top of page

Tanúvallomás az Egyesült Királyság parlamentjében: Mutasd meg az adatokat! (Robert W. Malone)
Hazugságok, amelyeket a kormányaink mondtak nekünk.

Eredeti cikk:

Lies our governments told us. ROBERT W. MALONE MD, MS

5 DECember, 2023

Schiller Mária küldeménye

Andrew Bridgen parlamenti képviselő meghívására tegnap a brit parlamentben tett szakértői tanúvallomás nagyon fontos volt. A terem zsúfolásig megtelt emberekkel. Sok parlamenti képviselő és felsőházi tag megjelent, hogy meghallgassa. Az általam, valamint más tudósok és orvosok által elmondott tanúvallomás tudományos alapokon nyugvó, igaz és pontos volt.


A kongresszusi képviselők az USA-ban és a világ parlamentjeiben egy fő témát hallanak választóiktól.

  • Mi a helyzet a vírus eredetének eltussolásával?

  • Mi a helyzet a vakcina veszélyeivel?

  • Mi a helyzet a korai kezelések hatékonyságának eltussolásával?

  • Mi a helyzet a cenzúrával?

  • Mikor fog a kormány tiszta vizet önteni a pohárba?

Ezen a tanúvallomáson 12 parlamenti képviselő és 4 képviselő a Lordok Házából vett részt. Meghallgatták a tanúkat. Fogékonyak voltak. Néhányan utána gratuláltak a tiszteletreméltó Bridgen úrnak. Mint azt sokan tudják, ez hatalmas változás ahhoz az üres ülésteremhez képest, amellyel Bridgen úr a múltban szembesült.


Végül is...


Az sem számított, hogy a biztonsági tiszt visszaminősítette a teremkérést, hogy csak egyharmada fért be azoknak, akik részt akartak venni.


Nem számított, hogy a biztonsági tiszt elutasította a különböző médiumok kérelmét, hogy filmre vegyék a tanúvallomást.


Nem számított, hogy "kikapcsolták" az összes kamerát – amelyek arra szolgálnak, hogy minden ülést rögzítsenek az épületben.


Még az sem számított, hogy "nekik" "AV-problémáik" voltak, így csak egy néma videoközvetítés állt rendelkezésre.


Az sem számított, hogy az előadásokhoz használt teremben lévő TV-t elnémították – távirányító nélkül.


Az sem számított, hogy "ők" sok egyenruhás őrt állítottak a meghallgatási terem elé, amire a teremben tartózkodók azt mondták, hogy korábban még nem volt példa.


Sokan használták a mobiltelefonjukat, hogy rögzítsék és felerősítsék ezt a vallomást a közösségi médiában. Tehát a tanúvallomás ki fog jutni, függetlenül attól, hogy milyen drákói módszerekkel dolgoznak.


Az igazság az igazság.


A parlamenti képviselők törődnek a választóikkal. Közelednek a választások. Tudják, hogy bajban vannak, ha nem változtatnak a vírus eredetéről, az elkövetett bűncselekményekről, a kísérleti génterápiás termék mellékhatásairól és a szabadalmaztatott gyógyszerek és a generikus gyógyszerek közötti kereskedelmi érdekellentétekről korábban kialakított álláspontjukon. Annyi kérdéssel kell foglalkozni, és olyan kevés az idő.

Megnyerjük ezt a háborút, de szükségünk van az Ön, a barátja, a családja segítségére.
"Nekik", "nekünk", "nekünk" és "nektek" továbbra is rögzíteni kell minden nemtetszésünket választott és nem választott tisztségviselőink felé. Fenn kell tartanunk a nyomást. Így fogjuk megnyerni ezt a háborút.

Most még nem jött el az ideje, hogy feladjuk. Most van itt az ideje, hogy telefonáljunk, írjunk, e-mailezzünk – jelenjünk meg a városházákon, bármi áron. Folytassuk a történeteinket, a mi történeteinket. Így fogunk győzni.


Hamarosan választások lesznek. A történelem melyik oldalán állnak majd képviselőink? Most van itt az ideje, hogy döntsenek.


Itt van a tegnapi vallomásom. Az átirat következik.


Dr. Robert Malone: A gyorsreagálási képességre kielégítetlen szükség van, hogy lehetővé váljon az újonnan megjelenő fertőző betegségek és a mesterséges kórokozók kockázatainak mérséklése. Ez jogos aggodalom. A technológia olyan szintre fejlődött, hogy szinte bárki, aki biológiából egyetemi diplomával rendelkezik, képes a kórokozókat fegyverré alakítani. Az Egyesült Államokban – és ezt úgy mondom, mint a DoD bioipari komplexummal foglalkozó, védelmi biztonsági ellenőrzéssel rendelkező személy – tudjuk, hogy a bináris fegyvereket, amelyeket az amerikai hadsereg fejlesztett ki a Szovjetunió harckocsis blitzkreig fenyegetése elleni ellenintézkedésként, jelenleg gyakorlatilag bármelyik biológus könnyen reprodukálhatja a garázsában.


Tehát van egy valós fenyegetés. Van egy kielégítetlen szükséglet. Látszólag azért fejlesztették ki ezt a technológiát – vagyis ezt az mRNS-t, vagyis a módosított hírvivő ribonukleinsav alapú génterápiás vakcinázási technológiát – rövid időn belül, mert kielégítetlen szükség van egy olyan platformtechnológiára, amely lehetővé teszi a gyors reagálási képességet. Ez az indoklás.


Továbbá, ebben a konkrét esetben az indoklás azon a tézisen alapult, hogy van egy olyan kórokozónk (az Imperial College-ban végzett modellezés alapján), amely 3,4%-os halálozási arányt mutat, és potenciálisan tömegsírokat, az utcán haldokló embereket, kórházak előtt álló, holttestekkel teli furgonokat stb. látnánk.

Ez mind hazugság volt.

Már nagyon korán tudtuk, hogy ez hazugság, de azokat az embereket, akik kimondták az igazságot, akik ténylegesen összegyűjtötték az adatokat, cenzúrázták, mint például a Stanfordon történt (Dr. Jay Battacharia), akik kimutatták, hogy

a halálozási arány körülbelül 0,02%. Nem 3,4%.

Annak ellenére, hogy ez a tudás rendelkezésre állt, és 2020 első negyedévében rendelkezésre állt, összehangolt erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy igazolják e technológia gyors bevezetését azon tézis alapján, hogy a vírushoz 3,4%-os halálozási arány társul.

Ami ebben a rohanásban történt, az az évtizedek alatt kialakult etikai és szabályozási normák alapvető megsértése volt.

Ezt mindannyian ismerjük. Mindannyian ismerjük a II. világháború és Nürnberg óta bevezetett irányelveket, amelyek szerint az embereknek joguk van a tájékozott beleegyezéshez. Amit véletlenszerűen tettek, azzal az indoklással, hogy lényegében el kellett vetnünk, a szemétbe kellett dobnunk azokat a normákat, amelyeket évtizedek alatt dolgoztak ki mind a vakcinák biztonságának, mind a betegek tájékozott beleegyezésének biztosítására, az az volt, hogy azt állították, hogy mindezt rövid időn belül el kell vetni, mert 3,4%-os halálozási arány fenyegetett, és egy potenciális ellenintézkedést kellett előbbre vinni a normális eljárás nélkül. Ez történt.


Elmondhatom, hogy szélsőjobboldalinak bélyegeznek, és az összes többi pejoratív jelzőt, amit mindannyian ismerünk, beleértve az összeesküvés-elméleteket, de én csak egy orvos és tudós vagyok, aki történetesen szerepet játszott ennek a technológiának a kialakulásában, amikor fiatalember voltam, még 1987 és 1990 között.

