top of page

Népesedési összeomlás – Hé, kislány, te egy emlékeztető oltás vagy? Mert a szívem felrobbant!
"Injekció utáni halál" szindrómaLEHETSÉGES DEFLÁCIÓS NYOMÁS? Kockázatból nincs hiány. Minden oldalról lesújt, de tudjátok mit? A kockázatot nem lehet kiküszöbölni. Csak kezelni lehet, és minden kockázat első lépése az azonosítás.


Az egyik aggodalmunk, amelyet jelenleg lehetetlen megfelelően „beárazni”, a népesség nagymértékű és folyamatos csökkenése.

Az alábbi cikk ezt a témát járja körül. Ezt most már világszerte számos statisztikus megerősíti, és bármennyire is azt mondják a birkáknak, hogy a halálesetek és a rák, az idegrendszeri rendellenességek és az autoimmun betegségek megnövekedett száma az éghajlatváltozás, a szex, a kávé, a kertészkedés és így tovább miatt van, egyre több ember jön rá, hogy hé, ha úgy jár, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor valószínűleg kacsa. Valami furcsa dolog történik az újszülöttek halálával és a vetélésekkel...

A vetélésekről szóló jelentések évenkénti bontásban.

A születési arányok is összeomlottak, és a "szakértők" értetlenül állnak. Az év elején:

  • Németország: 12%-kal csökkent

  • Tajvan: 27%-kal

  • Nagy-Britannia: 9%-kal

  • Hollandia: 11%-kal

Aztán persze ott van az "ismeretlen okokból" bekövetkezett halálesetek riasztó növekedése.

Hé, kislány, te egy emlékeztető oltás vagy? Mert a szívem felrobbant...

Mégis, semmi sem zavarhatja meg a nagyon jövedelmező oltási programot és a Nagy Újraindítás programját, és így az "ismeretlen okok" valószínűleg lassan, de biztosan olyan dologgá válnak, ami egyszerűen elfogadott - akárcsak a cipő levétele a repülőtéren. Nevetséges minden gondolkodó ember számára, de ugyanakkor elfogadott és valójában indokolt sok birka elméjében. Talán ez az a pont, ahová a dolgok tartanak. Van reményünk, mert az ébredés minden bizonnyal formálódik.


Nehéz megmondani, hogy ez idővel hogyan alakulhat vagy nem alakulhat a népesség tekintetében. A Covid-csalás kezdete óta követjük az oltási arányokat világszerte, így ez lehet az egyik előrejelző mutató. Aztán persze ott van az a tény, hogy a férfiakat nyugaton egyre inkább arra bátorítják, hogy azt higgyék, hogy van vaginájuk és szülhetnek... és így a születési arányok ezen "nők" körében problémásak lesznek.


Mi van még a Covid átverés következményeivel kapcsolatban? Nos, az FDA visszavonta a korábban kifejtett propaganda egy részét.Hogy kezdődött az Ivermektinnel?


FDA: „Te nem vagy ló. Te nem vagy tehén. Komolyan, egyikőtök sem. Állj le vele!


Hogy folytatódott?


Az FDA azt mondja: hogy az emberek ne szedjék az Ivermectint a Covid-19-re, csak ajánlás volt.


Nem, ez nem "csak egy ajánlás" volt. Ti szemetek, tényleg eltiltottátok a polcokról. Új-Zélandon még ma sem lehet megvenni.

Mert... tudomány.


Egy másik "leleplezés":Ez különösen nyugtalanító annak fényében, hogy ebben a korosztályban gyakorlatilag nincs halálozási kockázat a Covid miatt.

A témánál maradva, megjelent a "Hirtelen halál" (“Died Suddenly”) című dokumentumfilm.


Az első 24 órában több mint 4 millió megtekintést ért el, és ez a nézettség folyamatosan növekszik. Érdemes megnézni és megosztani, bár talán nem evés közben.


Mindenesetre ezt az egészet érdemes figyelemmel kísérni (mintha nem lenne elég, amit figyelemmel kell kísérnünk).


 

(fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


776 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page