top of page

Puffoghat az LMBTQ-lobbi: már törvény is tiltja a kiskorúakon végzett nemátalakító beavatkozásokat
Ez egy olyan fontos hír, amely külön oldalt érdemel. Bizonyság Vukics Ferenc: Egy másik Amerika c., Szilaj Csikós cikksorozatához... – a Szerk.

Forrás: MTI, Mandiner


Újabb eredményt ért el DeSantis Floridában a gyerekeket célzó LMBTQ-lobbival szemben


Florida kormányzója, Ron DeSantis szerdán több LMBTQ-ellenes gyermekvédelmi törvényt is aláírt. Nyilvános beszédében azt mondta, „Florida a józan ész menedékhelyeként és a normalitás bástyájaként marad meg”.


A kormányzó többek között azt a törvényt is aláírta, hogy

Floridában megtiltják a kiskorúakon végzett nemátalakító orvosi beavatkozásokat, a műtéti és gyógyszeres eljárásokat egyaránt,

továbbá a jogszabály kimondja, hogy

az állam nem finanszíroz semmilyen nemváltoztató orvosi eljárást.

Egy másik jogszabállyal pedig azt emelte törvényre, hogy az iskolákban sem a tanárokat, sem a diákokat nem kényszeríthetik arra, hogy olyan, a nemre utaló névmást használjanak, amely nem egyezik a születéskori nemmel. Transznemű diákok sokszor elvárják az iskolájuktól, hogy a választott nemüknek megfelelően szólítsák őket, sőt, sok esetben maga az iskola írja ezt elő.

Továbbá a jogszabályok tiltják, hogy a gyerekeket drag show-kra vigyék, a nyilvános mosdókat illetően pedig ezentúl mindenki csak a saját biológiai nemének megfelelő mellékhelyiséget használhatja.
181 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page