top of page

További gondolatok a 2022-es lopott választásokról (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


Maricopa megyében, Arizonában úgy tűnik, hogy a demokraták választások ellopására tett kísérletét "nyomtatási problémával" magyarázzák. Valahogy az előválasztáson működő gépek "meghibásodtak" a választáson.


Arizonában úgy tűnik, hogy megpróbálják eltüntetni a republikánus Kari Lake-re leadott szavazatokat. A szavazatszámlálást leállították, amikor még 600 000 szavazatot kell megszámolni. A megszámlálatlan szavazatok a "választás napján" leadott szavazatok, főként a személyesen szavazó republikánusok által, mivel megtanulták, hogy nem bíznak az alternatív szavazási módszerekben. A "választás napján" leadott szavazatok a republikánus kormányzójelölt Kari Lake-re szólnak. Ezért állt le a szavazás? A több százezer meg nem számlált "választás napján" leadott szavazat a republikánus Blake Mastersnek adhatja a szenátusi széket.

Hogyan egyeztethető össze Florida vörös hulláma azzal, hogy máshol nincs ilyen? A válasz az, hogy Florida nem engedélyezi az összes olyan szavazási módot, amely megkönnyíti a lopást.

Én Floridában papíralapú szavazólapon szavaztam, amelyet közvetlenül a helyszín elhagyása előtt megszámláltak, és visszaigazolást kaptam a megszámlált szavazatomról. DeSantis kormányzó és Rubio szenátor elsöprő fölénnyel nyert. DeSantis 59%-kal 40%-kal győzte le a demokrata Cristet. Még az erősen demokrata Miami-Dade megye is 55%-ban a republikánus DeSantisra szavazott. Rubio kétszámjegyű különbséggel győzte le demokrata kihívóját. Florida 28 fős képviselőházi kontingenséből 20 republikánus. Miért csak Floridában utasították el a demokratákat, ahogyan arra sok államban számítani lehetett?


Ahhoz, hogy a demokrácia működjön, azoknak, akik a választási eljárásokat és a szavazatszámlálást ellenőrzik, hinniük kell a tisztességes szavazásban. Hinniük kell a demokráciában. Ha ehelyett a hatalomban hisznek, amit a demokraták tesznek, akkor nem lehet tisztességes választást tartani. A demokraták inkább a hatalom rabjai, mert a republikánusokkal ellentétben nekik forradalmi ideológiájuk van, amely a perverzitás normalizálására és a normalitás démonizálására törekszik - így a demokraták normalizálják a szexuális perverziót, és kritikai fajelméletet és transznemű elméletet tanítanak az iskolásoknak, hogy összezavarják őket a természetes nemükkel kapcsolatban, és bűntudatot ébresztenek bennük a fehér rasszizmus miatt. A fiatalok indoktrinálásával a Woke demokraták eltávolítják az embereket attól, hogy szembeszálljanak a fokozatos és folyamatos forradalmukkal.


A demokraták forradalmának másik jellemzője a nyitott határok, amelyek elárasztják az USA lakosságát nem fehérekkel, lényegében nem fehér országgá változtatva az Egyesült Államokat, és ezzel felszámolva a "nyugati civilizáció reakciós értékeit". A demokraták kezében a fehér amerikaiak civilizációs népirtás előtt állnak. Lehetséges, hogy a fehér emberek túl ostobák ahhoz, hogy ezt észrevegyék, és nem tesznek semmit a szavazófülkében, hogy megvédjék magukat? Vagy a demokraták ellenőrzése sok nagyvárosban kizárta a szavazással történő változást?

A nagyvárosokban a demokraták irányítják a szavazást. Ők irányítják, hogy ki és hányszor szavazzon. A republikánusok nem akarják kínos helyzetbe hozni Amerikát azzal, hogy botrányt csinálnak.

A mentalitás a "hagyjuk, ne rázzuk meg a csónakot, legközelebb nem fog megtörténni, a média felnyársal minket, amiért megkérdőjelezzük Amerika igazságosságát".

Tudom, hogy a republikánusok messze nem tökéletesek. De nem fehérellenesek. Ha a fehér amerikaiak nem kezdenek el nagyon odafigyelni, akkor ők már történelem. A britek sem figyeltek oda, és most egy indiai hindu miniszterelnök irányítja őket, a fővárosukat, Londont pedig egy pakisztáni.

Lehet, hogy mindketten jó és rátermett politikusok, de nem britek. A "brit" miniszterelnök már hindu vallási ünnepséget tartott a Downing Street 10-ben. Amilyen gyenge már a kereszténység és az anglikán egyház, Angliában, és Európában csak mecseteket építenek, keresztény templomokat nem, meddig fogják még ünnepelni a karácsonyt Nyugaton?

Amerikában már megszüntették a karácsonyi ünnepség nyilvános megtartását, és ezzel jó úton haladunk a teljes kulturális és vallási elnemzetlenedés felé.

Amerika olyan országgá válik, amely a fegyverkezési ipart, a zsidó bankárokat, a bevándorló-betolakodókat szolgálja, és feladja az erkölcsi magaslatot az LMBT szexuális perverzitásnak?

A Nyugat egésze olyan kultúrává válik, mint az első Csillagok háborúja film (1977) kocsmai jelenete. Ahogy telnek a napok, egyre kevesebb marad a nyugati civilizációból, amit meg lehet védeni.


 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


227 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page