top of page

Mit tesznek az emberek, amikor a LOPÁS ilyen égbekiáltó? Folytatódik a demokrata „járványterjesztés”

Eredeti cikk:

Tuesday, November 15, 2022 by: Mike Adams Schiller Mária küldeményeA demokraták választások ellopására szolgáló forgatókönyve egyszerre egyszerű és baljóslatú: országos járványt szítanak, hogy igazolják a levélben történő szavazás széles körű elterjedését. Küldjünk ki több millió szavazólapot postán, hogy könnyen lehessen plusz szavazólapokat szerezni. A szavazatszámlálás elhalasztása minden olyan esetben, amikor egy republikánus nyer, és a késedelmet arra használják fel, hogy annyi demokrata szavazólapot gyűjtsenek össze, amennyi a "győzelemhez" szükséges. Öblítés, majd ismétlés 2022-ben, 2024-ben, 2026-ban stb. Folytassátok a plandemizmust, a maszkokat, a médiapszichopédiát, a levélszavazatokat és a manipulált választásokat.


Itt tartunk ma Amerikában, és ennek a választási lopási csalásnak a legújabb áldozata Kari Lake, akit már Arizona megválasztott kormányzójának kellett volna nyilvánítani. Ehelyett a média a korrupt ellenfelét, Katie Hobbsot nevezte meg a verseny "győztesének",

és bárkit, aki megkérdőjelezi a lopást, "választástagadónak" és a "demokrácia ellenségének" neveznek.
Mégis ki rombolja itt a demokráciát? Egyértelműen a demokraták azok, akik ismét manipulálják a választásokat... és mindezt a nyilvánosság szeme láttára teszik, az arizonai emberek és a világ szeme láttára.

Vajon meddig tűrik még az emberek a választási lopást?


A mai kérdésem egyszerűen a következő: Mit tesznek az arizonaiak válaszul erre a kirívó választási lopásra? Csak meghátrálnak, és újabb pofonokat kapnak, mondván maguknak: "Legközelebb majd mi nyerünk!", vagy követelnek egy tisztességes választást?


A The Gateway Pundit szerint az AZ állampolgárok egy csoportja máris új választásokat követel, amelyeket december 6-án tartanak, és amelyeket személyesen, papíralapú szavazólapokkal kell lebonyolítani.

A demokraták természetesen soha nem fognak beleegyezni a tisztességes szavazásba, mivel egy ilyen választást simán elveszítenének.

Milyen lehetőségei maradnak a polgároknak, amikor a választási lopás ilyen égbekiáltó és rosszindulatú? A tömeges tiltakozás lehet az egyik lehetőség, de

a mélyállam nyilvánvalóan szabotőröket szervezne a tömegbe, akik republikánusnak öltözve erőszakos cselekményeket hajtanának végre, hogy Biden azt állíthassa, hogy a konzervatívok terroristák.

Egy szabad országban talán fel lehetne szólalni, és figyelmeztetni lehetne az amerikai honfitársait az éppen megtörtént lopásra, de

a Big Tech és a DOJ máris kijelentette, hogy aki nem fogadja el a lopást, az "félretájékoztatási" vagy "lázadási" cselekményekben vesz részt, és ezért be kellene tiltani, vagy talán még büntetőeljárás alá is kellene vonni.

Így ma Amerikában, amikor a demokraták nyíltan ellopnak egy választást, nem szabad tiltakozni a lopás ellen, vagy akár csak beszélni róla anélkül, hogy terroristának vagy bűnözőnek bélyegeznének. Ez pontosan az egypárti uralom játékkönyve, amelyet más fasiszta/kommunista rezsimekben is végrehajtottak, például Sztálin, Mao vagy Mussolini alatt. Most ez a módszer van kiépülőben egész Amerikában, és a GOP intézménye nyilvánvalóan nem akarja megállítani.


Kari Lake a maga részéről azt mondja, hogy nem fog belemenni ebbe a lopott versenybe. De Dr. Oz gyorsan beadta a derekát, ahogy sok más republikánus is, akik bebizonyítják, hogy nincs gerincük a valódi politikai küzdelemhez, amellyel ez az ország most szembenéz.


A választásokat a kormány által koordinált cenzúrával manipulálják, ami nyilvánvalóan alkotmányellenes.

