top of page

Rendkívüli hír: Egy nanomásodperc múlva éjfél (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Breaking News: A Nano-Second to Midnight, By Paul Craig Roberts, February 21, 2023

Schiller Mária küldeménye


Az inkompetens Biden-rezsim fő fókusza a fehér amerikaiak démonizálására és kriminalizálására irányul, akik nem Woke demokraták, valamint az Oroszországgal való feszültség növelésére, amely már most veszélyesebb, mint a kubai rakétaválság idején.

Az őrült háborús uszító Victoria Nuland, akit Biden ostoba módon kinevezett és a szenátus megerősítette külügyminiszter-helyettes, bejelentette, hogy Washington a Krímben lévő orosz létesítményeket "legitim célpontoknak" tekinti, és az amerikai kormány támogatja az orosz terület elleni ukrán támadásokat.

Tegnap Putyin bejelentette, hogy Oroszország felfüggeszti a részvételt az utolsó fennmaradt nukleáris fegyverkezési megállapodásban, mivel Washington ragaszkodik ahhoz, hogy Oroszország a sajátja hiányában is betartsa azt.


Az amerikai nagykövetet beidézték, hogy adjon számot Washington részvételéről az ukrán és az orosz konfliktusban. Az amerikai nagykövetnek elmondták, hogy a pénz, a fegyverek, a célzott információk, a támogató személyzet mind azt bizonyítja, hogy hamis Washington állítása, miszerint nem vesz részt a konfliktusban. A nagykövetnek elmondták, hogy az USA aktívan háborúban áll Oroszországgal, és aktívan részt vesz az Oroszország elleni ellenséges akciókban, és hogy ennek következményei lesznek.

Putyin harckészültségi állapotba helyezte az orosz nukleáris rakétákat.

Kérdezzék meg maguktól, hogy milyen teljesen ostoba és felelőtlen washingtoni kormány hozhat minket ilyen helyzetbe. Kérdezzék meg maguktól, hogy milyen idióták vezetik a NATO-országokat, akik saját országuk túlélését kockáztatják Washington kedvéért. Kérdezd meg magadtól, milyen teljesen ostoba vezetés van Finnországban, amely alig várja, hogy a NATO-hoz való csatlakozással beleugorjon ebbe a veszélyes helyzetbe.

És hol van Amerika idióta elnöke, miközben Oroszország nukleáris rakétákat helyez harckészültségbe? Putyinnal telefonál, hogy megnyugtassa a veszélyes helyzetet? Nem. A bolond Ukrajnában és Lengyelországban van, és benzint önt a tűzre.

Következetesen figyelmeztettem, hogy a Nyugat ukrajnai szerepvállalása nukleáris háborúhoz vezet. Az "orosz szakértői közösséget" alkotó alantas idióták figyelmen kívül hagytak engem, ahogy a "csak a hivatalos történeteket közlő média" is. Az amerikai politikai döntéshozók olyan ruszofób emberek, mint Michael McFaul nagykövet, akik érzelmileg közelítenek egy veszélyes helyzethez, és képtelenek az észérvekre vagy a felelős viselkedésre.


Az oroszok mindezt látták. Látják, hogy a nyugati vezetésben sehol sincs intelligencia, csak szándék Oroszország megtörésére.

Putyin mindezek alatt türelmes volt – túlságosan is türelmes, ahogyan én állítottam –, és az intelligencia szikráját kereste a Nyugaton. Mivel nem talált, úgy tűnik, feladta a reményt. Ha feladja a reményt, a háború már úton van.

A közömbös, tudatlan, tájékozatlan amerikai népnek fogalma sincs a jelenlegi veszélyről. Megértésük az agymosottságukra korlátozódik: Oroszország rossz, Ukrajna jó.


Itt van néhány híradás:

709 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page