top of page

Trudeau is bemutatta negyedik oltásos gyilkosbohóc-jelenetét, sőt pár percre még maszkot is tett


Eredeti cím:

Folytatódik a gyilkos hororr-komédia: Trudeau is bemutatta negyedik oltásos gyilkosbohóc-jelenetét, sőt pár percre még maszkot is tett, hogy a jelmez se maradjon el


Miközben egyre halnak a beoltottak, a vakcina-genocídum tömeggyilkosai tovább alakítják előre megírt propaganda szerepüket. Nyilván nem túlzás kijelenteni, hogy a földi civilizáció és az emberi történelem talán létezése legsötétebb. legsátánibb korszakát éli meg éppen, azt a korszakot, amikor nyilvánosan ölik a népeket, amikor a parlamentekben tömeggyilkosok kormányozzák az államokat,

amikor bizonyítottan hazudtak embermillióknak és „védőoltásnak” hazudott kísérleti méreginjekciókat adtak be tömegeknek.

És az emberek (bár egyre inkább felszínre kerül és nyilvános kimondatik a valóság) még mindig abba a hipnotikus társadalmi kábulatban vannak, hogy eltűrik, sőt rettegik ezt a hatalmat imitáló tömeggyilkos bűnbandát, ahelyett, hogy hadbíróságokon, emberjogi bíróságokon vonnák őket felelősségre. De reméljük, ez is elkövetkezik, addig viszont úgy tűnik, még sok bizarr covid-horrorkomédiát kell végignézni.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök a legundorítóbb covid-terrorista vezérek egyike.

Már amennyiben egyáltalán lehet bármilyen rangsort állítani azon vezető politikusok között, akik lelkiismeretlenül beszálltak abba, hogy saját „népüket" tegyék tönkre és oltassák be a kétes kísérleti szérummal.

A WEF kinevelte Trudeau mint jól idomított zombi mit sem törődik a bebizonyosodott tényekkel és a valósággal, sőt azzal sem, hogy a COVID-injekcióra rákényszerített Kanadában is úgy hullnak a beoltott emberek mint ősszel a legyek.

A negyedik adag C19-oltást követően, melyet a Trudeau kormány kötelezővé tett a kanadai egészségügyi alkalmazottaknak tucatjával haltak meg az addig egészséges, zömmel fiatal orvosok; volt olyan kanadai kórház, ahol 2 hónap leforgása alatt 17 orvos hunyt el a gyilkos oltás negyedik adagja után.

Az is hihetetlen, hogy mindezek után, a negyedik adag COVID-méreg kötelezővé tétele után a Trudeau-féle banda (nyilván nem ok nélkül) hirtelen megszüntette az összes COVID-megszorítást, beleértve az oltáskötelezettséget.

Dr. William Makis, MD, az Albertai Egyetem Radiológiai Tanszékének munkatársa levelet küldött a Kanadai Orvosi Szövetségnek (CMA), amelyben tájékoztatta, hogy a COVID-fertőzés kezdete óta sorozatban elhunyt fiatal kanadai orvosok száma elérte a 80-at.

Dr. William Makis arra figyelmeztet, hogy

a COVID-19 elleni kötelező védőoltás rekordszámú kanadai fiatal orvost öl meg.

A levélben említett elemzés szerint az 50 év alatti kanadai orvosok halálozása 2022-ben kétszer annyi lesz, mint a 2019-2020 közötti időszakban.

Megdöbbentő módon a 40 év alatti orvosok halálozási száma is 5-ször, a 30 év alattiaké pedig 8-szor magasabb!

ITT megnézheti azoknak az elhunyt kanadai orvosoknak a nevét és fotóját, akik kivétel nélkül a COVID-injekció negyedik adagja után hunytak el, úgynevezett “hirtelen halál”-nak evezett szindrómában, melyről a hatóságok azt nyilatkozták, elképzelésük sincs mi okozta.

Mit tesz ilyenkor egy tömeggyilkos?

Hát, mintha mi se történt volna, eljátssza a hazug propaganda rá osztott szerepét. Azaz ez esetben bemutatja, hogy a kanadai miniszterelnök csak úgy szanzsén bemegy egy patikába berendezett oltóközpontba, ott a horrorkomédia forgatókönyve szerint pár percre, míg eljátsszák a oltás beadatását, még ez maszkot is tesz a képére, nyilván a hamis járványügyi forgatókönyv szerint. Igaz, pár pillanat múlva azonnal leveszi a fekete rongy-szájkosarat, de legalább megadta a módját.

A több mint émelyítő horror-komédiát bemutató propaganda videó lentebb megtekinthető.

És elnézve ezt az aljas, sátáni maskarádét is, úgy vélem, jogos a kérdés, meddig lehet még feszíteni a tömeggyilkosság és a világ átverése féle “húrt”, ahhoz , hogy az elpattanjon?! 


444 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page