top of page

Túl könnyen elfelejtjük azokat a dolgokat, amiket velünk tettek (Cherry Hughes jegyzete)
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeEgy nagyon fontos témáról szeretnék beszélni veletek. A digitális rabszolgaságról.


Először is hadd magyarázzam el, honnan jövök, és ki vagyok én.


Az Egyesült Királyságban 36 éve dolgozom egészségügyi szakemberként, ebből 34 évet az úgynevezett Nemzeti Egészségügyi Szolgálaton belül. Az NHS egy olyan szervezet, amely a toa mesterektől kezdve korrupt. Ezt tudom, hogy igaz. Feleség, anya és nagymama is vagyok, és már csak ezért is nincs más választásom, mint hogy felszólaljak, függetlenül a visszataszítástól, a nevetségessé válástól vagy a hitetlenkedéstől. Ez az a domb, ahogyan gyakran mondják, amelyen meghalnék.


Az Egyesült Királyság egészségügyi rendszerében tett személyes utazásom során első kézből láthattam, hogyan működik egy korrupt rendszer, mégis, még én is megdöbbentem azon, hogy kollégáim milyen könnyen lenyelték a kormány hamis magyarázatát, horogra akadva, anélkül, hogy megálltak volna levegőt venni. Az Egyesült Királyság kormányának az NHS által támogatott intézkedései megmutatták nekem, hogy milyen hihetetlenül bizonytalan helyzetben vagyunk 2020 elején.


Emlékszem, ahogy az A&E osztályon ültem és írtam a feljegyzéseimet, miután 2019 december elején felmértem egy beteget. Felnéztem, és láttam egy falra ragasztott, gépelt hirdetményt. Röviden átfutottam, és észrevettem a "Kína" szót, a "koronavírus" szót és néhány rövid megfogalmazást az "influenzaszerű tünetekkel" kapcsolatban. Kevés figyelmet szenteltem neki.


2020 februárjára minden megváltozott, és a többi, ahogy mondani szokták, már történelem. És mégsem ez a helyzet, mert a történet úgy pereg le előttünk, mint egy véget nem érő rémálom.

Amikor megláttam azt a falra ragasztott papírdarabot, nem tudtam az "Event 201"-ről, nem voltam tisztában a Rockefeller által finanszírozott "Lockstep" forgatókönyvvel, és soha nem hallottam a WEF-ről.

Mennyire lehet naiv az ember? De becsületemre legyen mondva, 2020 februárjának végén kétséget kizáróan tudtam, hogy egy egész világnyi fájdalom vár ránk, és azt is kétséget kizáróan tudtam, hogy ez nem fog megoldódni a "három hét alatt, hogy ellaposodjon a görbe". Minden bennem lévő dolog tudta, hogy ez valami rosszindulatú dolog, és mivel minden porcikámmal tudtam, hogy ez az igazság, nem tudtam,

és még mindig nem tudom megérteni, hogy ez az igazság hogyan nem nyilvánvaló minden olyan ember számára, aki átélte ezt az egész szánalmas színjátékot.
És ezért vagyunk nagy bajban, mert a népességünk a pokolba sétál, és nem tágítanak.

Gondoljatok erre az analógiára: hal vagy, aki szabadon úszik a lehetőségek nyílt óceánjában, szabadon úszol a hullámok között, néha időt szakítasz arra, hogy lemerülj, hogy megcsodáld a korallokat és a zátonyokat, máskor pedig olyan gyorsan úszol, ahogy csak tudsz, nagy távolságokat megtéve, kevés dolog lassít vagy korlátoz, mert szabad vagy. Most képzeld el, hogy egy hálót dobtak az óceán felszínére, az lassan ereszkedni kezd körülötted, nézed, ahogy lefelé sodródik, de nem tudod megállítani. Még mindig átlátsz a háló résein, láthatod, mi van azon a téren túl, amit most elfoglalsz, és mégsem tudod elhagyni ezt a teret. Világod határai most már világosan láthatóak számodra. Nincs kiút, és nincs hová elbújni, csapdába estél,.


A jelenlegi valóság az, hogy egy metaforikus hálót vetettek ránk.

Eddig a szabadság illúziója volt meg bennünk, de ez pontosan az volt, egy illúzió.

Amióta csak visszatekintünk, ez a helyzet. A különbség most az, hogy sokan közülünk "felébredtek" erre a tényre, látjuk az illúziót annak, ami, és sokunk számára a sokk hatására a Kubler Ross által leírt gyász egyértelmű szakaszain mentünk keresztül.

Megértettük, hogy a szabadság, amiről azt hittük, hogy megvan, soha nem volt az, és hogy valójában mi magunk engedtük meg a saját rabszolgaságunkat.

Besétáltunk a saját börtönünkbe, és elfordítottuk a kulcsot magunk ellen. Ez valóban szörnyű megrázkódtatás, és ne tévedjünk, néhányunk számára ez a megrázkódtatás túl sok volt ahhoz, hogy elviseljék.

A Covid-19 volt a bárány a farkas ruhájában, azért volt ott, hogy egy célt szolgáljon, soha nem volt az az egészségügyi fenyegetés, aminek be volt jelentve, de eszközként szolgált ahhoz, hogy felgyorsítsa a digitális börtönt, amely most mindannyiunkat fenyeget.

Tudja, az egészség, és különösen az egészség ellentéte, amit mi betegségnek neveznénk, olyan félelmet és engedelmességet tud kiváltani, mint semmi más. Így hát mi mással lehetne jobban manipulálni egy egész népességet, hogy engedelmeskedjen olyan követeléseknek, amelyek "egészségügyi vészhelyzet" hiányában – teljesen jogosan – felháborodást váltanának ki.


Egy másik szó erre a manipulációra a propaganda lenne. Ez 2020-ban túlpörgött, és a fék azóta sem lépett működésbe. A propaganda ma már mindennapi rutin, "híreknek" vagy "tudománynak" álcázva, és olyan információként, amelyre szükségünk van a "helyes" döntések meghozatalához.

Az egészségügyi szolgálat és a benne dolgozó személyek, mint ápolók, orvosok és egészségügyi szakemberek felhasználása a kormány nagyon ügyes trükkje volt.
Az ezekben az intézményekben dolgozók többsége élvezte a közvélemény rajongását, és könnyen és készségesen felhasználható bábuk voltak abban a játékkönyvben, amely a "világjárvány" idején a félelem légkörét teremtette meg.

2020 nyarán számos beszélgetésen vettem részt a "vírus" összetettségéről. Olyan szakorvosok, akikre korábban felnéztem, teljes mellébeszéléssel, de teljes meggyőződéssel beszéltek a "vírus" által jelentett új veszélyekről, és arról, hogy a következő "hullám" hogyan fog minket elpusztítani. Nagyjából ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy a kórházakban maszkokat fognak előírni.

Abban a kórházban, ahol dolgoztam, folytatódott az abszolút pantomim, a betegeket a PCR-státuszuk alapján színkódolták, és a változó PCR-eredményeiknek megfelelően egyik "kockázati rétegzett" részlegből a másikba sorolták őket. A fertőzésellenőrző csoport napi látogatásai a kórteremben őszintén szólva nevetségesek voltak. Az "új" tanácsok, amelyeket az osztályon dolgozóknak adtak, naponta változtak.

Annak ellenére, hogy a kórházunk gyakorlatilag üres volt, és úgy értem, hogy tényleg üres, a "vérengzés" csúcspontján

mély és tartalmas viták kezdődtek a megmentő vakcina kifejlesztéséről. Igen, megment minket az üres kórházak, az üres sürgősségi osztályok és a használaton kívüli holttest-tároló konténerek poklától, amelyeket azért hoztak be, hogy elhelyezzék az elárasztott halottainkat.

Megdöbbentő volt számomra a kognitív kapcsolat hiánya e valóság és az új és kipróbálatlan injekciós technológia iránti lármázás között, amely mindannyiunkat megmentene, de ugyanakkor félelmetes is.

Hogyan tudtak korábban látszólag intelligensnek tűnő emberek félretenni minden logikát, hogy teljesen elhiggyék azt, amiről tudtam, hogy tiszta kitaláció és végső soron tiszta gonoszság. Ezen a ponton lemondtam.

Eleget láttam már a szerkesztetlen pantomimból, a hős szerepét játszó kollégáimból, a padlóra ragasztott matricákból, az étkezőből, amelyet úgy rendeztek át, hogy

minden asztalnál csak egy ember ült (amikor együtt dolgoztunk és együtt ültünk a kórteremben).

Célponttá tettem magam, mert naponta rámutattam erre a képmutatásra, gyakran feljelentettek, mert nem viseltem maszkot, könyörtelenül üldözött a munkaegészségügy és a fertőzésellenőrzés, majd a kórterembe cserkészett rosszindulatú egészségügyi és biztonsági tiszt.

A helyzet akkor forrósodott fel, amikor megkértem, hogy mutassa be a bizonyítékokat, amelyek alátámasztják ezt a színjátékot. A beszélgetés a következőképpen zajlott:

– Hol vannak a bizonyítékok, amelyekre a tetteinket alapozzuk?

– A kormány útmutatása."

– De hol van a bizonyíték, ami a tanácsot alátámasztja?"

– A kormány iránymutatása."


És így tovább.


Röviddel ezután egyre több propaganda követte az emberek gyülekezésére, az iskolák bezárására, az üzletekben és a közlekedésben való maszkolásra, valamint a földrajzi területek "szintekre" való felosztására vonatkozó szabályokat. Mindegyiknek megvoltak a maga sajátos szabályai, és megtiltották az utazást egyik szintről a másikra. Az új munkahelyemen 50 mérföldet kellett utaznom a munkahelyemre az M6-os autópályán keresztül. Volt néhány hátborzongató vezetésem a munkába és vissza az üres autópályán...

Ez a munka hamarosan véget ért, amikor megtiltották, hogy belépjek az idősotthonokba és a gondozóházakba, hogy megvizsgáljam a betegeket, arra hivatkozva, hogy veszélyt jelentek a lakókra, mert nem voltam beoltva.

A következő állásom egy háziorvosi rendelőben jött – és ment 4 hónap alatt, miután az NHS kötelezte az alkalmazottait, hogy beoltassák magukat, én pedig visszautasítottam.


Azért mesélem el a történetem egy részét, hogy rávilágítsak arra az összefüggéstelenségre, amelynek nap mint nap tanúja voltam, és amely lehetővé tette, hogy intelligens emberek beleessenek egy olyan csapdába, amely a földön volt kiterítve, neonjelzésekkel, amelyek rámutattak, és mégis belesétáltak anélkül, hogy megálltak volna levegőt venni.


Túl könnyen elfelejtjük azokat a dolgokat, amelyeket a "példátlan egészségügyi vészhelyzet" leple alatt tettek velünk, amelyet 2020 márciusában még az Egyesült Királyság kormánya is úgy ítélt meg, hogy a Covid-19 "már nem minősül nagy következményekkel járó fertőző betegségnek", és mégis a játékszabályzat futott és futott mindenféle kihívás nélkül,

szó szerint olyan volt, mintha tönkretennék az életünket, miközben beleröhögnek az arcunkba, és a lakosság többsége egy szót sem szólt.

Így injekciót injekció után egyre több és több emberre erőltették és kényszerítették, és a kísérő digitális személyazonosító igazolvány, amely a háborút szító Tony Blair szerint elengedhetetlen lesz a "védőoltások egész sora számára, amelyek jönnek", a terv leleplezése, amely az első pillanattól kezdve ott volt.

Digitalizálni és nyomon követhetővé kell tenniük téged, mint egy két lábon járó QR-kódot, amely nélkülözi a személyiséget és az értéket, de az életed minden területén ellenőrizhető. Most azt javasolják, hogy kódoljanak be nem oltottként.

Ez megrémít engem, és önöket is meg kellene ijesztenie, milyen célból kell azonosítaniuk mindazokat, akik ellenezték a hamisbeszédet?


Itt az ideje, hogy mindent megtegyenek, amit csak tudnak, hogy leváljanak a rendszerükről. Az isten szerelmére, ne fogadják el az oltóanyagaikat, most azt javasolják, hogy az mRNS génterápiát adják hozzá több oltóanyaghoz, valamint más gyógyszerekhez, kétségbeesetten próbálják rávenni Önöket, hogy egyre több és több gyógyszert szedjetek az egészségetek megőrzésének ürügyén.

Ez hazugság.

Tartsa távol magát a feldolgozott élelmiszerektől, egyen helyi és organikus ételeket, amennyire csak tud. Próbálja meg saját magának termeszteni, még akkor is, ha ez csak egy paradicsomnövény, vagy egy zsákban termesztett burgonya. Minden apró dolog segít.


Igyon tiszta vizet, kerülje a fluorozott fogkrémet. Szedjen rendszeresen D3-, C-, cink- és kvercetin-vitamint, vannak más kiegészítők is, de ezek igazán jó kiindulópontok.


Használjon készpénzt, amennyire csak tud, ne könnyítse meg számukra a pénzügyi tranzakciói nyomon követését, és amennyire csak lehet, kerülje a PayPal és az Amazon használatát, és kerülje, hogy pénzt adjon azoknak a nagyvállalatoknak, amelyek profitáltak a törvénytelen zárlatok során megtizedelt kis- és középvállalkozások tönkretételéből.


Ha vásárolni mennek, vegyenek egy kis többlet élelmiszert és tárolják el, számoljatok azzal, hogy hiányok vagy hirtelen áremelkedések lehetnek.


Mindenekelőtt vigyázzanak azokra, akiket szeretnek és akikről gondoskodnak, senki sem jön megmenteni minket, és nekünk kell mindent megtennünk, hogy megmentsük magunkat. Sokan vagyunk, ezért ne érezzék magukat egyedül, mert Ön is egy a milliók közül, akik ugyanezt érzik, és ismerik az igazságot, merítsenek erőt ebből a tudásból.


Ez a 2023-as írásverseny egyik esszéje, amely nem került be a könyvbe, de így is érdemes elolvasni! További esszéket találsz legújabb könyvünkben, a Hogyan kerüljük el a digitális rabszolgaságot?

645 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page