top of page

Üzenet Reiner Füllmichtől

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Mint arról az Expose is beszámolt, Dr. Reiner Füllmich ügyvédet október 13-án, pénteken letartóztatták, miközben megpróbálta megújítani útlevelét. Mexikóban őrizetbe vették, majd visszakísérték Németországba, ahol újra letartóztatták és bebörtönözték. Letartóztatásával és jelenlegi helyzetével kapcsolatban nagyon kevés hír látott napvilágot, azonban korábban már közzétettünk egy friss információt Dr. Füllmichről, amelyet barátja, Dr. Elsa Schieder és Dagmar Schoen ügyvédnő osztott meg velünk október 28-án. A videó és az átirat itt tekinthető meg.


A múlt héten Elsa Scheider ismét megosztott egy frissítést, ezúttal Dr. Füllmich nagyon rövid üzenetével. Nagyon rövid, azonban úgy gondoltam, hogy érdemes megosztani itt, mivel megerősíti, ha mást nem is, azt, hogy egy hónap elteltével Reiner Füllmich még mindig börtönben van!


Október 9-én írta Elsa:


Tudom, hogy tudni akarod. Szóval itt van a Bittel.tv frissítése. Volt egy személyes üzenet Reiner-től. Jól van, hálás mindannyiótoknak, hogy ott vagytok. Van tévéje, és most már kapcsolatba került más foglyokkal, és többük történetét is ismeri. A levelek átvizsgálása körülbelül 2 hétig tart. Naponta csak 30-at kap, és mindegyikért hálás.


Roger Bittel (a bittel.tv-től) is üzent, hogy most már egy német bankszámlára is lehet adományokat utalni. Én (Elsa) megszerzem a részleteket és elküldöm nektek, amint meglesznek a pontos információk. Minden adomány esetében meg kell határozni, hogy mire kell költeni: jogi költségek stb. Mindennek a megjelölt költségre kell mennie.


Roger a letartóztatással kapcsolatos részleteket is elmondta. Mivel Reiner és felesége útlevele valahogyan elveszett, újakat kértek, valamint a vízumuk meghosszabbítását. Mindez eseménytelenül zajlott le. A repülőtéren kellett volna értük menniük, mivel a konzulátus zárva volt. De ahelyett, hogy átadták volna a papírokat, őrizetbe vették őket, mert nem voltak náluk a papírok, amiket át kellett volna venniük. Reinernek azt mondták, hogy Németországban is vannak vele kapcsolatos ügyek.


Reiner feleségét végül elengedték, de Reinert nem. Őt először az Államokba, majd onnan Frankfurtba repülték, ahol megnyitották az aktát, és az ügyvédei betekinthettek az ellene felhozott vádakba.


Roger azzal zárta, hogy köszönetet mondott mindenkinek, aki ott volt - csak a Telegram csatornán több mint 8000 ember hallgatta. Kérte, hogy továbbra is gondoljunk Reinerre.


Remélte, hogy vasárnapra több hírrel szolgálhat, de hangsúlyozta, hogy ilyenkor néha türelmesnek kell lennünk. (Ez még nem történt meg).


Elsa Scheider november 17-én tette közzé az alábbi képeket.


"A börtön előtt" – írta. A transzparenseken ez áll:


Szolidaritás Reiner Füllmichért!

Köszönjük a Corona Bizottságért végzett munkáját.És szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik a transzparenseket készítették és hozták, akik szolidaritást vállalnak Reiner Füllmich mellett. Továbbá köszönetet szeretnék mondani annak a barátomnak, aki ezeket a képeket küldte nekem.


Nagyon nagyra értékelem ezt a szolidaritást – mi velük, mi egymással, mi mindannyian Reinerrel.


Hatalmas köszönet mindenkinek, aki törődik és megteszi, amit tud!!!


2023. november 17.

754 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page