VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:51) 2021.07.09.


Pfizer: az oltás harmadik adagja fokozhatja a védelmet a delta variánssal szemben

A cég tudományos vezetője szerint a harmadik oltás különösen fontos az idősebb korosztály esetében. (Nem szólva a negyedikről, ötödikről, tizedikről... – a Szerk.)


Az őszödi beszéd brüsszeli paktum volt

„Két lehetőséget látunk – mondta Almunia. Az egyik, hogy az EU nyilvánosságra hozza, hogy önök alaposan meghamisították a makrogazdasági adatokat. Ebben az esetben azonban szankciókat kell alkalmaznunk, meg kell vonnunk Magyarországtól az uniós támogatásokat. A másik lehetőség, hogy ön vallja be, hogy manipulálták az adatokat, beismeri, hogy a csalásokat önök követték el. Magyarul elismeri, hogy hazudtak nekünk.”


Nem tagadhatják tovább: A kísérleti covid vakcinák mellékhatásaira figyelmeztet az EMA

A BioNTech/Pfizer és a Moderna gyógyszergyártó vállalatok koronavírus elleni vakcinájának “ritkán előforduló” (SIC!) mellékhatása lehet a szívizom- és a szívhártyagyulladás, a két megbetegedést fel kell tüntetni a termékinformációban, és felhívni az egészségügyi szakemberek figyelmét a kockázatra – tájékoztatott pénteken az Európai Gyógyszerügynökség (EMA).


John McAfee felesége azt állítja, hogy a spanyol hatóságok felügyelik férje öngyilkosságnak beállított halálának "eltussolását"

McAfee tweetekben és nyilvános nyilatkozatokban többször is kitartott amellett, hogy nem tervezi, hogy öngyilkos lesz, és azt állította, hogy ha ez megtörténne – amolyan Jeffrey Epstein módra –, akkor biztos, hogy meggyilkolták. Azt is többször állította, hogy több mint 31 terabájtnyi adatot gyűjtött össze, amely a mély állam és a CIA tisztviselőinek bűncselekményeit leleplezi.


Lelki terror, manipuláció: A Covid19 őrület alatt az agyig felszúrt PCR teszt, egy ősi, az egyiptomi rabszolgákat megfélemlítő metódus lekoppintása lehet

Hány embernek jutott vajon eszébe az elmúlt másfél év alatt, mióta tart ez a covid-terror a Földön, hogy vajon miért alkalmazzák az úgymond tesztelésre, az állítólagos vírus kimutatására azt az orrba felszúró, kellemetlen, fájdalmas ráadásul orvosi szempontból teljesen indokolatlan tesztelési módot, amit hirtelen bevezettek, mikor elkezdték a covid éra alatt a tömegek idomítását, kontroll alatt és pánikban tartását? Ha a fránya covid vírus olyan sebesen terjed , hogy kötelező 2 méteres távolságtartás és maszk is kell, akkor egyetlen csepp nyálból, kevés torokváladékból is lazán kimutatható, nem kellene az embereket egy borzasztóan kellemetlen, fájdalmas és megalázó procedúrnak alávetni. (...) Ez egy genetikai kísérleti teszt, ez az egész PCR teszt-féle őrület egy hazugság, ami nem véletlen, hiszen a covid vakcinák nagy része is géntechnológiás sz@r. De akkor minek ez a brutális, fájdalmas, agresszív kamu teszt, az emberek orrába feldöfve, megsértve az agygáti hámot? És aztán eszembe jutott. Beugrott.
91 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek