top of page

Szlávik János? 2017-ben? Arról, hogy fenyeget-e világméretű járvány? Tisztelt Olvasó!

Engedelmével, tisztelt Olvasó, most kivételesen az égvilágon semmit nem mondanék arról, hogy én mit gondolok. Csupán leírom Szlávik János főorvos, infektológus, a magyar járvány- és oltáskampány egyik fő arca 2017-ben (!) elhangzott televíziós interjújának első mondatait. Az ATV riporterének arra a felvetésére válaszolt, hogy Bill Gates szerint egy világméretű járványra is fel kell készülnie a Föld lakosainak.


„A tudósok sem tudják, honnan szedi ezt. Semmi nem utal arra, hogy olyan vírusváltozások következnének be jelenleg az emberiségben, hogy megváltozna valami vírus, ami esetleg ilyen mértékű világjárványt okozna. Én azt hiszem, hogy Bill Gates üzletember..."

Ha a teljes interjút kívánná meghallgatni, tisztelt Olvasó, akkor itt teheti.Nos, tisztelt Olvasó? Mit tetszik gondolni? Mi lehet ez a „világ méretű járvány”, amelyben nyakig ülünk most? Üzlet? Beteges üzlet? Betegségüzlet? Üzletpolitika? Hatalompolitika? Great Reset? Istencsapás? Embercsapás? Vagy sima, véletlenszerű, önhatalmú, ragályos betegség, amelybe bele kell törődnünk, s amely ellen csakis a Bill Gates és Szlávik János javallta „oltakozással" védekezhetünk.

Öné a gondolat, öné a szó, tisztelt Olvasó!


413 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page