VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: A háttérhatalom bugyraiból

Egy riport 2016-ból


Julian Assange-interjú: "Clintont és az Iszlám Államot ugyanazon pénzből támogatják, Trumpot nem engedik győzni."

Az RT News, közölte azt az interjút, amelyet John Pilger, a világhírű (a tényeket a nevükön nevezni nem félő) brit dokumentumfilmes és publicista folytatott Julian Assange, a WikiLeaks alapítóval a londoni ecuadori nagykövetségen.

Assange elmondta, Hillary Clinton félrevezeti az amerikaiakat abban, hogy valójában milyen támogatást is kap az Iszlám Állam Washington közel-keleti szövetségeseitől! Pilger ezen államokat nevezte meg, amelyek a Clinton Alapítványt látták el pénzzel, amikor Clintonné külügyminiszter volt: Szaúd-Arábia, Katar, Marokkó, Bahrein.

A legtöbb pénzt az első kettő adta. Assange: "Hillary Clinton idején – és az e-mailek ennek jó részét dokumentálják – a világ legnagyobb fegyverüzletét Szaúd-Arábiával kötötték 80 milliárd dollár értékben."

Assange elmondta: "Trumpot a bankok, a hírszerzés, a fegyvergyártók, a külföldi pénz, stb. nem engedi győzni. Plusz a média. A médiatulajdonosok és maguk az újságírók állnak Clinton mögött.”

Assange elmondta, hogy az egyik legfontosabb az a 2014-es Hillary Clinton e-mail, melyben John Podestának és Obama egyik tanácsadójának írja, hogy