top of page

Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Eredeti cikk: 
Doctors and Nurses Betrayed Patients – and Themselves, 
BY RHODA WILSONONSEPTEMBER 23, 2022
Schiller Mária küldeménye

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.


Dr. Vernon Coleman


Úgy tűnik, egyre több orvos és ápoló kezd felébredni és sejteni, hogy a koronavírus-hoax mögött nem áll semmilyen tudomány.


Ez nagyon szép, és gratulálok nekik.


De mi az ördög tartott nekik ilyen sokáig?


Miért vártak ilyen sokáig, hogy megszólaljanak?


Hallgatásukkal elárulták betegeiket, szakmájukat és saját magukat.


Csak egy teljesen idióta gondolhatta, hogy ez a kitalált "válság" szükségessé teszi a kórházak és háziorvosi rendelők bezárását.


Hogyan nézhették tétlenül az orvosok, hogy a rákos betegeket megfosztják az alapvető kezeléstől? Az NHS-t meg kellett volna kövezni, nem pedig tapsolni.


Soha nem volt nagyobb a kockázat, mint az influenza esetében minden évben.


Sőt, a számok azt mutatják, hogy a közönséges influenza mindig is sokkal nagyobb kockázatot jelentett, mint a koronavírus.


Idén a koronavírus eddig 10 millió embert érintett világszerte.


Az influenza ugyanebben az időszakban 1 milliárd embert érinthet.


A halálozási arányok pedig a kettő esetében szinte azonosak.


Nem zárjuk be a kórházakat és a klinikákat, amikor az influenza megjelenik.


Tehát nyilvánvalóan ez a kórházak, üzletek, vállalkozások stb. politikai indíttatású bezárása volt. És az orvosoknak ezt látniuk kellett volna.


És ahogyan a kórházak bezárása sokkal több halálesetet fog okozni, mint ahányat meg lehetett volna menteni, úgy a maszkok viselése is sokkal több halálesetet fog okozni, mint amennyit meg lehetett volna menteni. A maszk viselése csökkenti a vér oxigénszintjét. Láttam autóvezetőket maszkkal. Még buszsofőröket is láttam maszkot viselni. Ezek a dolgok csökkentik a vér oxigénszintjét. Hamarosan bekövetkezik egy katasztrófa, amikor egy busz lezuhan, mert a sofőr maszkot viselt és hipoxiás lett.


Mi másért gondolja, hogy a kormányok mindenhol elismerik, hogy a légzőszervi vagy szívproblémákkal küzdő embereknek nem kell maszkot viselniük?


És a hülye szabályok a társadalmi távolságtartásról soha nem voltak indokoltak. Soha nem volt semmilyen tudomány, ami alátámasztotta volna őket.


Bárki, aki hisz a szociális távolságtartás és a maszkok kettős eretnekségében, definíció szerint vagy teljesen őrült, vagy kretén, vagy az emberi faj sötét oldalán áll. A legtöbben baloldaliak, EU-párti fasiszták és az éghajlatváltozással kapcsolatos ostobaságok hívei.


Az orvosok és ápolók, akik most ébrednek rá, hogy átverték őket, azt állítják, hogy azt mondták nekik, hogy ha beszélnek, megbüntetik őket.


Nos, az igaz, hogy a hatóságok büntetik azokat az orvosokat, akik meg merik kérdőjelezni a hivatalos irányvonalat. Tudok egy orvosról az Egyesült Királyságban, akit töröltek az orvosi nyilvántartásból, mert megkérdőjelezte a koronavírusos történetet. Az USA-ban pedig Dr. Scott Jensen orvos ellen, aki egyben szenátor is, vizsgálat folyik, mert kijelentéseket tett a koronavírus és az influenza hasonlóságáról és a halotti bizonyítványok aláírásának módjáról.


És az is igaz, hogy egyszerű és hatékony gyógymódokat tiltottak be vagy démonizáltak, egyszerűen azért, hogy mindannyian felkészülhessünk a vakcinára.


De ha egy nagy kórházban az orvosok többsége megszólalna, egyetlen bürokrata sem merné őket törölni a nyilvántartásból. Ha 500 orvos kiállna az igazság mellett, lehetetlen lenne elvenni az összes engedélyüket.


"Egy kórházban dolgozom – írta egy bátor NHS-alkalmazott. – Eddig még egyik ápoló, orvos vagy házvezetőnő sem volt betegszabadságon. És a koronavírussal fertőzött betegeket végigszállítják a kórházon, röntgenre, CT-vizsgálatra és a kórterembe, és rejtélyes módon mégsem fertőződik meg senki".


Miféle gerinctelen emberek dolgoznak manapság az egészségügyben? Ez a fajta kifogás a kisebb háborús bűnösök körében népszerű.


Mégis, ha kissé a jó oldalát nézzük, néhányan közülük felébredtek, és mostanra rájöttek, hogy a koronavírus-csalás pontosan az volt egy politikai trükk, amelyet rejtett szándékkal rendelkező emberek találtak ki és hajtottak végre. A kórházbezárások által okozott kár hatalmas lesz. A félelem okozta mentális problémák pedig hosszú távon akár véglegesen is fennmaradnak. Milliók szenvednek súlyos depresszióban az elmondott hazugságok következtében. Az öngyilkossági arányok az egekbe fognak szökni.


Szégyellje magát minden orvos, aki még mindig társadalmi távolságtartással és maszkkal jár a műtőkön kívül. Őket is, mint a lakosság nagy részét, bolonddá tették, és ha maradt volna bennük némi szakmai büszkeség, akkor elpirulnának, szégyenkeznének saját hiszékenységük miatt, és szégyellnék, hogy milyen könnyen egy gonosz összeesküvés részévé tették őket, és bolondnak állították be őket.


Itt az ideje, hogy az orvosi és ápolói szakma felálljon, és válaszokat és magyarázatot követeljen szakmájuk vezetőitől és azoktól az adminisztrátoroktól, akik kiadták a parancsokat, amelyek több tízezer felesleges halálesethez vezettek.


Ragaszkodniuk kellene ahhoz is, hogy a kórházakat mostantól teljes mértékben kinyissák, és hogy a betegeknek azt mondják, hogy nincs mitől tartaniuk.


Mert bár egyre több orvos ismeri fel, hogy a koronavírussal való riogatás csak átverés, még mindig vannak kórházak és adminisztrátorok, akik úgy viselkednek, mintha a bubópestis járvány közepén lennénk.


Az NHS legújabb őrületes cselekedete az, hogy az illetékesek azt javasolják, hogy a baleseti és sürgősségi osztályon kezelést igénylő betegeknek telefonon kell időpontot kérniük.


Az NHS England országos egészségügyi igazgatója állítólag azt mondta az alsóház egészségügyi és szociális ellátással foglalkozó bizottságának, hogy az egészségügyi szolgálat azt szeretné, ha a betegek először telefonon jelentkeznének, és kapnának egy időpontot, amikor a sürgősségi osztályra kell menniük.


Most már mindezt hallottam.


A kétségbeesetten segítségre szoruló, vérző, fájdalmas, furcsa szögben kiálló csontokkal küzdő betegektől elvárják, hogy telefonon kérjenek időpontot a baleseti és sürgősségi osztályra. Úgy tűnik, hogy az osztályozást mostantól serdülőkorúak végzik majd telefonon. Milyen képesítéssel rendelkeznek majd? Talán faipari diplomájuk van?


A kétségbeesett hozzátartozóknak telefonon kell majd időpontot egyeztetniük, mielőtt elmennek a kórházba. A terv egyszerűen az, hogy több beteget öljenek meg? A kórházbezárások nem öltek meg eleget?


Elmondom, mi fog történni.


Mindenki mentőt fog hívni. És ki hibáztatná őket?


Ami a kórházakat illeti, még a Royal College of Physicians is elismeri, hogy az NHS számos szolgáltatása csak több mint egy év múlva lesz újra teljes kapacitású.


A betegek milliói túl sokat fognak várakozni. A fájdalommal küzdő betegeknek több mint egy évet kell majd várniuk a kezelésre. A várakozási idők eszement módon hosszúak lesznek. Tízezreket nem látnak majd el, amíg nem lesz túl késő. Emberek tízezrei fognak meghalni, akik élhettek volna.


Világszerte milliókban mérik majd az átverés halálos áldozatainak számát.


Viszonylag kevesen fognak meghalni a koronavírusban.


A túlnyomó többség azért halt meg, mert kirekesztették, elhagyták őket, vagy túlságosan megijedtek ahhoz, hogy segítséget kérjenek.


Az orvosi és ápolói szakmáknak pedig vállalniuk kell a felelősséget mindezért a fájdalomért, a bánatért és a halálesetekért.


Az orvosoknak nem lett volna szabad elfogadniuk a koronavírus-hoax mögött álló tudománytalan zagyvaságot. Mielőtt megengedték volna a kórházak bezárását, kérdéseket kellett volna feltenniük. Sosem volt nehéz belátni, hogy hibák történtek.


Az orvosok és az ápolók elárulták a betegeiket és a szakmájukat, de elárulták saját magukat is.


Túl sokan örömmel fogadták a heti tapsot és a dicséretet, miközben tudták, hogy egyiket sem érdemlik meg.


Itt az ideje, hogy a gyógyító szakmák jóvátegyék a történteket.


Világossá kell tenniük az adminisztrátorok és a politikusok számára, hogy nem hajlandók tovább elfogadni a koronavírusos ostobaságot.


Követelniük kellene, hogy a kormányuk orvosi tanácsadóit rúgják ki. Követelniük kellene, hogy az elit, az orvosi intézmény minden tagját is rúgják ki.


Követelniük kellene, hogy hagyjanak fel a társadalmi távolságtartással, és égessék el a maszkokat.


El kellene mondaniuk a nyilvánosságnak, hogy nincs mitől félni.


És fel kell készülniük arra, hogy hosszú órákat dolgozzanak, hogy a lehető leggyorsabban felszámolják a betegek elmaradását.


Tényleg nincs más választás.


Vernon Coleman mintegy 100 videója megtalálható a Dr. Vernon Coleman on Earth Newspaper oldalon ITT.
 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


884 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page