VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Putyin nevén nevezte, hogy az amerikai elnökök csupán bábok... (2017-ben!)

Putyin nevén nevezte, hogy az amerikai elnökök csupán bábok és nyíltan beszélt a 'Deep State' háttérhatalomról

Minden igazságkutató, de akár csak igazság iránt komolyan érdeklődő olvasó számára is nagyon fontos információkat és összefüggéseket mondott el Vlagyimir Putyin, amiket a főáramú média így soha nem fog leközölni sajnos. De szerencsére ezért vagyunk mi, az Alternatív Média Magyarországon is, hogy ezt megtegyük. (VilagHelyzete saját megj.)


A Le Figaro francia újságnak adott interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta a figyelmet az Egyesült Államok külpolitikáját ellenőrző 'Deep State gépezetre' rámutatva, hogy az amerikai elnökök csak az uralkodó oligarchiát kiszolgáló bábok.

"A közvélemény egy bizonyos személyt megválaszthat az érdemei és eszméi alapján de ez a személy ritkán képes formálni a politikát"


Majd megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban a háttérhatalom biztonsági szervezete, amely jellemzően a Mély Állam néven ismert nagyon erős és mint ilyen, nem teszi lehetővé a politikai irányítás bármilyen értelmes változását. "Az elnökök jönnek és mennek, de a politika ugyanaz marad" – mondta.


Valójában az egyéneket, akiknek valódi ötleteik lehetnek az Egyesült Államok politikájának reformjáról, csak azért választják meg a Fehér Házba, hogy kielégítsék a szabad és tisztességes demokratikus folyamat illúzióját, ami valójában a valóság elkendőzése.

Putyin megjegyezte, hogy a "sötét öltönyös emberek" azok, akik névtelenek maradnak az amerikai szavazóközönség számára, továbbra is az Egyesült Államok uralkodó elitjének jól bevált érdekeit tartják szem előtt minden újonnan megválasztott adminisztrációval.


"Vegyük csak Obamát, aki egy előremutató liberális elnökként indult. Nem azt ígérte megválasztása előtt, hogy bezáratja Guantanamo-t? De nem tette meg. Megkérdezhetem miért? Nem akarta megtenni? De, meg akarta tenni. Viszont nem tehette, mert ott ez nem így működik. Őszintén be akarta záratni, de nem járt sikerrel, mert nem engedték neki, de ez elég bonyolult. Még ha nem is ez a fő kérdés, mégis nagyon fontos, hiszen

nehéz elképzelni, hogy emberek vannak ott láncra verve akár évtizedekig is minden bírósági tárgyalás vagy nyomozás lefolytatása nélkül! El tudják képzelni ugyanezt Franciországban vagy Oroszországban? Mi lenne akkor? Egy katasztrófa lenne!

De az USA-ban lehetséges és napjainkig is folytatódik. Ezt a példát csak azért mondtam el önöknek, hogy lássák ez nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik."


(...)

Tovább a cikkhez

55 megtekintés