top of page

Népirtó 5G, dühös Maui, kétszínű önkény – Izgalmas és fontos filmek főleg angolul értőknek
1. Közelgő 5G által kiváltott népirtásAz 5G valójában nagyobb fenyegetést jelent, mint maga a biofegyver?

Dr. Reiner Fuellmich itt van, hogy beszámoljon az 5G technológia veszélyeiről szóló legújabb megállapításairól.

Az 5G mikrohullámú sugárzás sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint az úgynevezett "vakcina", mivel mindenkire hatással van.

Dr. Barrie Trower-t "igazi James Bondként" jellemzik, és az 5G veszélyeinek szakértője.

A mikrohullámú sugárzás már az 1930-as évek óta fegyver.

Hozzászoktunk a mikrohullámú sütők használatához, de a sugárzás fegyver, és bármilyen betegség szinte bármilyen tünetét előidézheti.

Geomérnökségre is felhasználható.

Az elitek és a globalisták az 5G technológiát arra használják, hogy létrehozzanak egy "gyilkos kapcsolót", amely egész népességeket képes népirtani.

Az elpusztult termés és az állatállomány az 5G sugárzás eredménye lehet.

2022-ben Frederic Block szövetségi bíró megakadályozta, hogy a Verizon mobilantennákat helyezzen ki Connecticut és Vermont kisvárosaiban, tisztázva, hogy a helyi önkormányzatok megállíthatják az építkezést.

Az állami és helyi önkormányzatoknak be kell tiltaniuk az 5G tornyokat.


Nézze meg ezt az új szegmenst MOST a https://StewPeters.com oldalon!

 • Tartsanak minket INGYENESEN és a LEVEGŐBEN! TÁMOGASSUK A TÁMOGATÓKAT az alábbiakban!

 • Szerezzen kiváló minőségű Prepper élelmiszert, MOST a 100 dolláros vödrökkel! Használja a Promocode STEW kódot a nagy kedvezményekért a https://HeavensHarvest.com oldalon.

 • Az adóztatás lopás! Soha többé ne fizessen önként a washingtoni mocsárnak, legálisan és biztonságosan,

 • GARANTÁLT, ha részt veszel a Szabadság Jogi Iskolában! Látogasson el: https://FreedomLawSchool.org

 • Védje meg nyugdíját, Látogasson el barátainkhoz a Goldco-hoz! Hívja a 855-706-GOLD telefonszámot, vagy látogasson el a https://goldco.com/stew weboldalra.

 • Tisztítsa meg a LEVEGŐT ezekkel a kiváló minőségű légszűrő rendszerekkel, és védje meg magát a vedléstől: https://thetriadaer.com/

 • Támogassa az anti-vax aktivizmust, az ingyenes klinikai ellátást és a MANLY termékeket, mint az IGF1 látogasson el: https://Vaccine-Police.com

 • Nézze meg a https://nootopia.com/StewPeters honlapot, ahol segítséget kaphat a mentális és fizikai ereje növeléséhez, hogy harcolhasson a mély állam KRYPTONITE összeesküvése ellen az amerikaiak ellen!

 • A magnézium létfontosságú az alváshoz és a stresszhez, Szerezzen magas minőségű magnéziumot és támogassa a műsort a STEWPETERS10 promóciós kód használatával: https://magbreakthrough.com/stewpeters.

 • Nézze meg: https://kuribl.com/ STEW20 a 20% kedvezményt a megrendelés vagy a prémium CBD!

 • Készítse fel családját az éhínségre és a hiányra, ha élelmiszert vásárol a következő weboldalon keresztül: https://heavensharvest.com/

 • Egyél szénhidrátot és veszíts súlyt, nézd meg az MCT-t: https://thehealthyfat.com/stew

 • A kémléggömböktől a kardcsörtetésig: Kína olyan halálos titkot őriz, amely a felismerhetetlenségig megnyomorítaná országunkat? Amerika legnagyobb fenyegetése 2023-ban. Ez a dokumentumfilm https://darkagedefense.com/stewpeters leleplezi az igazságot!!!

 • Legyen reklámmentes, kapjon exkluzív tartalmakat, legyen prémium felhasználó: https://www.stewpeters.com/subscribe/

 • Kövesd Stew-t Gabon: https://gab.com/RealStewPeters

 • Stew összes tartalmát lásd a https://StewPeters.com oldalon.

 • Nézd meg Stew boltját: https://stewmerch.com2. "Hol vannak a gyerekek???" – Maui lakosai válaszokat követelnek!Az augusztusban Maui nyugati részén végigsöprő katasztrofális tűzvészhez a helyi, állami és szövetségi tisztviselők katasztrofális reakciója is hozzájárult. A közelmúltban tartott városháza-típusú gyűléseken a lakosok a hivatalnokok szemére vetették, hogy miért olyan lassúak a segélyezési erőfeszítések, miért nem szólaltak meg a riasztók, ahogy kellett volna, és hogy hamarosan megkezdődik-e a régóta itt élők kitelepítésére irányuló földrablás. Craig "Pasta" Jardula és Kurt Metzger, az amerikaiak humoristája beszélgetnek a Maui szigetén felgyülemlett dühről és Jardula közelgő utazásáról a szigetre, hogy első kézből gyűjtsön információkat.
3. Bármit is mond a bábkormányunk, az csak arra szolgál, hogy elterelje a figyelmünket a szabadságunkat fenyegető veszélyről | Neil Oliver"Bármit is mond a bábkormány és a bábellenzék bármiről, az mindig és kizárólag arra szolgál, hogy elterelje a figyelmet a valódi tervről, és így a szabadságunkat és életmódunkat fenyegető valódi veszélyről. Neil Oliver szerint "az állam hajója pokolian rossz állapotban van".


Schiller Mária küldeményei

1 688 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page