top of page

Segítünk Faucinak emlékezni (Robert F. Kennedy, Jr. levele)

Schiller Mária küldeménye


Kedves Maria!


Néhány nap múlva Dr. Anthony Fauci nyugdíjba vonul az NIH-tól, miután több mint 50 évig a történelem egyik legelvetemültebb és legveszélyesebb ragadozójaként uralkodott.


Bár Dr. Fauci lehet, hogy lemond... A Children's Health Defense fokozza kampányunkat, hogy őt – és az általa irányított és korrumpált kormányzati ügynökségeket – felelősségre vonjuk.


Hetek óta a megvásárolt és agyhalott mainstream média a NIAID vezetőjét a csizmanyaló szuperlatívuszok jégesőjében kísérte ki az ajtón – "nemzeti hősnek", "kiváló adminisztrátornak és tudósnak", "elkötelezett közszolgának" nevezte... és a fickónak, aki "több életet mentett meg, mint bárki más".


De tudjuk, hogy ki az igazi Tony Fauci: egy kegyetlen üzletember és az NIH átalakulásának tervezője, aki a világ első számú tudományos és egészségügyi ügynökségéből a Big Pharma szolgalelkű bábjává vált.


Amikor egy riporter nemrégiben arról kérdezte, hogy a jövőben milyen vizsgálatok indulhatnak ellene és az ügynökség ellen, Dr. Fauci azt mondta, hogy "egyáltalán nincs takargatnivalója... semmi olyan, amit ne tudnék világosan elmagyarázni az országnak és megindokolni".


Mégis, egy nemrégiben bíróság által elrendelt eskü alatt tett vallomás során, amikor arról kérdezték, hogy milyen szerepet játszott a COVID-ről, annak eredetéről és a vakcinákról szóló igaz információk cenzúrázásában, Dr. Fauci közel 200 alkalommal hivatkozott a "nem emlékszem" valamilyen változatára.


Az elkövetkező hónapokban a CHD segíteni fog Dr. Fauci-nak "emlékezni".

Emlékeztetni fogjuk őt arra, hogyan próbálta eltussolni a kínai Wuhan laboratóriumban végzett vakmerő, a funkciószerzésre irányuló kísérletekben való részvételét – olyan kísérletekben, amelyek hiteles tudósok szerint a halálos SARS-CoV-2 vírus létrehozásához vezettek.


Emlékeztetni fogjuk Dr. Fauci-t, hogyan hazudott a világnak a maszkokról és a társadalmi távolságtartásról, a zárlatokról és a természetes immunitásról.


Segítünk neki felidézni, hogy COVID-politikája hogyan ássa alá az Alkotmányt, amelynek védelmére felesküdött... és hogyan sodorta Amerikát a csúszós lejtőn lefelé, egy tekintélyelvű felügyeleti állam komor jövője felé.


Emlékeztetni fogjuk Dr. Fauci-t a COVID hatékony kezelésének elfojtásában játszott szerepére, miközben halálos, hatástalan vakcinákat támogatott.


És felfrissítjük az emlékezetét Amerika meghökkentő COVID-19-es halottszámáról – a világ legmagasabb értékéről –, amely az ő hidegvérű, az ipar profitjára a közegészségügy helyett összpontosító tevékenysége nyomán halmozódott fel.


Tizenhárom hónappal ezelőtt indítottuk el a kampányt, hogy leleplezzük Dr. Fauci-t, és megtörjük a médiát és a közvéleményt uraló szektaszerű hatalmát "Az igazi Anthony Fauci" című bestseller könyvemmel.


Miután milliók olvasták a könyvet, dokumentumfilmet készítettünk belőle. ...ami még több emberhez jutott el.


A nyilvánosság felvilágosítására tett erőfeszítéseink, valamint a jogi fronton folytatott könyörtelen ökölharcaink sikerrel járnak ... egyre inkább romboljuk a "Fauciban bízunk" tábla és a "Szent Fauci" tiszteletgyertyák mögött álló emberről kialakult képet.


De még mindig sok munkánk van.


Nem nyugszom addig, amíg Dr. Fauci-t felelősségre nem vonjuk történelmi szerepéért, mint az "ügynökségek elfoglalásának" – az amerikai közegészségügyi ügynökségek gyógyszeripar általi vállalati elfoglalásának – vezető tervezőjét.


A szavamat adom. De szükségem van a segítségedre.


Köszönöm.


A gyermekeink jövőjéért,609 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page