top of page

Vajda Miklós: A globális elit „Istent játszva” akarja digitalizálni az emberi életet

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


A globális elit „Istent játszva” arra törekszik,

hogy a Great Reset segítségével digitalizálja az emberi életet


A nagyon gazdag, nagyon befolyásos elit viszonylag kis létszáma arra törekszik, hogy elfogadjuk a vállalati kommunizmus új rendszerét, amely inkább fasizmus..

Ronald Reagan egyszer azt mondta: "Ne félj látni, amit látsz." Ezt 1989. január 11-én mondta el búcsúbeszédében. Tanácsot adott arra vonatkozóan, hogyan tekintsen az Egyesült Államok a volt Szovjetunióra, amikor az megpróbálja levetkőzni brutális totalitárius társadalomról alkotott képét.

Reagan azt akarta mondani, hogy ami kommunizmusnak tűnik, az valójában az is. Ne arra figyelj, hogyan hívják. hanem arra, hogy milyen érzés a rezsim alatt élőknek.

Amerika, Európa, Ausztrália, Új-Zéland, Izrael és Kanada szabadságszerető polgárai jól tennék, ha megfogadnák Reagan tanácsát és alkalmaznák azt ma.

A hatalmon lévő politikai párt címkéjén lehet az „demokrata” vagy „republikánus”, azt látja, hogy egy szabad társadalomban a barátokat és rokonokat elbocsátják állásukból – olyan kritikus állásokból, mint az ápolónőké, orvosoké, tűzoltóké rendőröké, katonáké és teherautósofőröké –, mert nem engedik meg, hogy egy ismeretlen kísérleti anyagot fecskendezzenek be a testükbe.

Nevezzük annak, ami: tekintélyelvűség. Totalitarizmus. Fasizmus. Kommunizmus. Diktatúra. Lehet, hogy nincs meg a tökéletes jelző, de mindegyik diktatúrát jelent.

A történelem kritikus fordulópontját éljük. A nagyon gazdag, nagyon befolyásos elit viszonylag kis létszámú csapata keményen kényszerít bennünket, hogy elfogadjuk a vállalati kommunizmus új rendszerét, amelyben egy őrült kormány összeállt a nagyvállalatokkal, hogy rákényszerítse az embereket egy olyan életmód elfogadására, amelyben sokan kényelmetlenül érzik magukat.

Ezek az elitek félelem alapú propagandát használnak, hogy gyűlöletet szítsanak a nem alkalmazkodók iránt, miközben mindenkit – férfit, nőt és gyereket – nyomás alá helyeznek, hogy engedjék át magukat az „új normalitásnak”.

Ha nem hagyja magát beoltani, nézzen szembe egy elképzelhetetlen jövővel a társadalom peremén. Ön így alkalmatlan lesz munkára, utazásra, vagy akár vásárlásra stb., és az alsó osztályba kerül,

Ha az állampolgárnak nincs joga megválasztani, hogy mi kerüljön a testébe, azzal a fenyegetéssel néz szembe, hogy társadalmi és gazdasági kitaszítottnak minősül.

Ha elfogadod azt a feltevést, hogy a munkaadód vagy a kormány ilyen szintű irányítást gyakorol az életed felett, a dolgok innentől csak lefelé mennek.

De a Big Tech, (a digitális maffia) a Big Pharma, (a gyógyszermaffia) a Big Religion (a vallási maffia) és a Big Government (a politikai maffia) üzenete egyszerű: alkalmazkodj vagy pusztulj el!

Ferenc pápa és az olyan erős evangéliumi vezetők, mint Franklin Graham, szintén részei ennek az új globális rendnek, amelyet a Világgazdasági Fórum Great Reset (nagy újraindítás) néven emleget. Ebben benne vannak mindkét (amerikai) párt legfontosabb politikai vezetői is. Valójában az emberiség legfőbb vezetői is, akik a kötelező univerzális injekciók gondolatát szorgalmazzák, a transzhumanizmus bevezetésének az oldalán vannak.

Bármelyik vezető, aki „biztonságosnak és hatékonynak” tartja a mostani injekciókat, nem az Ön oldalán áll. Ugyanis ezek az injekciók jelentik a kulcsot az emberiség átalakításához, genetikailag átalakítva az emberi fajt olyasvalamivé, amit a transz-humanisták, ember 2.0-nak hívnak.

