatni a radikális baloldali ideológiába. Sylvana Simons asszony politikai pályafutása előtt éveken át irt a Playboyba, de szerepet vállalt a LULverhalen (FÜTYI-történetek) című perverz színházi előadássorozatban is. Megalapította a BIJ1 (vagyis 1ÜTT) pártot, amivel a 2018. évi önkormányzati választásokon Amszterdamban megválasztották.


Kohán Mátyás: Így neveld az oroszodat

A Nyugat, amely a marxistáknak oly készségesen megbocsátotta a marxizmusukat,

most akár az oroszoknak is megbocsáthatna az oroszságukért, és megpróbálhatna úgy reagálni a belpolitikába való beavatkozás folyamatos putyini vádjára, hogy innentől nem avatkozik bele. Ha végre így állnánk egymáshoz, abból nem putyinizmus válna, és nem is ukrán mintájú romhalmaz – hanem egy egészségesebb, békésebb, gazdagabb eurázsiai régió, amelyben helye és értéke van mindannak, ami orosz, és biztonsága mindannak, ami európai.


Így keres beszervezhető romákat a Soros-hálózat

Ebben az írásban olyan példák szerepelnek, amelyekben a megkeresett szervezetek végül nem adták be a derekukat Soros embereinek, de a történeteikből kiderül a módszertan, ahogy ez a gépezet működik.


Egy hét alatt kétszer is felgyújtottak egy templomot Stockholmban

Támadásoknak van kitéve a migránsok lakta kerületben lévő gótikus templom.


Varga Judit: Elkezdjük❗️

Konzultálva a témában illetékes állami intézmények vezetőivel, az Igazságügyi Minisztérium tavasszal törvényjavaslatot fog az Országgyűlés elé terjeszteni a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról.


„A befogadó erő hatékonyabb erő”? Biden újra engedélyezte hogy transzneműek is szolgálhassanak a hadseregben

Joe Biden ameikai elnök újabb Trump rendeletet fordított vissza, nevezetesen a transzneműek Egyesült Államok hadseregében való szolgálatára vonatkozó tilalmát oldotta fel elnöki rendeletével a hétfői napon. A rendelet azt is engedélyezi a katonák számára, hogy nemváltó műtétnek vessék alá magukat.

28 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok