top of page

Rand Paul amerikai szenátor „véreskezű tömeggyilkosnak” nevezte Faucit, és azt mondta, bűnhődni fog!

Eredeti cím:

7 millió ember halálával vádolják eddig Anthony Faucit a COVID19 kapcsán: Rand Paul amerikai szenátor "véreskezű tömeggyilkosnak" nevezte Faucit és azt mondta, bűnhődni fog!


Fauci COVID-áldozatainak száma máris lekörözte a Holocaust áldozatainak számát , de a tömeggyilkos nem érti mi rosszat tett ő?!....

(...)


A Fox News oldalán a republikánus szenátor arról nyilatkozott, hogy Fauci az egyik legkártékonyabb tömeggyilkos az egész COVID-terrort okozó bandából. Nélküle ugyanis nem lehetett volna kivitelezni a wuhani laboratóriumokban elkezdett titkos biofegyverek előállítására szakosodott katonai kísérleteket. A republikánus szenátor szerint Faucit eddig 7 millió ember halálért kell felelősségre vonni. Ebben benne van a kórházi COVID-protokoll áldozatainak világviszonylatban megsaccolt száma és az úgynevezett vakcina – áldozatok száma. Ezzel pedig Fauci máris lekörözte a németek által elkövetett Holocaust áldozatainak számát.


Rand Paul szenátor azután nyilatkozott Fauciuról, hogy a Washington Post egyik, a napokban közzétett, Anthony Faucival készített interjújában Faucit mint Covid-gurut egyenesen "hősnek" nevezték, aki pedig arról panaszkodott a mainstream médiában, hogy egy rágalomkampány áldozata lett, és nem hinné, hogy bármi rosszat tett volna a COVID-éra alatt.


 


561 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page