VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Szamosvári Zsolt: „Itt mindenki hülye?”

Az ember csak áll és értetlenül néz maga elé. Néhány gyöngyszem az utóbbi hetek történéseiből.

  • Az EU parlamentje úgy határozott, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek. Aztán ismét határoztak, hogy a férfi-vécékben ezután kis szemeteseket kell kirakni a menstruáló férfiak számára.

  • Az EU parlamentje határozatban ítélte el hazánkat, mert pedofilellenes törvényt mert hozni, illetve nem akarja megengedni, hogy nőnek öltözött férfiak "érzékenyítsék" az óvodás gyerekeket. A felszólalások alapján a törvényt egy képviselő sem olvasta, az ítélet pedig már előre megvolt.

  • Az UEFA, egy "komoly, géppel írt, névtelen feljelentés" alapján 3 zárt kapus meccsre ítélte a válogatottat, a szurkolók állítólagos rasszizmusa alapján. Mondjuk, erre bizonyítékot még nem sikerült bemutatni, még az állítólag érintett francia játékosok sem tudtak arról, hogy abúzus érte volna őket, de az ítélet már előre megvolt.

  • Világméretű botrány keletkezett abból, hogy Boris Becker szépnek találta Fucsovics Marci barátnőjét, és ezt a BBC élő egyenes közvetítése keretében közölte a világgal. A BBC magyarázkodásra kényszerült, mert egy tényleg szép nőt nem lehet ma már szépnek nevezni. Zárójel. Jövő héten összeül az EU parlamentje, és arról hoz határozatot, hogy a magyar nők nem lehetnek szépek. Zárójel bezárva.

Mintha csak a Tanú vagy a Brian élete című filmeket nézné az ember, miközben ez a rögvalóság a fejlett, haladó Nyugaton! Csoda-e, hogy már megint a közismert filmjelenet jut eszünkbe:


– Tessék mondani, itt mindenki hülye?

– Itt? Mindenki!

116 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek