top of page

Sütő Gábor: Tudatunk védelme a Karikóktól

A szerző közíró, nyugalmazott nagykövetA Tudatunk védelme című sorozatomban többször is foglalkoztam Karikó Katalinnal. A rá vonatkozó kivonatok a Tudatunk védelme (3), Tudatunk védelme (5) és a Tudatunk védelme (8) című írásaimból:


Tudatunk védelme (3)


Továbbmenve, nemcsak az oltáselleneseknek, hanem a beoltottaknak is joguk van megtudni – talán még inkább, mint a beoltatlanoknak –, hogy vannak-e mégis utólagos- és mellékhatásai a vakcináknak, amelyek azonnali, de főleg jövőbeni tulajdonságairól nincs közlés, a rákérdezést pedig gyanúval fogadják. A gyanú viszont ellengyanút kelt minden egészségesen és helyesen gondolkodó emberben. A mellékhatásokról szóló tájékoztatások minden gyógyszerhez mellékélve vannak, ám a vakcina esetében még rákérdezni sem illik. Az nem állítható, hogy nem szabad, de választók, választottak egyaránt tudjuk, efelé közeledünk. Bemondásra kell elhinnünk, amit megállás nélkül ismételnek politikusok, politológusok, orvosok, sajtó, tv, meg akik vakon hisznek: „Minden vakcina hatékony és biztonságos!”, illetve „Az oltás az egyetlen eszköz a vírus ellen!


Hogy-hogy nem érzik, hogy ennyi nem elég a társadalomnak?!


Tetézi ezt, hogy az oltásellenzők viszont tudományosan érvelnek, részletesen, pontosan megnevezve a vakcinában lévő gyanút keltő anyagokat, azonnali és későbbi lehetséges hatásaikat, amelyekre nincs nemcsak ugyanilyen szintű, hanem semmiféle cáfolat. A közvéleményre, a szavazókra a feltételezettnél sokkal nagyobb hatással vannak az olyan esetek is, hogy az amerikai FDA beismeri, a PCR-tesztet anélkül alkották meg, hogy rendelkezésre állt volna a vírus.

Más szavakkal ezt a magyarok számára még megbízhatóbb Karikó Katalintól is hallhattuk: a vakcina fejlesztésekor nem állt rendelkezésre SARS-COV2 vírus anyag. Orvosok pedig, ahogy említettük, egyértelműen állítják, hogy a vírus izolálása és szakszerű kutatása nélkül nem lehetséges kellő védőoltás előállítása ellene.

A választó, a közember előtt tehát az a dilemma áll, hogy melyiküknek higgyen. A vakcina ellen szakszerűen indokoló orvosnak, a szakembernek, vagy a mellette szóló, de csak az előbb idézett pár mondatot ismételgető orvosoknak és politikusoknak? Azaz a tényeknek, vagy a bemondásoknak? S amikor még azt is tapasztalja, hogy az utóbbiak ingerültek, ha nem nekik hisz, bizony meginog a bizalma, pedig nekik szeretne hinni. Ezért nem szívesen bírálja őket, mert azt is látja és méltányolja, hogy több nemzetközi és hazai csatatéren kell küzdeniük – teszik is és sikerrel –, s nem akarja nehezíteni a helyzetüket, de a tapasztalatainak, véleményének elhallgatása nem kenyere.Tudatunk védelme (5)


1. Félreállított immunrendszer


A legsúlyosabb világméretű, és hihetetlen, de máig túlélő hiba volt az elfeledkezés az emberi immunrendszerről. A körülmények ürügyén vezető szerephez juttatott WHO, egyéb nemzetközi és nemzeti egészségügyi szervezetek, orvosok, de politikusok is nemcsak nem igyekeztek csatasorba állítani az ember leghatékonyabb védelmi eszközét, hanem kifejezetten elterelték róla a figyelmet, a szándékos tudatromboló lakájsajtó segítségével, ijesztgetéssel, sőt hamis hírekkel még pszichológiailag is gyengítették, ahelyett, hogy erősíteni igyekeztek volna. Nézzék végig a járvány kezdetétől a hivatalos híradásokat; nem találnak felhívást rá, hogy az immunrendszerünk erősítésével, mozgással, egészséges étrenddel, vitaminokkal, nyomelemekkel, friss levegővel, elegendő mennyiségű és minőségű víz fogyasztásával tudatosan erősítsük a védettségünket!

A hullócsillagként fel-feltűnő kirakat-szakértőktől sem hallottuk, hogy van immunrendszerünk, amely a védekezésben minden más eszközt megelőz.

Elképesztő, de ez még ma sem dívik! Az emiatt illetéktelenné váltak mégis változatlanul szajkózzák, az oltás biztonságos és hatékony, s az egyetlen eszköz a védelemre. Mivel – anélkül, hogy tagadnánk a védekezés bármilyen formájának fontosságát – ez nyilvánvaló hazugság és bűn, hiszen elfeledteti, kiiktatja az első számú védelmi rendszerünket, de az egyéb védekezési lehetőséget is,

jogosan vetődik fel: kinek állt az érdekében, hogy az emberiség elfeledkezzen a legfőbb, eleve a vírusok elleni harcra évezredek alatt kiépült természetes fegyveréről?

A tömegtájékoztatás – politikai és orvosi egyaránt –

mintha nem is az emberek egészsége, hanem a gyógyszermaffia bevételi tervének a teljesítése lenne a célja, csakis azt sulykolta, hogy az oltás az egyetlen megoldás, biztonságos és hatékony, mintha más harci eszköz nem is állna az ember rendelkezésére. Tulajdonképpen ezt ismerte el Karikó Katalin, /a BioNTech alelnöke/ is, amikor arra a kérdésre, mikor lesz kapható az omikron variánsra kifejlesztett Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcina, nyíltan megmondta: Erre nem tudok válaszolni üzleti titok miatt, hiszen a BioNTech is egy tőzsdei vállalat, és ez a válasz jelen állapotában nem publikus.”

Azaz a Pfeizer-társ BioNTech számára nem az egészség az elsőrendű szempont, hanem az üzlet, amelynek titkokban kell maradni még a szövetséges konkurensei előtt is, nem is beszélve a vírus által fenyegetettekről.

Két hazugságot akartak egyszerre elhitetni az emberekkel. És reggeltől estig, óránként ismételgetve ez folyt/folyik minden hírközlő rendszeren világszerte, sok helyen oltási kényszerbe csapva.


Tudatunk védelme (8)


Ide kapcsolódik, hogy az Európai Parlament megkérte A. Bourlát, a Pfizer Izraelből importált elnökét, nyilatkozzon, vizsgálták-e a koronavírus elleni vakcinájukat arra, véd-e a vírus ellen, megakadályozza-e elkapását és továbbadását. Bourla azonban egyik helyettesét, Janine Small angol hölgyet küldte el, aki közölte, ezt nem vizsgálták, mert gyorsan kellett lépniük.

(Karikó Katalintól is hallhattunk effélét. A Pfizer egyik igazgatója, Jordon Walker pedig titokban rögzített felvételen kifecsegte a Pfizer titkos vakcina-kísérleteiről szóló emberellenes mesterkedéseket).
Azaz elismerte, amire a világ késve ráeszmélt, vakcinájuk nem az, aminek beállíttatták az EU-val, a WHO-val és a kormányokkal, amelyek pedig kórusban esküdöztek rá, hanem valami gyanúsan más, ahogy egyre több szakértő ki is mutatja.

Újságírók Davosban sarokba szorították Bourlát kérdéseikkel, amelyekre öntelten mindössze, szép napot kívánva válaszolt.

Egyértelműbben: nem tudtak kidolgozni védőoltást egy vírusra, amelyet a szappan is megöl. Homályban marad az is, miért kellett gyorsan lépniük? Csak nem azért a 35 milliárd dollárért, amennyiért Leyen, az azóta „eltűnt” sms-ei útján ebből a „vakcinából” vásárolt tőlük az EU nevében?


22 761 megtekintés

Коментарі


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page