Ez azt jelenti, hogy a Pfizer, a Moderna és a Johnson & Johnson három génalapú injekciója visszafordíthatatlanul ember és/vagy isten-ellenessé tesz.

Akik azzal a fenyegetéssel, hogy elveszítik az állásukat és a mozgásszabadságukat, rendszeres COVID-oltást kapnak, társadalmi-gazdasági utat nyitnak meg azok előtt, akik visszaélnek a génalapú vakcinákkal, aljas technológiai céljaik megvalósítására.

Nézzük tehát az orvos-biológiai ipar céljait saját szavaikkal.

Az emberi genom projektet az Egyesült Államok kormánya indította el 1990-ben, és 13 évvel később, 2003. április 14-én fejeződött be – ekkor a tudósok feltérképezték mind a 3,2 milliárd nukleotid bázis szekvenciáját (ez 3,2 milliárd információs levélnek felel meg).

A Human Genome Project 2003-as befejezése óta a hangsúly a DNS-szekvenciák felfedezéséről az elemzésükre, valamint az összes élőlény genetikai felépítésének szerkesztésére és javítására irányuló módszerekre került.

A tudósok az elmúlt évtizedben végeztek kísérleteket annak érdekében, hogy ne csak genetikailag újratervezzék, mit jelent embernek lenni, hanem digitalizálják és tárolják az állatoktól és emberektől származó DNS-információkat.

Nézze meg a Human Genome Project hivatalos logóját. Nagyon tanulságos az emberiség jövőjével kapcsolatos, mindenre kiterjedő céljait illetően.

A COVID rémület idején elindult széleskörű PCR tesztelés jól szolgálja a DNS-adatgyűjtés céljait.

Patrick Wood, a modern technokrácia és a transzhumanizmus mozgalomnak egyik legelismertebb kutatója cikket írt Global Blueprint Exposed: The Takeover of all Genetic Material on Earth címmel, amely összefűzi egy szörnyű, globális hatalomrablás szálait, amelyeket a Földön hajtanak végre, egészségügyi vészhelyzet fedezete alatt. Wood szerint a biológiai sokféleség nemzetközi mozgalom, 1987-ben indult az Our Common Future tanulmánnyal. A tanulmányban foglalt gondolatok tükröződtek az Egyesült Nemzetek 1992-es bio-diverzitási egyezményében, amelyet Rio de Janeiróban kötöttek, nagyjából ugyanabban az időben, amikor az ENSZ hatalmas vállalkozásán, az Agenda 21-en dolgozott.

Ezek a tudományos fejlemények mára átléptek egy fontos határvonalat, behatoltak a spirituális birodalomba, az Isten birodalmába, amit senkinek nincs joga megváltoztatni.

Mára már nyilvánvalónak kell lennie, hogy a vírus vezetett egy „oltóanyag” szükségességéhez, az „oltás” pedig a digitális egészségügyi útlevelek ötletéhez, amelyek egy mobiltelefonos alkalmazáson beolvasható QR-kódot tartalmaznak.

Az, hogy az emberek elfogadják a digitális útleveleket, a kulcsa a globalisták azon tervének, hogy az egész emberi életet digitalizálják azáltal, hogy fokozatosan több személyazonosításra alkalmas információt adnak hozzá az alkalmazáshoz, valamint a banki és pénzügyi tranzakciós adataikat.

Világszerte több mint 65 központi bank áll különböző szakaszokban az új digitális valuták bevezetésére való felkészülésben a készpénz helyettesítésére.

Az injekciókat csak egy közönséges „vakcinaként” árulják, amely csak véletlenül folyamatos „erősítő oltást” igényel, hogy hatásos maradjon. Ez megtévesztés.

Valójában az oltások a kezdeti lépéseket adják az univerzális génszerkesztés felé, amely végtelen lehetőségeket kínál a későbbi szerkesztésekhez.

Ez az oka annak, hogy a vállalati média és a milliárdosok által támogatott „tényellenőrzők” 2020-ban szinte megbolondultak, amint bárki rámutatott a nyilvánvalóra, hogy ezek az injekciók nem olyanok, mint bármelyik korábbi oltás, hogy valóban megváltoztatják a genetikai állományt. Kódolás utasítja a szervezetet, hogy mesterségesen hozzon létre egy mérgező tüskeproteint, majd juttassa el ezt a toxint a sejtekhez az egész testben.