Olyan országban élünk, ahol az amerikai kormány összejátszik a Big Tech cégekkel, hogy cenzúrázzák a konzervatív hangokat, majd azt mondják, hogy a demokraták védik a "demokráciát".

Egy olyan nemzetben élünk, ahol a média szinte 100%-ban a demokraták javára van manipulálva, ahol gyakorlatilag minden vállalat, egyetem és intézmény teljes mértékben a demokraták napirendjét támogatja (klímaváltozási kuruzslás, gyermeknevelés, pedofília, transzneműség stb.).

És mégis azt mondják nekünk, hogy a konzervatívok akkora veszélyt jelentenek a demokráciára, hogy soha nem szabadna megengedni nekik, hogy beszéljenek, vagy hogy vállalkozásokat működtessenek (ESG pontszámok), vagy hogy választásokat nyerjenek.

Úgy tűnik, az amerikai népnek csak le kellene ülnie, kussolnia kellene, és hagynia kellene, hogy megcsonkítsák a gyerekeit, kifosszák a dollárjait, szétzúzzák a gazdaságát, veszélyeztessék az élelmiszerellátását, elhallgattassák a beszédét és megsemmisítsék a jövőjét, mindezt azért, hogy megvédjék Amerikát a "szélsőségektől".


Kiderült, hogy a választások manipulálása eléggé szélsőséges. Ahogy az is, ha biológiai fegyvereket szabadítanak a lakosságra, vagy ha népirtó mRNS fegyvereket fecskendeznek a tömegekbe. Dollárbilliók nyomtatása fiat valutában szélsőséges, és az élelmiszerárak szélsőséges szintre emelkednek, és a vége nem látszik. De az igazi "szélsőségesek" – mondják nekünk – azok az emberek, akik kérdéseket tesznek fel mindezzel kapcsolatban, nem pedig azok, akik végrehajtják.


Így buknak el a nemzetek. És mi most az amerikai birodalom utolsó fejezetét éljük át, amelynek minden korrupciója, törvénytelensége, a média agymosása, arroganciája és az emberek elleni kormányzati terrorizmusa most tör a felszínre. Amikor ez a rendszer összeomlik – ami küszöbön állónak tűnik –, ne legyetek az amerikai városok közelében, különben elég csekély az esélyetek arra, hogy túléljétek a káoszt. 

A mai Situation Update podcast közelebbről megvizsgálja az amerikai választási csalásokat, az FTX kriptofiaskót (aminek még közel sincs vége) és még sok minden mást:

 • Hogyan reagálnak majd az emberek a többszörös választási lopásokra a nyilvánosság előtt?

 • Amikor a GOP nyer, a szavazatszámlálást KÉSlELTetik, hogy a demokraták több szavazólapot nyomtathassanak.

 • A levélben történő szavazás alapvető fontosságú a LOPÁS szempontjából

 • A folyamatos járványok elengedhetetlenek a levélben történő szavazás fenntartásához.

 • Ezért fog örökké tartani a PLANDÉMIA, ha a demokraták hatalmon vannak.

 • A GOP intézménye haszontalan... csak vesztesek, akik nem akarnak harcolni.

 • Maszk-mandátumokat szorgalmaznak idén télen

 • Kombinált hármas génirtó injekciók: Covid, influenza, RSV

 • Elszakadás, polgárháború, Amerika felbomlása 2025 vége előtt.

 • Az Amazon 10.000 alkalmazottat bocsát el... tömeges elbocsátások a technológiai szektorban

 • Jeff Bezos finanszírozza a tömeges klímaváltozási zsarnokságot, cenzúrát és elnyomást.

 • Az FTX alapítója finanszírozta a "TOGETHER Trial"-t az ivermectin lejáratására.

 • Az FTX részt vett mindenben, ami globalista, beleértve az elnéptelenedést és a vakcinákat is.

 • Hogyan lehetett az FTX-nek magasabb ESG-pontszáma, mint az Exxon Mobilnak?

 • Az Alameda Research frontran tokenek, mielőtt elindították volna az FTX-en - SCAM!

 • Interjú az Ellenállási Csajokkal a választási csalásról és a spirituális megoldásokról647 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page