Nagyon-nagyon jól ismerem a technológiát, akadémikusként dolgoztam azon, hogy megpróbáljam előmozdítani, amíg meg nem állapítottam, hogy nem tudom legyőzni a vele járó toxicitást, és felhagytam vele más technológiai területekért, amelyeket szintén én fejlesztettem ki.

Ebben az esetben azonban azt kifogásoltam, hogy orvosként és tudósként, aki jól képzett a klinikai kutatásban és a szabályozási ügyekben, megtizedeltük a tudományágamat.


A WHO (ENSZ), a mega-NGO-k és a világ kormányai elutasították azt a tudást, amelyhez én, társaim és kollégáim évtizedeken keresztül hozzájárultak; arról, hogyan kell ezt csinálni, hogyan kell cselekedni, milyen lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy biztonságos és hatékony termékeket kapjunk az emberek számára. Ez ilyen egyszerű. Ráadásul elutasították a II. világháború óta kialakult bioetikai normákat; hogy tiszteletben tartsák az emberi méltóságot, hogy biztosítsák, hogy az embereket emberként kezeljék; hogy tiszteletben tartsák autonómiájukat, szuverenitásukat, hogy tájékozott beleegyezést kapjanak.

A termékek igazságáról és fejlődési állapotukról, éretlen fejlődési állapotukról szóló tájékozott beleegyezés helyett hazugságok sorát kaptuk.

A hazugságok közé tartozott, hogy ezek a termékek biztonságosak és hatékonyak, természetesen anélkül, hogy ténylegesen meghatározták volna, hogy mi a biztonságos és hatékony. Emlékeznek rá, hogy a biztonságos és hatékony ismételgették újra és újra és újra, anélkül, hogy megmondták volna, hogy ez mit jelent, oké? Ez a neurolingvisztikus programozás. Ez a pszichológiai műveletek. Ez a propaganda. Azt a propagandát is kaptuk, hogy ezek a termékek az injekció beadásának helyén és a lefolyó nyirokcsomókban maradnak.

Erről már azelőtt tudták, hogy ez hazugság, mielőtt ezeket a termékeket embereken alkalmazták volna, és ez a Japánból és Ausztráliából származó, most nyilvánosságra hozott nem klinikai adatcsomagokból derült ki. Tehát tudtuk, és ők is tudták, hogy ezek a termékek az egész testben bevetésre kerülnek. Tudtuk, hogy nem maradnak ott, ahová beadják őket.

Azt a tévhitet is elmondták nekünk, hogy ezeknek a termékeknek van egy olyan molekulája, ez a módosított ribonukleinsav, amely csak rövid ideig marad meg a szervezetben. Ma már tudjuk, hogy ezek a termékek a szervezetben maradnak, és meghatározatlan ideig, legalább hetekig, de valószínűleg hónapokig biológiailag aktívak maradnak; ez egy újabb hazugság.

Azt is mondták nekünk, hogy ezekkel a termékekkel kapcsolatban fel kell ismerni, hogy egyikünk sem lesz biztonságban, amíg mindannyian biztonságban nem vagyunk. Ez is része volt annak a propagandakampánynak, amellyel azt akarták elérni, hogy mindannyian elfogadjuk ezeket a termékeket.

Ezt egyébként a jól bevált normák megsértésével tették, ami erőltetéssel, kényszerítéssel és csábítással járt. Fagylaltok a gyerekeknek, hamburgerek, vagy bármi is volt a csábítás; ez illegális. Ez nem olyasmi, amit a szokásos, jól bevált bioetika megenged, oké?


Ezt a hazugságsorozatot arra használták, hogy igazolják ezeknek a kísérleti termékeknek a bevezetését, kétségtelenül valóban nagy haszonkulccsal, amelyek célja egy vakcinaplatform-technológia biztonságosságának és hatékonyságának bizonyítása volt, amelyet aztán a WHO 2021-es meghallgatása szerint, amelyet, ha jól emlékszem, Margaret Lou (korábban a Merck Vaccinesnél) vezetett, más célokra is fel lehetett használni.


Ezen a WHO-értekezleten megállapították, hogy ez egy platformtechnológia lesz, és a jövőben csak egy új RNS-szekvenciát kell majd becserélni egy új betegségre vonatkozó új termék előállításához.

Most meg kell oldanunk az ezzel a technológiával és ezekkel a termékekkel kapcsolatos toxicitásokkal kapcsolatos vitát, mert most már egyértelműen tudjuk, hogy ezek sem nem biztonságosak, sem nem hatékonyak.

A kezdeti alkalmazás idején is tudtuk.

A Pfizer akkoriban tudta, hogy ezek a termékek nem fogják megelőzni a fertőzést. Nem akadályozzák meg a vírus szaporodását és terjedését. Most az adatok azt sugallják, hogy biztosan nem védenek a haláltól, illetve nem akadályozzák meg a halált és a betegséget.

Ezt mindannyian tudjuk, de ezt állították akkor, amikor ezeket a termékeket bevetették.


Ahhoz, hogy feloldjuk az összes vitát, amely e termékek körül forog, és bármit is jelentsen a legutóbbi adatközlés, arra van szükségünk, hogy a kormányok egyszerűen legyenek nyitottak és átláthatóak. Ez a fő üzenetem.


Mindössze annyit kérek, hogy nyíltan és átlátható módon hozzáférhessünk azokhoz az adatokhoz, amelyeket az NHS és a világ egészségügyi szervei szereztek meg. Hogy ezeket az adatokat elemezni lehessen, hogy ne kelljen többé azon birkózni, hogy ez az adat jó-e, vagy ennek az adatnak van-e hibája, és így tovább, és így tovább. Tegyük közzé nyílt és átlátható módon, hogy a világ tudósai kiértékelhessék ezeket az adatokat, és véget vethessünk ennek a vitának arról, hogy ezek a termékek biztonságosak és hatékonyak-e vagy sem.


Most már kifutok az időből. A jelenlegi adatok, amelyek valahol 700 és ezer közötti, szakértői értékeléssel rendelkező tanulmányból származnak e termékek biztonságosságára vagy annak hiányára vonatkozóan, egyértelműen bizonyítják a káros események sorozatát. Csak felsorolom őket. Szívizomgyulladás, beleértve a tachikardiát. Reproduktív egészségkárosodás. A nők szerte a világon ismerik a menstruációs ciklusuk károsodását. Ezek mind olyan dolgok, amelyek széles körben elismertek, szakértői értékeléssel, több száz tanulmány több százával. Reproduktív egészség. Alvadási zavarok, beleértve a stroke-ot is. Ez véralvadást, kóros véralvadást jelent. A perifériás szemészeti és központi idegrendszer károsodása, beleértve a stroke-ot. Immunológiai és onkológiai ártalmak, amelyekről Dr. Cole fog beszélni. És mind közül a legnagyobb mellékhatás, a halál.

Összefoglalva tehát, egy elsietett termékről, egy elsietett technológiáról van szó, az emberek iránti tisztelet hiányáról, mivel nem engedélyezték számukra a tájékozott beleegyezést, továbbá a modern világ történelmének legnagyobb propagandakampányának aktív bevetéséről, hogy elnyomják a nyilvánosság azon képességét, hogy hozzáférjen, pusztán azért, hogy tudjon a mellékhatások kockázatairól.

Egy kéréssel fordulok Önökhöz (az Egyesült Királyság kormányához és a világ kormányaihoz). Nyissák ki a könyveket. Lássuk az adatokat, és tegyük lehetővé, hogy ezeket az adatokat megvizsgálhassuk, hogy ne kelljen többé ezeket a kis harcokat folytatnunk ezeken az apró részleteken. Hogy valóban a végére járhassunk az egyik legfontosabb kérdésnek, amellyel a világ jelenleg szembesül:

Valóban biztonságosak és hatékonyak voltak-e ezek a termékek?

Köszönöm, hogy időt szakítottak rám.

562 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page