top of page

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

Nagyjából 120 ezer voks jogszerűségét kérdőjelezi meg az amerikai haditengerészet korábbi parancsnokának vallomása.

Miközben a baloldali média mindent elkövet annak érdekében, hogy eltusolja azokat az alsó hangon kétes eseményeket, amelyek felvetik a választási csalás gyanúját az Egyesült Államokban, Donald Trump és ügyvédcsapata nem hátrál meg, továbbra is zajlanak a perek.


Szerdán a pennsylvaniai Gettysburg városában Gregory Stenstrom járult a bíróság elé, akinek a vallomása egy sor új kérdést vet fel.


Stenstrom, aki az amerikai haditengerészet parancsoka volt korábban megfigyelőként dolgozott a választás napján Delaware megyében. A veterán katona most az informatika területén dolgozik.


Állítása szerint 47 USB-kártyának veszett nyoma, amelyeket november 3-án használtak a szavazás során és elmondása szerint 120 ezer szavazat jogszerűsége kérdőjelezhető meg.

Személyesen láttam, hogy az USB-kártyákat a szavazógép-raktár felügyelője többször is feltöltötte a szavazógépekbe. Ezt a személyt nem figyelik, nem része annak a folyamatnak, amelyet láthatok, és egy zacskónyi USB-vel jár – fogalmazott.
Stenstrom azt is elmondta a bíróságon, hogy értesítette a hatóságokat a szavazólap nem megfelelő kezelésével kapcsolatban, azonban senki sem csinált semmit.


Szó szerint könyörögtem a hatóságoknál, hogy vegyék le az igazságügyi bizonyítékokat a számítógépekről. Ez egy egyszerű folyamat. Nem kellett volna több, mint egy óra, hogy mind az 5 gépet átvilágítsák. Ezt soha nem tették meg kifogásaim ellenére, és ez három hete történt – mondta.

(...)

 

22 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page