top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:02) 2021.10.03.

A felszólalások előtt mécseseket helyeztek el az épület előtt a kísérleti vakcinák áldozatainak emlékére. A megnyitót dr. Pócs Alfréd, az egyik, ellenvéleménye miatt meghurcolt orvos tartotta, beszédet mondott többek közt dr. Tóth Martinez Adrienn, dr. Bene Gábor, a záróbeszédet Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke mondta el. A felszólalások kifejezték azt az akaratot, hogy az embereknek egy emberibb, szabadabb, kényszerítéstől mentes, az emberi és alkotmányos jogokat tiszteletben tartó, háttérhatalmi pártoktól, korrupciótól és diktatúrától mentes, élhető országot kell létrehozni, amelyet a jelenleg hatalmon levők, és az őket kiszolgálók felelősségre vonásával lehet elindítani és véghezvinni.


A JP nevezetű srác és 'AwakenWithJP' nárcisztikus, ironikus csatornája mindig nagyon jó videókat készít és igyekszik ebben a stílusban képünkbe tolni a groteszk valóságot, amiben élünk, illetve azok a 'Sheeple' emberek élnek, akik meg sem kérdőjelezik soha a főáramú narratívát, sőt birkaként vonulnak a vágóhídra és bólogatnak bármilyen témáról legyen is szó. Számos videót osztottam már meg tőle, mert érdemes meghallgatni! Most a jelenleg borzalmasan terjedő oltási propaganda, vakcina-fasizmus és a koronavírus ürügyét felhasználó zsarnoki intézkedések ellen szólal fel nárcisztikus videójában.


"Hivatalosan most az emberiség történelmének legsúlyosabb egészségügyi válságával van dolgunk. Az ellene hozott intézkedések azonban a helyzeten nem hogy javítottak volna, hanem folyamatosan súlyosbítottak.


Egyre nagyobb az emberek haragja azok iránt a sajtótermékek iránt, melyek gátlástalanul, minden erkölcsi tartást nélkülözve próbálják hamis információkkal manipulálni, megfélemlíteni és a covid-terrorizmus jármába terelni az embereket.


A nagy „átoltottság” ellenére Izraelben egyre több ember kerül a jelentések szerint furcsa megbetegedések miatt kórházba, amit a hatóságok „delta variánsnak” a logikusan gondolkodók pedig oltási mellékhatásoknak neveznek. Vasárnaptól érvényét veszti közel kétmillió kétszer beoltott izraeli védettségi igazolványa – jelentette a Háárec című újság.


Az oroszok szándéka Magyarország beléptetésével a ‘Török Áramlatba’ egyértelmű. A gázt fegyverként kívánják használni a rebellis kijevi kormányzat ellen. Eddig Kijev Magyarországtól tudott gázt vásárolni (visszafordított áramlású bázisokon keresztül) még abban az esetben is, ha az orosz politika éppen az energián keresztül próbálta kikényszeríteni akaratát. Erre többé nincs lehetőség.


Orvosok a Tisztánlátásért – Hírek 2021. 10. 01.


130 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page