top of page

Rishi Sunak brit miniszterelnök megnyerte a gazsulálóbajnokságot


Eredeti cím:

Az év hajlongása: Rishi Sunak brit miniszterelnök megnyerte a „gazsuláló”bajnokságot, igazi gyarmati szolgaként hajlongott a nagy, péniszzongorista maharadzsa, Zelenszkij előtt


Az „ukrajnai” háborús politika csak egy olcsó émelyítő globalista/sátánista színjátékMihez van szükség egy mai normális lelkű és tartású embernek manapság, ha a világpolitika Nagy Mátrixának „híreit” nézi? Nos, elsősorban jó gyomorra, mert amilyen gyomorforgató, utálatos és primitív maskarádékat alakítanak a globalizmus felkent sátánista katonái, azaz a bársonyszékekbe telepített marionett-politikusok, az egyszerűen maga a hányinger. Főleg azért, mert a hírekben kreált úgymond politikai, diplomáciai események kivétel nélkül egy hazug forgatókönyv részei, melyek nem az eseményeket ismertetik, hanem fő célkén arra törekednek, hogy az embereket félrevezessék, bevezetve őket egy hamis „valóságba”.


Egy párhuzamos világba, egy hazug világképbe.


Meg kell tehát jegyezni, hogy amit ma a politikai fellépésekben látunk, az szinte 100 százalékban hazug, megrendezett szerepjáték, ugyanis azok, akik irányítják ezeket a politikusoknak, államvezetőknek nevezett bábokat, NEM LÁTSZANAK KI . Ők a kulisszák mögül figyelik a sátáni politikai bohóckodásokat.


Ennek ékes példája az új brit miniszterelnök Rishi Sunak és az éppen ukrajnai elnököt alakító drogos komédiás: Vologyimir Zelenszkij minapi találkozója.


Egy kép többet mondd olykor, mint ezer szó, tartja a mondás, és ez ez esetben így is van. Elég csak megnézni erről az állítólagos találkásról készült fotót, ahol a „büszke Anglia”, a gyarmatosító korona-birodalom indiai származású báb-miniszterelnöke hajlong a drogos komédiás előtt, aki a Nagy Mátrix „teleVÍZIÓs” nagy kísérletében alakítja az ukrán elnököt.


Rishi nem tagadja meg az elmúlt évszázadok rutinját, úgy hajlong a „Z+ jelzésú péniszzongorista előtt, ahogy tették ezt anno, az indiai gyarmatok szolgái a nagy maharadzsák, a rúmi ( fehér) nagyurak előtt.


Mit is keresett ott amúgy a „brit miniszterelnök”? Hát természetesen fegyvert biztosított a sátánista, háborús horror-komédiához, amit „Slava Ucraina” néven árulnának a hülyített népeknek. És ami nem más, mint az orosz Föderáció és ennek szövetségeseinek terrorista-elhárító háborúja a globalista maffia zsoldos serege ellen, akik védelmezik a globalista kísérleti teleppé változtatott neonáci hordák védte globalista tartományt, amit hamisan Ukrajnának tüntetnek fel a térképeken.


Erről a Z maharadzsa látogatásról Mainstream média ezt írja:


„A brit kormányfő Kijevbe utazott és újabb fegyvereket ígért 50 millió font értékben. Rishi Sunak brit miniszterelnök előre be nem jelentett látogatást tett szombaton Kijevben, ahol bejelentette, hogy Nagy-Britannia 50 millió font (több mint 23 milliárd forint) értékben légvédelmi eszközöket szállít Ukrajnának.”


LÁSSUK BE, ILYEN FURCSA „HÁBORÚT” MÉG NEM LÁTTUNK A VILÁGTÖRTÉNELEM SORÁN. MIKÖZBEN DÚL A HARC, A HÁBORÚS ÖVEZETBEN LAZÁN, SZABADON UTAZGATNAK, KÓSZÁLNAK A MAGAS RANGÚ POLITIKUSOK, HOLLYWOODI SZTÁROCSKÁK… Látogatják „Z” maharadzsát, Oscar díjat visznek neki, fotózkodnak vele, szerepelnek…

Szóval jó lenne felfognia a józan eszével mindenkinek, hogy valóban fogalmunk sincs mi is zajlik éppen Ukrajna területén, ugyanis a híradások mind tudatosan hazudnak, torzítanak, nem a tájékoztatás, hanem az emberek megtévesztése a cél itt, akárcsak a hamis világjárvány esetében.

 


490 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page