top of page

Oltott és nem oltott gyermekek egészségi állapotának összehasonlítása a COVID előtti időkből

Eredeti cikk:

Dr. Andrew Wakefield az oltott és az oltatlan gyermekek egészségi állapotának alakulását vitatja meg egy, az otthon tanuló gyermekek körében végzett, szakmailag felülvizsgált tanulmány, a szülők megfigyelései, saját klinikai megfigyelései és a CDC adatai alapján, amelyeket szándékosan elrejtettek a nyilvánosság elől.


Következtetése az, hogy az oltatlan gyermekek sokkal egészségesebbek, mint az oltott gyermekek, az oltatlan gyermekek nem jelentenek veszélyt a társadalomra, az oltatlan gyermekek gyorsan felépülnek a betegségekből, míg az oltott gyermekek nemcsak egészségtelenebbek, mint az oltásmentes gyermekek, hanem sokkal nagyobb százalékban szenvednek autizmusban, neurológiai rendellenességekben és egyéb folyamatos krónikus egészségügyi problémákban.

Ha a CDC valaha is hosszú távú, széles körű egészségügyi eredményvizsgálatot végezne az oltott és az oltatlan gyermekek között, az egész oltóanyagipar összeomlana.Csak bajt, szenvedést, fájdalmat és halált hozott ez a mérhetetlen, őrült oltáskényszerítési hadjárat a covid alatt. Egyedül (talán) arra volt jó, hogy az ember mindent, MINDENT, amit ugyan ezen emberek, szervezetek, cégek, testületek, hivatalok mondtak, mondanak alapból MEGKÉRDŐJELEZZEN!


Sőt! Minden állításukat igaztalannak kell venni, mindaddig, míg nem bizonyítják, az ellenkezőjét! Független szakemberek által ellenőrzött, valóban tudományos vizsgálatokkal.

Nem lehet elég a jövőben annyit mondani, hogy “hatékony és biztonságos” és durr a karba…
605 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page