top of page

MVSZ: Nemzetpolitikai előadás, Petőfi-ügy-fejlemények, magyar sportdiadalok, ukrán szexjótékonyság

Meghívó Patrubány Miklós augusztusi nemzetpolitikai előadására

Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján, 18 órakor kezdődik a Magyarok Világszövetsége elnökének soron következő nemzetpolitikai előadása a Turul Házban. (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.)


Az előadás címe: 85 éves a Magyarok Világszövetsége – összegző visszatekintés


Az érdeklődőket szeretettel várjuk. A belépés egyelőre díjtalan. 

Petőfiért! Fuksz Sándor és Egely György beszélgetésének második része a Hatoscsatornán

Egely György Fuksz Sándorral, a Magyarok Világszövetsége Petőfi Sándor Bizottságának elnökével Petőfi Sándor szibériai életszakaszáról.


Sok fájdalmas érdekességgel egészül ki Petőfi Sándor életrajza. A félórás beszélgetést mindenki figyelmébe ajánljuk.


„Az idő igaz, 's eldönti, ami nem az" – mondjuk Petőfi Sándorral mi is, abban bízva, hogy legalább most, születésének 200. évében a magyar állam megadja számára a nemzeti kegyeletet.

 

Nagyszerű! A 48 órás ultramaraton-futó világbajnokság mind a 4 aranyérme Magyarországé!

Az angliai Gloucestreben zajlott a 48 órás ultramaraton futás világbajnoksága. Mind a férfiaknál, mind a nőknél, mind egyéniben, mind csapat versenyben magyar győzelem született.A férfiak versenyét Beda Szabolcs (Sashegyi Gepárdok) nyerte, aki 48 óra alatt 390,8 km-t futott. A nők versenyét Brown Viktória (Balatonfüredi Atlétikai Club) nyerte, aki 48 óra alatt 349,6 km-t teljesített. A női csapatversenyt Magyarország nyerte, hiszen az első tíz között még három magyar versenyző végzett: dr. Drábik Krisztina, Hornyánszki Christiane és Ignácz Mariette. A férfi csapatversenyt ugyancsak Magyarország nyerte, hiszen a győztesen kívül, a második futónk, Fodor Szilárd is az első tíz között végzett.


Gratulálunk!


 

Vas Kata Blanka a magyar országúti kerékpársport első világbajnoka

Első ízben, de gyönyörűen szólt a magyar Himnusz országúti kerékpár világbajnokságon. Vas Kata Blanka óriási hajrával győzött az U23-asok mezőnyében.


A hajrá és a díjátadás itt tekinthető meg:


Gratulálunk!


 

ReSex – Ez ám az új világ: Szexszel állítják talpra az ukrán hadirokkantakat és veteránokat

Eredeti módon veszi ki részét a háborús rokkantak és veteránok testi-lelki rehabilitálásából az ukrán nők egy csoportja – adta hírül tegnap a BBC.

Szex a kórházban, szex otthon, szex a kezelések előtt és után. Egy csomó jó szex zajlik" – nyilatkozta önfeledten a ReSex mozgalmat szervező Veteran Hub társalapítója Ivona Kosztina (baloldali képünkön). Fontos, hogy a veteránok tudják: nem muszáj szexelniük, csakis ha akarják, miként azt is, hogy a szex eleinte nehézkes, sőt fájdalmas is lehet – zárta okfejtését Ivona...

Fotók forrása: BBC

MVSZ Sajtószolgálat

285 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page