top of page

Mindennapi szemezgetésünk (23:48) 2021.11.25.


Egyre több embert szállítanak be, szív és keringési megbetegedéssel! Ez jól kivehető! És korábban a légúti megbetegedéseknél ez nem volt így! A kulcsszavak: szinus vénás trombózis és idegrendszeri megbetegedések. Az átoltottsággal együtt nő kórházi beszállítások száma. Ezt bizony meg kell magyarázni! Ez nem normális! Mert az időbeli összefüggés adott! Az átoltottság mértékével ténylegesen látni az összefüggést! Ez úgy gondlom riasztó! Nagyon riasztó! És azt gondolom, hogy ezt széles körben kell publikálni és ennek utána menni!


Az ausztrál hadsereg megkezdte az északi területek lakosainak erőszakos kitelepítését a darwini Howard Springs-i karantén „létesítménybe”, miután kilenc új Covid-19-esetet azonosítottak Binjari közösségében. A lépés azután történt, hogy szombat este kemény bezárásokat vezettek be mind Binjari, mind a közeli Rockhole közösségében.


A Szent János Kórházban ápoltak kétharmada oltott – ezt mondta el Dr. Horváth Benedek, a Covid-osztály műszakvezető orvosa egy interjúban, ám ez csak a nyomtatott lapban jelenhetett meg, az online verzióból eltüntette a cenzúra.
Nem tudom, hogy valakinek feltűnt-e, Márki-Zay Péter fellépésével Magyarországon első ízben jelent meg a progresszív kereszténység politikai képviselete. Ha az ismert nyugati tendenciák nálunk is erősödni fognak, arra kell számítani, hogy a kereszténység liberális átértelmezésének a folyamata itthon is érzékelhetően jelen lesz. Az egész folyamatnak az a végső célja, hogy a kulturálisan ma még nagyrészt keresztény magyar társadalom olyan tudatmódosuláson menjen keresztül, amelynek eredményeként a kereszténység már nem úgy tűnik fel, mint a progresszió ideologikus ellenfele, hanem mint a támasza.


Eddig 14.000 izraeli szülő jelentkezett be, hogy be akarja oltatni az 5-11 év közötti gyereküket a génmanipulációs kísérleti injekcióval. Dr Joáv Jehezkieli izraeli orvos pontokba szedve indokolja, hogy miért nem szabad beoltani a gyerekeket a kísérleti génmanipulációs injekcióval.


Érthetetlen, hogy lassan itt a december és nem halljuk sehol a győzelmi jelentést arról, hogy megvan a delta variáns elleni módosított oltóanyag. Megismétlem: a vírus indiai variánsát, azaz a delta variánst 2020 októberében azonosították, majd 2021 márciusának végén jelölték meg kiemelt kockázatúnak. Egy év alatt nem sikerült a 100 napos szupertechnológiával előállítani a korrigált vakcinát. Mi is folyik itt kérem? (a Szilaj Csikóról átvett cikk, szerző: Vukics Ferenc)


Szmotrich és ellenzéki képviselőtársai úgy vélik, hogy Bennett szélsőbaloldali dominanciájú kormánya gyorsan halad egy palesztin terrorállam létrehozása felé Izrael szívében — írja Caroline Glick a Jewish News Syndicate által publikált véleménycikkében.


Egy hozzászólás: Lányom 2 tanítási nyelvű, 5 évfolyamos eü-i szakgimnáziumba járt. Sikerült 3 teljes évet lehúzni. Idén szeptemberben közölték, hogy aki nincs szurizva az nem mehet gyakorlatra és akkor sem vizsgázni sem érettségizni nem tud. Átment 3 osztálytársával esti gimibe szeptember végén. Tegnap közölték velük, hogy dec-1-től nem léphetnek be az iskola épületébe szuri igazolás nélkül. Most akkor hogyan tovább??? Itt már nincs jog, nincs semmi segítség.


Szigorúbb korlátozásokat vezetnek be a karácsonyi időszakban az oltás nélküliekkel szemben, akik negatív teszttel sem használhatják a tömegközlekedési eszközöket, nem léphetnek be szállodákba, bárokba és edzőtermek öltözőibe – jelentette be az újabb korlátozásokat Mario Draghi miniszterelnök szerda este.


Kiültethető karácsonyfát adnak a Budapesti Szent Ferenc Kórházban azoknak, akik az oltási akcióhét során az első koronavírus elleni oltásért keresik fel az intézményt.


Vigyázz ! Kész ! Tűz! Rajt!...... NEGYEDIK SZURI 💉💉💉💉
251 megtekintés

Komentar


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page