top of page

MVSZ-hírek: Lépjünk ki a WHO-ból, ne legyen Petőfinkből Mária Terézia, ezért bukott a magyar párt...

Ki a WHO-ból !!! – Tüntetés volt a WHO budapesti kirendeltsége előtt

Szeptember 30-án tüntetés zajlott a WHO budapesti kirendeltsége előtt (Kresz Géza u. 37.). Nagy hírverés nem előzte meg az eseményt, így érthetően kevesen vettek rajta részt.


Egy kósza internet-levélből egy órával a rendezvény kezdete előtt értesült róla a Magyarok Világszövetségének elnöke is, aki magánemberként, hallgatóságként megjelent a helyszínen.


A tüntetés szervezői, dr. Fórizs Eszter és Czetli Balázs felkérték Patrubány Miklóst, hogy szóljon a tiltakozókhoz.


Az MVSZ elnöke emlékeztetett arra, hogy az MVSZ másfél évvel ezelőtt elsőként figyelmeztette a magyar államot és a nemzetet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) színében lopakodó világhatalomszerzési kísérletre. Mára a Magyarok Világszövetségének a Küldöttgyűlése által is megerősített álláspontja egyértelmű: Magyarországnak ki kell lépnie a WHO-ból!


Az elnök a jövő évben esedékes önkormányzati és európai parlamenti választásokra való tekintettel arra biztatta a résztvevőket és Magyarország szavazópolgárait, hogy semmiképpen ne szavazzanak olyan pártra, amelynek a programjában nem szerepel fő helyen a WHO-ból való haladéktalan kilépésünk.


Az MVSZ-nek van egy WHO-munkacsoportja, amelyet dr. Tamasi József vezet, és amely havonta tart sajtótájékoztatót, emlékeztetett beszéde végén az elnök.


A tüntetésen mindvégig jelen volt, és arról felvételt készített Faltusz Andrea. Az ő jóvoltából közzétesszük Patrubány Miklós ott elhangzott megszólalását. Amint bővebb anyag birtokába jutunk, azt is közzétesszük.


Videó itt:Képek és videó: Faltusz AndreaPetőfiért! – Tüntetés lesz október 6-án a Petőfi Sándor laktanya előtt

Minden magyar embert hívunk, akit bánt, ami Petőfi Sándorral Magyarországon történik.


Az október 6-i tüntetés egyik szervezője a Magyarok Világszövetsége.


Patrubány Miklós a tiltakozás első szónoka lesz.


Választások Szlovákiában – Továbbra sem lesz magyar parlamenti párt Felvidéken

Az igazi tartalmak nélküli politizálásnak nem lehet eredménye. Ezt az alapigazságot támasztja alá Fuksz Sándor, a Magyarok Világszövetsége Felvidéki Országos Tanácsa elnökének mai Facebook bejegyzése is. De ez tükröződik a magyar párt választási kudarcában is.Éppen, hogy...!

Nem sikerült a hőn áhított parlamenti hely! Mert csak ez érződött fontosnak a kampányban!

A Szövetség programját olvasva a megszokott politikai általánosságok helyett nem talált a magyar választó érdemleges terveket a megmaradásra, a (tényleges) önrendelkezés kinyilatkozására, adná Isten: az autonómiára, tán a máig érinthetetlen benesi dekrétumokra sem. Mert ezek nélkül nincs megmaradásunk a Felvidéken!


Tudjuk, hogy ezeket a fogalmakat nem kedvelik szlovák polgártársaink, de a még a "mérsékelt" politikusaink sem. A kérdés csak az, hogy akkor kinek a szavazatára számítottunk?


Fuksz Sándor


MVSZ Sajtószolgálat508 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page