top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:19) 2022.09.01.
Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt zsarolja az uniós pénzekkel Magyarországot Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke még 2021 júniusában jelentette be, hogy Magyarország ellen minden jogi eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy a kormány módosítsa a gyermekek védelmére és az LMBTQ-propaganda visszaszorítására hozott törvényeket. Brüsszel most már ezt tagadni próbálja, de egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy a Magyarországnak járó uniós pénzekkel próbálják meg zsarolni az országot, és kikényszeríteni, hogy a kormány beengedje a szexuális propagandát az iskolákba és az óvodákba – pedig az emberek egyértelmű nemet mondtak erre. Brüsszel szerint a gyermekek védelme és az LMBTQ-propaganda visszaszorítása értelmében hozott törvény diszkriminatív, holott Magyarország egész Európa egyik legelfogadóbb és legbiztonságosabb országa, függetlenül nemi identitástól, vallástól és bőrszíntől, hiába próbálja ezt az Európai Unió máshogy beállítani. Ursula von der Leyen az Európai Parlamentben 2021. június végén azt mondta: Az Európai Bizottság az uniós szerződések által biztosított hatáskörével élve minden jogi eszközt be fog vetni, amennyiben a magyar vezetés nem módosítja az LMBTQI-jogokat sértő jogszabályt.


Kondor Katalin: A műbalhé határai Itt és ne tovább! Állítsuk meg – akit kell!! Ebben a minden eddiginél „demokratikusabb” világban, ahol az őrület, a gonoszság, a világméretű ostobaság és az aljasság talán sohasem látott mértékben tobzódni látszik, íme az újabb műbalhé. Akik még nem értesültek róla, azoknak írom: A románok feljelentették és beidézték Orbán Viktort, hogy őket idézzem, a magyar nacionalista kormányfőt, mégpedig a Tusnádfürdőn elmondott, szerintük nacionalista, rasszista beszéde miatt. A román Liberális Párt alelnöke fejéből pattant ki az ötlet, mármint a feljelentés ötlete. Az úriember amúgy idegengyűlölettel és antiszemitizmussal foglalkozik, ami azt illeti, jó sok dolga lehet hazájában. Most viszont szintet lépett, és egy másik ország miniszterelnökét vádolgatja. Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy nagyon meg vagyunk lepődve. Nem vagyunk. Megszoktuk. Tudjuk, hogy az Úz-völgyi sírrongálók nem idegengyűlölők. A romániai magyar szobrok rongálói, a falakra magyarellenes mondatokat írók nem rasszisták és nem idegengyűlölők. Csak Orbán Viktor az. Fröcsög tehát a gyűlölet, ki tudja, hol áll meg? Hogy világméretűvé vált, azt is nehéz lenne vitatni. Műbalhé műbalhé után, ez jellemzi mindennapjainkat. S egyelőre nincs orvosság arra, miként is lehetne megállítani az őrületet. Az őrületet, melyet a boszorkánykonyhákban főztek és főznek ki mindennap. Ha lúd, legyen hát kövér! A mai naptól kéretik nemzetközi bíróság elé állítani /gondolom, a kivégzőosztag csak azután jön/ mindenkit, aki nem óhajt letérdelni aljas bűnözők emlékére. Akik azt merik állítani, hogy az apa férfi, az anya meg nő. Akik gyermekük nevelését nem akarják aberrált magamutogatók, gyermek-megrontók kezébe adni. Akik hazájukban nem óhajtanak úgymond kevert társadalomban élni, mert nem akarják mások vallási és életmód-béli szokásaikat átvenni. Akik úgy gondolják, hogy nem óhajtják Soros úr nézeteit magukévá tenni. Akik nem óhajtanak támogatni olyan háborúkat, amelyekhez semmi közük. Akik úgy gondolják, a kommunizmus őrülete után nem kívánnak újabb őrületeket életük részévé tenni. Akik a történelem gazságainak helyébe igazságot akarnak. S akik elutasítanak mindenféle műbalhét, jöjjön az bárkitől és bárhonnan, mert van bennük mérce, az ő igazságos Istenük teremtette mérce. Ezt a mércét, közte a szabad gondolkodás mércéjét szegte most meg a román politikus. (…) Nem is tudom, miért jutott eszembe Einstein híres mondása: „csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok biztos.”


A Magyar Ateista Társaság felborzolta az emberek idegeit – (videó) Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Magyar Ateista Társaság arra buzdítja a magyar embereket, hogy az októberben kezdődő népszámláláson vallják magukat ateistának. A Vasarnap.hu stábja az utca emberét kérdezte, hogy mi a véleményük erről az akcióról. „Förtelmes disznóság amit csinálnak: ők mondják azt, hogy Magyarországon diktatúra van, közben pedig ők akarnak diktatúrát csinálni, például ilyen szervezésekkel és agitációkkal” – fogalmazta meg egyik megszólalónk. A megkérdezettek egyetértettek abban, hogy a hit magánügy, a Magyar Ateista Társaság kampánya pedig nem szolgál valós, közösségi célokat. Nézze meg videónkat, amelyből az is felsejlik, hogy hogyan állnak a magyarok a valláshoz.


Megérkezett az első előzetes Jankovics Marcell Toldi-filmjéhez Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film. Ennek kapcsán került fel az internetre ma az első előzetes is. (…) Arany János elbeszélő költeményének főszereplője egy igazi magyar szuperhős, egy naphérosz. Toldi Miklós történetén keresztül tanúi lehetünk egy irgalmatlan erejű kamaszfiú felnövésének, aki megtanulja használni és uralni a saját képességeit, hogy Nagy Lajos király leghíresebb lovagjává válhasson. Jankovics Marcell és Csákovics Lajos rendezők animációs filmjében nemcsak az ármánykodó báttyal való viszályt és az önmagát kereső ifjú belső vívódásait éljük át, de teljes gazdagságában megjelenik benne a lovagi világ és a magyar puszta, illetve a lápvidék is. Együtt barangolunk Toldival a mocsárban és a XIV. századi Pest utcáin, ahogy mindennel és mindenkivel szembeszállva küzd az igazságáért. Jankovics Marcell utolsó alkotása szöveghűen viszi vászonra Arany János költeményét. A Toldi rendkívüli igényességgel megalkotott, festői szépségű képanyaga a Magyar népmesék sorozatot is jegyző Kecskemétfilm 80 alkotójának több mint háromévnyi munkájának eredménye.DOKI PERCEK 2022.08.31. Pócs Alfréd – felelősen az oltásokról


Prof. Dr. Sucharit Bhakdi előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián MIÉRT MEGBOCSÁTHATATLAN BŰN A GÉNALAPÚ „OLTÓANYAGOK” BEFECSKENDEZÉSE?

A citotoxikus T-limfociták (CTL) kulcsszerepet játszanak a vírusfertőzések leküzdésében. Mit ismernek fel ezek a sejtek, és mi az immunfelismerés kardinális következménye? Amikor egy sejt fehérjét termel, melléktermékként kis fehérjetöredékek keletkeznek, amelyek a sejt felszínére kerülnek, és ott a CTL (citotoxikus T-limfocita) felismerheti azt. A különböző töredékeket különböző limfocita „klónok” ismerik fel – ezek olyanok, mint a zárak és a kulcsok. A zárak sokfélesége véletlenül alakul ki a magzati fejlődés során, így limfociták milliárdjai születnek, amik felismerik a “nem-én”-t, vagyis az önmaguktól különböző fehérjéket (pl. vírusfehérjék), és olyanok is, amik felismerik az “én”-t, vagyis önmagukat. Az „én”-t felismerők egész életükben elhallgattatnak. De azok a limfociták, amelyek lényegében minden nem saját fehérjével szemben reaktívak, születéskor már jelen vannak, és készen állnak a cselekvésre. Amikor a Corona megérkezik, feltámad a Corona-ellenes csapat, hogy megtámadják és megöljék a “nem-én”-t alkotó sejteket. A fertőzések így megszűnnek, és csak kismértékű károk jelentkeznek, melyek általában helyrehozhatók. Ezzel szemben az mRNS-“vakcinák” az egész testben önpusztító folyamatokat indítanak el. A sérült erek szivárgást idéznek elő, és beindítják az autoimmun folyamatokat a szövetekben. A teljes érhálózatban véletlenszerűen vérrögök képződnek. A placenta sejtekbe történő bejutása veszélyezteti a magzatot. Az immunrendszer önpusztítása következtében ugrásszerűen megnövekednek a fertőzések és a rosszindulatú daganatok. Az én és a nem-én megkülönböztetésének igénye alapvető az életben. Ez születéskor kezdődik, és halállal ér véget. A katasztrofális események soha nem lesznek elkerülhetők vagy elfojthatók. Az mRNS-“vakcinák” alkalmazása a legnagyobb szentségtörés. Ez egyenlő a népirtással, és örökre be kell tiltani.
618 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page