VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

OLTÁSÁLDOZATOK HÍREI 4. CIKK (2021.ÁPRILIS 14.)KÜLDJENEK MINÉL TÖBB HÍRT EZUTÁN IS, MERT KELL ÉBRESZTENI AZ ALVÓKAT ÉS FELRÁZNI A BIRKA DOKTOROKAT.


Az orvosok egy része ugyanis abban a tévhitben él, hogy megéri oltani, mert még mindig jobb az a néhány halott és megvakult ember, mint a rettenetes kórság, ami az oltás nélkül kialakulna és mindenkit elpusztítana. Szörnyű ostobaság, vagy inkább merénylet!


A COVID betegség populáción belüli halálos áldozatainak aránya jóval kevesebb, mint 0,01% – ez nem súlyos járványra utaló adat, ami miatt mindenkit oltani kellene. Különösen nem egy olyan szerrel, ami csak ideiglenes forgalomba hozatali engedéllyel rendelkezik, és semmilyen hosszú távú megfigyeléssel nem rendelkezik az orvostudomány a lehetséges mellékhatásokról.

A leginkább mégis azért ostobaság, mert semmilyen mérvadó monitorizálási rendszer sincs, amivel az orvosok nyomon tudnák követni az egyes oltások súlyos mellékhatásait, azok számát, arányát és ha vannak is adatok, azok nem változtatnak azon az embertelen propaganda gépezeten, amely az emberek halálával és szenvedésével mit sem törődve nyomja változatlanul az oltások szükségességét, megtévesztve a main stream médiában és az orvosokban vakon hívő lakosságot.


Az orvosok tehát azt hiszik, hogy mellékhatás alig van és ez normális minden oltás után. NEM, NEM! Itt már az azonnali mellékhatások és az elhalálozások is tömegesek! Ez nem egy-két eset, hanem kontrollálatlan mennyiség. Európai adatbázis szerint több mint 5000 halott, ami tudományosan bizonyítottan legfeljebb 1%-a a valós esetszámnak...

(...)

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek