top of page

Rendkívüli! HOLNAPRA, szept 30-ra TÜNTETÉST jelentettünk be a WHO-ból való kilépés követelésére......és a WHO feloszlatásáért.


Helyszín: Budapest, a WHO irodájának székháza mellett.

Időpont: 2023. szeptember 30., 15 és 17 óra között.A WHO magyarországi irodája (2020-as hír) az V. kerületi Zrínyi utca 3. alatt, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet épületében működik, vezetője Dr. Ledia Lazeri.

Tisztelt Mindenki! Elég volt abból, hogy egy etióp terrorszervezet tagja, a WHO főigazgatója, Tedros Adhanom Gebreyesus legyen egyedüli döntő joggal felruházva járványügyi kérdésekben (vagy ha meghal vagy leváltják, akkor helyette más).

Elég volt abból, hogy, a WHO igazgatója állapítsa meg, mikor melyik országban van járvány, mikor oltsák be kötelezően az embereket. Mondjunk nemet a Who plandémia (tervezett járvány) szerződésére, és követeljük a magyar kormánytól, hogy 2024. májusában ne írja alá a WHO plandémia szerződését, amellyel egy egészségügyi diktatúrát valósít meg Tedros Adhanom Gebreyesus, a WHO főigazgatója. A mRNS visszaíródik DNS-é, tehát modifikálhatja a DNS-ünket, ezáltal emberi fajunk megváltozhat. Miért kell nemet mondanunk a WHO plandémia szerződésére, lásd az alábbi linken:

Üdvözlettel

Czetli Balázs

491 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page