top of page

Szokatlan és mégis szokásos hírlevél – két valódi hősről
Angelika Mihalik


Mi az, hogy “hős?”

A hős egy olyan ember, aki önfeláldozóan tesz hatalmas dolgokat az embertársaiért, a világért. Rendszerint olyanok lesznek hőssé, akik egyáltalán nem vágynak erre a megtiszteltetésre. Vannak olyan szakmák, amelyek „természetüknél fogva” akár hősiesek is lehetnének, az egyik ilyen az orvosoké. Mindemellett nagyon szokatlan az, hogy orvosok legyenek hősök.


Mert az orvosi szakma egyben hatalmat is jelent, az orvos érezheti magát istennek, hiheti azt, hogy élet és halál ura, hisz emberek élete múlik a döntésein, és visszaélhet ezzel a szereppel. Aminek a szörnyű példáját tapasztalhattuk meg az „elmúltháromévben.” Aki a valóságban él, az tudja, hogy az „orvostársadalom” és az egészségügy milyen rettenetes bűnöket követett el és követ el folyamatosan Isten és az emberek ellen, különösen a kovidnak nevezett válság óta. Valószínűleg előtte sem volt ez másképpen – gondoljunk csak az „oltásoknak” nevezett módszeres mérgezésre – de most többen felfigyeltünk erre.


Visszatérve a hősiességre: hősnek lenni az orvosok közt különösen nem egy hálás feladat, itt van mindjárt Semmelweis. Az ő története nagyon beszédes.


Ahogy már írtam is, az orvosoknak van egy hatalom a kezében arra, hogy igen cizelláltan tegyenek tönkre bárkit is. Ezt megtették Semmelweisszel, akiről ma egyetemet neveztek el, de kortársai elmegyógyintézetbe záratták, és ott „rejtélyes körülmények között” meghalt. A sok orvoska azóta is „tudományos vitákat” folytat halálának okáról. Ismerjük az ilyen vitákat. Most is mennyire tudományosan vitatkoznak a kovidról, meg a géninjekcióikról. Köszi. A saját kollégái voltak a legnagyobb ellenségei. Ma sincsen ez másképpen.


Két szokatlan hős

Miért ez a hosszas bevezetés? Mert röviden most két ilyen hősies orvost szeretnék nektek bemutatni. És hálás vagyok Istennek, mert barátomnak nevezhetem mindkettőjüket.


Ti pedig számíthattok rájuk és szavazhattok is rájuk. Akár mindkettőre, két külön email címmel. Mert nem versenytársai egymásnak.


Megmutathatjátok nekik, hogy megéri. Hogy létezik még hála a világon. És hogy mellettük álltok, amikor harcolnak. Nem akarják ők ezt, de így alakult az életük. Mert tisztességesek, becsületesek, és azért lettek orvosok, mert tényleg segíteni akarnak a betegeknek.


Összesen három orvos van jelenleg, akihez oltás-sérültet mernék küldeni, és kettőjüket jelölték a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra.


Március 20-ig lehet rájuk szavazni. Tehát kik ők, én kikre szavaztam?


Az egyikük Dr. Szakács Krisztina.A weboldalát ezen a linken találjátok: https://medicbees.com/

Krisztináról két dolgot tartok lényegesnek elmondani azon kívül, amit az oldalán elolvashattok róla.

2023. január 1-jétől feladta a gyermekorvosi körzetét, mert nem tudja ellátni a munkáját abban az ellenszélben, amit a rendszer rákényszerít. Kiemelendő része ennek a gyermekek oltása, különösen a kovid elleni génterápia. Van, amikor nem marad más, mint a távozás.

Jelenleg endokrinológusként magánrendelésen látja el a betegeit, köztük sok oltássérültet.


A másik orvos pedig Dr. Tamasi József.A weboldalát ezen a linken találjátok: https://tamasidr.hu/

Őt, gondolom, nem annyira kell bemutassam nektek.

Az Orvosok a Tisztánlátásért alapítója, a kovidrettenet kezdete óta harcol az egyre áradó gonoszság ellen.

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

Ezen a linken tudtok szavazni rájuk, két külön email címről, mert a szavazás bénán van megcsinálva, és nem régiónként lehet szavazni:


http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas/


Ha beírjátok a nevüket, Szakács vagy Tamasi, feljön a legördülő menüből, és tudtok rájuk szavazni.


Dr. Tamasi József a Kelet-Magyarországi régióban jelölt, Dr. Szakács Krisztina pedig Budapesten, így mindkettőjüket tudjátok támogatni. És nem utolsósorban magatokat is, és embertársaitokat is.


Mutassuk meg a „többi orvosnak”, hogy az emberek látják, hogy mi folyik.


Köszönöm, hogy elolvastad és szavazol.

503 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page