VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Patrubány Miklós új nemzetpolitikai előadása


Olyan elhalálozás, amelynél a betegnek semmilyen más kórtünete nem volt, Magyarországon eddig kevesebb mint 400 esetben fordult elő. (...)


Ha akként számolnánk a világban bekövetkezett haláleseteket, hogy csakis azokat tekintjük, amelyek kizárólag a koronavírusnak betudhatóan következtek be, akkor legalább két nullát a számok végéről el kéne hagyni. (...)


Egy Németországban élő, Sucharit Bhakdi nevű epidemiológus állítja – egyetemi orvosprofesszor, a közegészségügyben dolgozott évtizedeken keresztül –, hogy igenis, a koronavírus megjelenése óta intenzív kutatásokat folytattak, amelyek célja az volt, hogy hogyan lehetne ezt a vírust feltartóztatni, hogyan lehetne megakadályozni, hogy az embereket megbetegítse és halálukat okozza. És arra jutottak, hogy – nagyon érdekes módon – a vérben jelenlévő T-limfociták elpusztítják a vírust, és nem engedik, hogy behatoljon a sejtekbe. És a 80 milliós németországi népesség 80%-ának a vérében olyan szintű a T-limfociták jelenléte, hogy a koronavírusnak nincs esélye. Eleve védettek. Ezt sokszor elmondta azóta, a világháló tele van vele, de őrá is nyomást gyakoroltak, hogy most megkeseredetten mondja – láttam egy nyilatkozatát –, sohasem hitte volna, hogy ezt az országot el fogja hagyni – és el kell hagynia –, mert választott hazája volt, ott alapított családot, ott élte le az életét, ott szolgálta ezt az államot, de itt terror van, és ezt nem lehet elviselni. Egészségügyi terror van. És az igazságnak, a tudománynak és a tényeknek nincs súlyuk.


Tehát igenis, figyelembe kéne venni, hogy Európa lakosságának nyolcvan százaléka eleve védett e vírus ellen, és ehhez kéne igazítani a kormányzati politikát. (...)

Tovább a filmhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek