top of page

Steve Kirsch egy amerikai hős (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
Steve Kirsch, a technológiai multimilliomos, több vállalat alapítója és az optikai egér feltalálója a Covid mRNS "vakcinák" veszélyeit feltáró tényszerű cikkeiről is ismert.

Nemrégiben egy orvosi folyóiratban megjelent Mark Skidmore tudományos cikke, amely bebizonyította, hogy a halálos "vakcinák" 217 000 amerikait öltek meg az "oltóanyag" bevezetésének első évében. Valaki vagy valakik nyomást gyakoroltak a folyóiratra, hogy vonják vissza vagy vegyék le a cikket, mert az megcáfolja a hivatalos álláspontot, miszerint a "vakcina" biztonságos.
Kirsch beperli az orvosi folyóirat szerkesztőjét, igazgatótanácsát és kiadóját, hogy kiderítse, ki vagy milyen szervezet kényszerítette a tudományos kiadványt az igazság elhallgatására.

Az, hogy a tudományos folyóiratokat az igazság elhallgatására lehet kényszeríteni, elárulja nekünk, hogy milyen erősek és eltökéltek azok, akik uralkodnak rajtunk, és mennyire eltökéltek abban, hogy irányítsák elménket, érzelmeinket, gondolkodásunkat és érzékelésünket. Amerikában azt kormányozzák, amit gondolunk.


A Mátrixban élünk, amely egyre szorosabbra fűzi a szorítását. Kirschnek negyedmilliárd dollárja és magas intelligenciája van, hogy megvédje őt, de gyanítom, hogy egy hamis büntetőügyet készítenek elő, vagy egy merénylőt készítenek elő, hogy elhallgattassák őt.


Az igazságot tiszteletben tartó szabad ország a legkevésbé sem akarja, hogy Amerika az legyen, amivé az elit tenni akarja.

373 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page