top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:00) 2023.03.25. – frissítve – szavazás NATO-tagságrólVáratlan és hirtelen halál a világ minden részén.Váratlan és hirtelen halál a világ minden részén. Ez lesz az a film, ami soha nem kellett volna, hogy elkészüljön. Soha nem kellett volna idáig jutni. De sajnos egyben bizonyságul szolgál, hogy azok, akik próbáltunk az elejétől fogva mindent elkövetni, hogy ne jussunk idáig, kevesek voltunk. Nagyon kevesek… Személy szerint talán csak egy nyugtat, hogy a lelkiismeretem legalább tiszta maradt. (KariKór)


(nu, nincs az a sötét aljasság, amit a támogató "mintademokráciák" el nem néznének)

A külgazdasági és külügyminiszter Facebook-bejegyzésében felidézte: Ukrajnában 99 magyar általános és középiskolát fenyeget a bezárás veszélye.


A magyarok 39 százaléka gondol pozitívan az Európai Unióra – ez 6 százalékponttal marad el az uniós átlagtól –, 19 százaléknak negatív véleménye van.


Nem érti a svéd kormányfő, miért döntött úgy Magyarország, hogy szétválasztja a svéd és finn NATO csatlakozási kérelmek tárgyalását az Országgyűlésben. Ulf Kristerssonnak Orbán Balázs segített a megértésben. A miniszeterlnök politikai igazgatója több olyan idézetet is közölt a közösségi oldalán, amelyekben magas rangú svéd politikusok szidalmazzák Magyarországot.


Német-olasz tengely a belsőégésű motorok mellett, bankcsőd-para, Kína és Moszkva szövetségének réme és fegyverek Ukrajnának – ez történt Brüsszelben.


Az egyik legújabb közvélemény-kutatás alapján az amerikaiakkal kapcsolatosan történelmi magasságokat ér el a lengyelek szimpátiája.


Az elemző szerint a kínai béketerv olyan állításokat tartalmaz, amelyek nem jók Moszkvára nézve.


Az orosz politikus Ukrajnáról úgy fogalmazott, hogy „egy nem létező állam”.


Az orosz parlament elnöke szombaton javasolta a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) tevékenységének betiltását, miután a bíróság elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin elnök ellen háborús bűnök elkövetése miatt, írja a Reuters.


„Az egyesített flotta egy nagy európai ország flottájához lesz hasonlítható” – nyilatkozta egy dán tábornok.


A történész az American Greatness oldalán arról elmélkedik, hogy mennyi fontos szempont nem kerül egyáltalán terítékre az ukrajnai háborúval kapcsolatos politikai diskurzusban.


“AZ USA KÉSZ FELÜLVIZSGÁLNI UKRAJNA HATÁRAIT”


...majd elfut.


Mesék a megszálló Izraelről, bociszemű terroristákról és náci zsidókról a “független-objektív” magyar média tolmácsolásában.


Mi lesz sajtó- és szólásszabadsággal, illetve konkrétan a Pesti Srácok pénzével, amit a YouTube-csatornába invesztált?


„Csípte a szemünket, hogy 2022 januárjában közterületet neveztek el Horn Gyuláról” – mondta a Mandinernek a névváltozásban fontos részeredményt elérő egyik civil.


A Merck 4,85 milliárd dollár kártérítést fizetett. Ezek a nem szándékos, de előre látható emberölések nem tartoznak az emberiség elleni bűncselekmények kategóriájába, a felelősöket sem tönkre nem tették, sem nem börtönözték be őket Ezek megengedhető emberölések!


Dr. Vladimir Zelenko amerikai háziorvos beszéde. Zelenko 2022. június 30-án, 48 évesen halt meg egy dallasi kórházban, ahol tüdőrák miatt kezelték.Az LMBTQ-aktivisták szerint a törvény veszélyt jelent az LMBTQ-diákokra nézve, akiknek a jogszabály alapján családjuk előtt fel kellene tárniuk nemi identitásukra vonatkozó érzéseiket.


Republikánus barátaink ezt felismerték Amerikában, itt az idő, hogy Európa is felzárkózzon.Down-szindróma, halva születés, lyukas szív. Ilyen és ehhez hasonló címkékkel szembesültek a szülők a rendelőben, terhesgondozás során – a szakmai javaslat minden esetben az abortusz volt. Ők mégis másképp döntöttek. A téma érzékenységére való tekintettel az érintettek nevét megváltoztattuk.


Miután a Svédország és Finnország NATO csatlakozását érintő kérdésben nem lehet népszavazást kiírni, szerkesztőségünk kíváncsi arra, hogy vajon Olvasóink hogyan látják ezt a kérdést.

Kérjük Önöket, szavazzanak! (a szavazás nem reprezentatív)


818 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK