VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:38)Kiborultak szálloda, panzió és étterem tulajdonosok – nyíltan mennek szembe a kormánnyal

A védettségi-igazolvány nagy port kavart. A tulajdonosok sorozatosan jelentik be, hogy nem érdeklik őket a rendeletek, bárkit fogadnak. "Nekünk a vendég az EMBER, és mindegy, hogy mi a neme, vallása, bőrszíne, identitása, hogy oltva, féregtelenítve van-e..."


NÉMET BÍRÓK ÖSSZEFOGÁSA A KORONA DIKTATÚRA ELLEN

Németországban, mint már beszámoltunk több bírósági végzés is elítélte a lakosság fogva és maszkban tartását. Valahogy úgy tűnik ez nem volt elég, ezért most példát statuálnak és összefognak. (...) Egyre több olyan ember fordul a Kla.TV-hez panaszaival, akik tehetetlennek érzik magukat, mert aggodalmaikat az állam és a hatóságok a szőnyeg alá söprik. Most éppen az iskolákban bevezetett intézkedéseket és gyermekeik szenvedését kell elviselniük a maszkhordási és tesztelési kényszer miatt. Az elmúlt napokban azonban Németország bátor döntések és nyilatkozatok hullámát tapasztalhatta meg bírák, ügyvédek és köztisztviselők részéről, akik a háború utáni időszakban még soha nem látták a jogállamiságot ennyire fenyegetve, így most fellépnek az emberek érdekében. Ennek köszönhetően március elején megalakult a „Netzwerk Kritischer Richter und Staatsanwälte“ (KRiStA) (Kritikus Bírák és Ügyvédek Hálózata).


57 VEZETŐ TUDÓS ÉS ORVOS MEGDÖBBENTŐ TANULMÁNYT TETT KÖZZÉ A COVID OLTÓANYAGOKRÓL ÉS KÖVETELI, HOGY AZONNAL ÁLLÍTSÁK LE AZ ÖSSZES OLTÁST

Ezen aggályok fényében javasoljuk a tömeges oltás leállítását, és a SARS-CoV-2 elleni oltásról szóló sürgős pluralista, kritikus és tudományosan megalapozott párbeszéd megkezdését a tudósok, orvosok, nemzetközi egészségügyi ügynökségek, szabályozó hatóságok, kormányok és oltóanyag-fejlesztők között. Ez az egyetlen módja annak, hogy áthidaljuk a tudományos bizonyítékok és a közegészségügyi politika között a SARS-CoV-2 vakcinákkal kapcsolatban jelenleg fennálló szakadékot.


Nyílt lázadás a katolikus egyházban: német papok egy csoportja élő adásban áldja meg a melegpárokat

Német katolikus papok egy csoportja bejelentette, hogy élő közvetítésben mennek majd ellene a "kirekesztő és elavult" vatikáni rendeletnek, mely szerint "Isten nem áldhatja meg a bűnt", és nyilvánosan mondanak áldást a melegházasságokra.