top of page

Rendkívüli helyesbítés! Az FDA megerősíti (?), hogy grafén-oxid van az mRNS COVID-19 vakcinákban

Eredeti cikk:
Egyik kedves olvasónk, N. Szilvia hívta fel figyelmünket Letoha Tamásnak a cikkünk súlyos tévedésére rámutató, alábbi megállapítására. E szerint mégsem tekinthetjük hivatalosan és hitelt érdemlően megerősítettnek és bizonyítottnak, hogy az ún. Covid-vírus elleni ún. vakcinák valóban tartalmaznának grafén-oxidot. Tehát kétségkívül mérgező hatásuk sem innen fakad (hanem pl. a tüskefehérjék viselkedéséből) – a Szerk.


Letoha Tamás:


"a szöveg, amit mutatsz, az azt jelenti, hogyan készítik elő az mRNS által termelt Spike (S) fehérjéket krio-elektronmikroszkópiára. Mert ahhoz, hogy az mRNS által termeltetett tüskefehérje szerkezetét megvizsgálják, azaz hogy az mRNS által termeltetett fehérje mennyire hasonlít a természetben előforduló tüskefehérjéhez, ahhoz krio-elektronmikroszkópiát (azaz fagyasztásos elektron mikroszkópiát) használnak. És bárki, aki életében csinált elektronmikroszkópos vizsgálatot, az tudja, hogy ahhoz, hogy egy szerves anyag vizes közegbeli, azaz természetes szerkezetét mutassa elektronmikroszkóp alatt, ahhoz hosszas ún "fixálás" szükséges. Vagyis a szerves molekulát, mint a tüskefehérjét is, az elektronmikroszkópos vizsgálat előtt rögzíteni kell az eredeti szerkezetében. Mi ehhez ozmium-tetroxidot használunk. De a fájzeres vizsgálatban a vakcina mRNS-e által termeltetett tüskefehérjéket egy grafén-oxiddal bevont, aranyrácshoz rögzítve fixálták. Ilyenhez:És annak, hogy az mRNS által termeltetett tüskefehérje elektronmikroszkópos vizsgálatát egy grafén-oxiddal bevont aranyrácson végzik, annak mi köze van az eredeti vakcina alkotóihoz? Semmi. Ez szimplán az elektronmikroszkópos vizsgálat előkészítése. Az idézett rész fordítása:" QUANTIFOIL Holey Carbon Supports for Cryo-EM | Quantifoil QUANTIFOIL® Holey Carbon supports are a flat film of carbon, 10-12 nm thick, on a cryo-electron microscopy (cryo...

"P2 Spike (S) krio-elektronmikroszkópiája A TwinStrep-jelölt P2 S esetében 4 µl tisztított fehérjét 0,5 mg/ml koncentrációban arany Quantifoil Rl .2/ l .3 300 átmérőjű rácsra vittünk fel, amit frissen grafén-oxiddal borítottunk. A mintát egy Vitrobot Mark IV segítségével 4 másodpercig -2 erővel blottoltuk, majd folyékony nitrogénnel hűtött folyékony etánba merítettük. Két azonos módon előkészített rácsról 27.701 mikrofelvételt gyűjtöttünk. Az adatokat mindkét rácsról -1,2 és -3,4 µm közötti defókusz-tartományban gyűjtöttük, 50,32 és 50,12 e-JA 2 teljes elektrondózissal, 40 képkockára frakcionálva, 6 másodperces expozíció alatt 1,26 és 1,25 e-JA2/képkocka értékben."


 

A Covid-19 vakcinák bevezetésük óta heves viták középpontjában állnak, és számos kérdés és aggály merült fel biztonságosságukkal és hatékonyságukkal kapcsolatban. Az a feltételezés is elterjedt, hogy a Covid-19 injekciók nyomokban grafén-oxidot, egy rendkívül mérgező és vezető anyagot tartalmazhatnak. Az egészségügyi szabályozó hatóságok a mainstream média támogatásával többször is cáfolták ezeket az állításokat.

De hazudtak nektek. Ugyanis nemrégiben olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek megerősítik a Pfizer vakcinában lévő grafén-oxid, egy rendkívül mérgező és vezető anyag jelenlétét.

És ez az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságtól (FDA) származik, amelyet az USA szövetségi bírósága arra kényszerített, hogy nyilvánosságra hozza a Pfizer bizalmas dokumentumait.


Az FDA eredetileg 75 évig próbálta késleltetni a Pfizer Covid-19 vakcina biztonsági adatainak közzétételét, annak ellenére, hogy 2020. december 11-én, mindössze 108 napos biztonsági felülvizsgálat után engedélyezte az injekciót. Tudósok és orvosi kutatók egy csoportja azonban a FOIA alapján beperelte az FDA-t, hogy kikényszerítse a Pfizer-BioNTech Covid-19 vakcina engedélyezésével kapcsolatos több százezer dokumentum kiadását. 2022. január elején Mark Pittman szövetségi bíró elrendelte, hogy az FDA havonta 55 000 oldalt adjon ki, és azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján, amint azok nyilvánosságra kerültek.


Az FDA által 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf néven elmentett egyik legfrissebb közzétett dokumentum megerősíti a grafén-oxid használatát a Pfizer Covid-19 vakcina gyártási folyamatában.


A dokumentum a Pfizer által 2020. április 7. és 2020. augusztus 19. között végzett vizsgálat leírása, amelynek célja "a BNT162b2 által kódolt vakcinaantigén expressziója és jellemzése" volt.


Laikusan fogalmazva, a vizsgálatot azért végezték, hogy megállapítsák, hogyan működik a vakcina. A tanulmány megállapította, hogy a vakcina mRNS-t használ arra, hogy utasítsa a sejteket egy fehérje (az úgynevezett P2 S) előállítására, amely az állítólagos Covd-19 vírus Spike-fehérje.


A több millió spike fehérje ezután az Ön sejtjeinek felszínén lévő ACE2 nevű receptorhoz kötődik, ami immunrendszeri választ indukál.

De ami a legérdekesebb a tanulmányban, az az, hogy a 7. oldalon megerősíti, hogy a Pfizer Covid-19 vakcina előállításához redukált grafén-oxidra van szükség, mert ez szükséges a lipid nanorészecskék alapanyagaként.

A Pfizer a tanulmány 7. oldalán a 3.4. szakaszban a következőket állítja.
Ez azért a legkülönösebb, mert

az egészségügyi szabályozó hatóságok a mainstream média segítségével hónapokon keresztül tagadták, hogy a grafén-oxid a Covid-19 vakcina egyik összetevője lenne.

Ezt azért mondhatták, mert azok, akik bizonyították és spekuláltak, hogy a Pfizer Covid19 injekciójában grafén-oxid van, rossz kérdést tettek fel. Azt kellett volna mindenkinek megkérdeznie, hogy "használják-e a Pfizer Covid vakcina gyártási folyamatában a grafén-oxidot?".


Mert amint ez a dokumentum, amelyet az FDA megpróbált bizalmasan kezelni és 75 évre lezárni, azt mutatja,

a grafén-oxidot valóban használják a vakcina gyártási folyamatában, mivel létfontosságú a vakcina lipid nanorészecskéinek stabilizálásában.

Ezért a tételtől függően nyomokban vagy nagy mennyiségben redukált grafén-oxid elkerülhetetlenül bekerül a Pfizer Covid-19 injekcióiba.Mik azok a lipid nanorészecskék?


A Pfizer Covid-19 vakcina apró részecskéket, úgynevezett lipid nanorészecskéket használ, hogy a vakcina genetikai anyagát (az úgynevezett hírvivő RNS-t vagy mRNS-t) a szervezet sejtjeibe juttassa. Ezek a lipid nanorészecskék olyanok, mint a zsírokból és más molekulákból álló apró "buborékok", amelyek képesek körülvenni és megvédeni az mRNS-t, amíg az el nem éri rendeltetési helyét a sejtekben.


A vakcinában lévő mRNS utasításokat ad a sejteknek, hogy termeljenek egy fehérjét (az úgynevezett spike fehérjét), amely a Covid-19 vírus felszínén található. Amikor az immunrendszer észleli ezt a spike fehérjét, képes azt idegenként felismerni és immunválaszt indítani ellene.
Továbbá kiderült, hogy a Pfizer Covid-19 vakcinában lévő két lipid az ALC-0159 és az ALC-315, amit az Európai Gyógyszerügynökség által a Pfizer Covid-19 vakcináról közzétett értékelő jelentés is megerősített.
Mindkét lipid azonban a gyártó figyelmeztetése szerint soha nem használható embereken vagy állatokon.


Amint azt Ön is láthatja, apró betűkkel a termékbetétek alján, itt és itt.
Mi az a grafén-oxid?


A grafén-oxid egy apró részecske, amely szén- és oxigénatomokból áll. Nagyon kicsi – olyan kicsi, hogy a szemeddel nem is láthatod. De még ha kicsi is, veszélyes lehet. Ismert, hogy egyes sejtekre mérgező, és kutatások kimutatták, hogy belélegezve gyulladást és tüdőkárosodást okozhat.


Ráadásul a grafén-oxid képes áthatolni a vér-agy gáton, ami egy olyan védőgát, amely megakadályozza, hogy káros anyagok jussanak az agyba. Ez potenciálisan neurológiai problémákhoz vezethet.


A grafén-oxidot az immunrendszer úgy érzékeli, mintha kórokozó lenne. Befecskendezés után affinitása van a központi idegrendszerhez, ami potenciálisan bénulást, agyvérzést és az idegrendszer megváltozását okozhatja.


Továbbá a grafén-oxid expozíció hosszú távú hatásai még nem ismertek. Nagyon kevés kutatás van a grafén-oxid expozíció hosszú távú hatásairól embereken, ami azt jelenti, hogy nem tudjuk, milyen lehetséges kockázatokkal jár.


De a Pfizer COVID vakcinájának több millió embernek, számos alkalommal történő beadásának köszönhetően a napok múlásával megtudjuk. És sajnos mind a rövid-, mind a hosszú távú hatások nem tűnnek jónak.További bizonyítékok, egyéb be nem jelentett anyagok és halálos következmények


A grafén-oxid nem az egyetlen mérgező anyag, ami miatt a lakosságnak aggódnia kell. A tudósok ugyanis a grafén-oxid mellett nanotechnológiát is találtak, amikor korábban a Covid-19 injekciók mintáit vizsgálták.


A nanotudomány és a nanotechnológia magában foglalja az egyes atomok és molekulák meglátásának és irányításának képességét. A Földön minden atomokból áll - az étel, amit eszünk, a ruha, amit viselünk, az épületek és házak, amelyekben élünk, és a saját testünk.


De az olyan apró dolgokat, mint egy atom, lehetetlen szabad szemmel meglátni. Sőt, még a középiskolai természettudományi órákon használt mikroszkópokkal sem lehet látni. A nanoméretű dolgok megfigyeléséhez szükséges mikroszkópokat az 1980-as évek elején találták fel.


Amint a tudósok rendelkeztek a megfelelő eszközökkel, mint például a pásztázó alagútmikroszkóp (STM) és az atomerő-mikroszkóp (AFM), megszületett a nanotechnológia kora.


Spanyol tudósok pedig kijelentették, hogy a grafén-oxid mellett a Covid-19 összes injekciójában megtalálható a nanotechnológia, amely képes a testben lévő atomok irányítására.


A Covid-19 injekciókat vizsgáló spanyol tudósok szerint a grafén-oxid képes furcsa vérrögöket okozni. Ez magyarázatot adhat arra, hogy bizonyítottan a Covid-19 injekciók növelik a trombózisos trombocitopéniával járó trombózis elszenvedésének kockázatát.


De nem csak spanyol tudósok állítják ezeket az állításokat. Világszerte számos tudós publikált olyan eredményeket, amelyekben azt állítják, hogy mind nanotechnológiát, mind grafén-oxidot fedeztek fel a Covid-19 injekciókban.


Tudósok "szén nanotechnológiát" és "radioaktív tuliumot" fedeztek fel a Pfizer és a Moderna COVID vakcináiban.

A Covid Pfizer és Moderna injekciókban található elemekről készült elektronmikroszkópos képek áttekintése után Dr. Daniel Nagase, egy kanadai sürgősségi orvos felfedte, hogy furcsa módon a Pfizer és Moderna "vakcinák" tartalma nem mutat biológiai anyagra utaló jeleket, beleértve az mRNS-t vagy a DNS-t sem. (Bővebben itt olvashat).


Dr. Nagase kutatócsoportja a Moderna és a Pfizer mintákat vizsgálta meg hagyományos mikroszkóp alatt. Bár sok nagyon érdekes képet láttak, nem tudtak meggyőzően nyilatkozni arról, hogy pontosan mit is látnak. Ezért elektronmikroszkóppal határozták meg, hogy milyen elemeket tartalmaznak az "oltóanyagok".


Íme néhány kép arról, hogy mit találtak.Dr. Nagase megvizsgálta a Moderna mintában talált "labdát, amelyből lábak nőttek ki", és ezt mondta -


"Ez az alak, ez a gömb, amelyből lábak nőnek ki, valamilyen oknál fogva alumíniumot tartalmaz. És bizonyossággal állíthatom, hogy ez nem penészspóra vagy másfajta biológiai szennyeződés, mert az egyetlen dolog benne a szén, az oxigén, és semmi jele nitrogénnek, semmi jele foszfornak, ami valami biológiai eredetű dologra utalna. Tehát ez a dolog, ami növekszik, nem biológiai eredetű."


Dr. Nagase és a kutatók egy szokatlan elemet is felfedeztek a lantanid-sorozatból - a túliumot - egy szálszerű struktúrában, amelyet a Pfizer-mintában találtak.Dr. Nagase és a kutatók az általuk vizsgált "vakcina" mintákban különböző formákat és struktúrákat találtak - kristályokat, chipeket, szálakat, gumókat, gömböket, szálakat és golyókat, amelyekből lábak nőttek ki - "polimorf, azaz sokféle formát találtak" - mondta.


"Úgy tűnik, hogy mindegyik túlnyomórészt szénből és oxigénből áll, és mind a Moderna, mind a Pfizer mintáiban megtalálhatóak voltak, és úgy tűnik, hogy szálas formában. A Moderna mintában a szén-oxigén szerkezetek úgy tűnik, hogy nanoszféra formákat és kristályos formákat vesznek fel. A Pfizer mintában pedig ... úgy tűnik, hogy csak szálakat és kristályokat alkotnak.Argentína: Nanotechnológiát és grafén-oxidot fedeztek fel a COVID oltóanyagokban


Martín Monteverde argentin orvos az El Mirador del Gallo chilei rádióállomásnak tartott előadásában bemutatta a Corona2Inspect kutatói által a Pfizer Covid-19 mRNS vakcinájában talált mikrotechnológiát vizsgáló elemzéseket.


Az argentin Dr. Monteverde és más kutatók mikroszkópos elemzéseket végeztek a Pfizer vakcina egy fioláján, négy másik Covid-19 "vakcinatípussal" együtt. Ezeket a képeket aztán elküldte a Corona2Inspectnek további elemzésre. A Corona2Inspect visszaküldte a képeket a saját megjegyzéseikkel együtt, amelyekben azonosították, hogy milyen tárgyakat mutatnak a képek.


Dr. Monteverde csapatának eredményeiről készült videót alább tekintheti meg.


(...)Hazudtak neked


Annak ellenére, hogy a hatóságok és a mainstream média többször is biztosította, hogy a Covid-19 vakcinák biztonságosak és hatékonyak, újra és újra olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek azt bizonyítják, hogy nem mondták el a teljes igazságot.


A grafén-oxid használata a Pfizer Covid-19 vakcinában kezdettől fogva viták és aggodalmak forrása volt, sokan azt állították, hogy a szabályozó hatóságok és a média szándékosan félrevezetik a közvéleményt annak beépítésével kapcsolatban.


A kezdeti tagadások ellenére az FDA által közzétett dokumentumok, amelyeket az USA szövetségi bíróságának utasítására voltak kénytelenek közzétenni, megerősítették a grafén-oxid használatát a Pfizer vakcina gyártási folyamatában, ami kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy kiben bízhatunk.

Ez a leleplezés széles körben riadalmat kell, hogy keltsen, és valószínűleg táplálja a gyanút a közegészségügyért felelősök valódi szándékaival kapcsolatban.

 


2 048 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page