Dr. Tal Zaks, a Moderna tiszti főorvosa ezt egy 2017-es TED beszélgetésen ismerte el, még a Covid járvány előtt, és még azelőtt, hogy tilos lett volna az igazságra mutatni az mRNS technológiával kapcsolatban, amelyet már 2017-ben teljesen kifejlesztettek, mint a rák lehetséges kezelését. De még mindig hiányzott az FDA jóváhagyása. „Feltörtük az élet szoftverét” – mondta Zaks.

A Moderna a honlapján ismertette az mRNS technológia alapvető felépítését, és „számítógépes operációs rendszerhez” hasonlította. A tested a hardver, az mRNS injekció pedig a szoftver. A telepítést követően a biopharma-ipar „plug and play” tud minden olyan jövőbeni frissítést, amelyet úgy ítél meg, hogy Önnek arra szüksége van.

Ezek az injekciók az Istent játszó ember végső határát jelentik, és valami olyan gonoszhoz vezetnek, hogy Istennek nem lesz más választása, mint elpusztítani a felelősöket. Senki sem tudja, hogyan és mikor történik ez a pusztulás, de valamikor nagy számvetésre számíthattunk.

Ezek a hataloméhes elitek a kormányban, a vállalatokban és sok egyházban nem tisztelik az egyént, hogy saját maga döntsön önmagáról. Most tulajdonjogot követelnek a tested felett, vagyis megszabhatják, hogy mi kerüljön bele. Kegyetlen, emberellenes feladat végrehajtóként lépték túl önmagukat.

Dr. Fauci, naponta feltűnik a nagy vállalati médiában, akinek elsődleges prioritása a szülők megtévesztése, hogy felajánlják gyermekeiket a COVID-oltás kísérletnek. Azt szeretné, ha az év végéig minden gyermeknek beadnák a génmódosító „oltóanyagát”, annak ellenére, hogy az adatok szerint a 18 éven aluli gyerekeknek 99,998 százalékos statisztikai esélyük van a COVID-túlélésre. Minden nagyobb médiában bejárja a köröket, hazugságokat terjesztve a COVID veszélyeiről a gyermekekre, és arról, hogy a kísérleti mRNS szérum mennyire biztonságos és hatékony az 5 és 11 év közötti gyerekek számára. Nem ő az egyetlen, aki azon fáradozik, hogy „oltások” leple alatt erőltesse az új génszerkesztési kísérleteket.

Dr. Richard Besser gyermekorvos, a CDC korábbi megbízott igazgatója a CNN-nek október 22-én azt mondta, hogy az amerikai gyermekorvosok „sokkal keményebben szorgalmazzák” a gyermekek COVID-oltását, mint a legtöbb más országban. Az 5 és 11 év közötti gyerekeknek szánt injekciókat november 1-jén bevezetik, és a szülőkre nyomás nehezedik a szabályok betartására.

Ha azt mondják, hogy be kell adnia az injekciót, akkor meg kell tennie, vagy elveszíti az állását. Elveszíti a karrierjét, elveszíti az egyetemi tanulmányait, elveszíti a számlák fizetési képességét és az ételt az asztaláról. Ha azt mondják, be kell adnia a gyermekének az oltást, akkor meg kell tennie, vagy ki kell vennie az iskolából.

Ne hallgass arra, amit mondanak, amikor az NBC, az ABC, a CNN vagy a Washington Post interjút készít velük. Ezek a propagandisták. Hallgasd meg, mit mondanak, amikor egymással beszélnek, amikor azt hiszik, hogy kívülről senki sem figyel.

Ahhoz, hogy ismerjük a gondolataikat, csak meg kell hallgatnunk, mit mondanak ezek az elitista globális ragadozók a saját szavaikkal.

Hallgasd meg Fauci és kollégái előadását a Milken Institute 2019-es Future of Health Summit rendezvényén.

Fauci és orvos-biológiai társai nyíltan megvitatták, hogy szükség van egy „zavaró eseményre” – egy „influenzaszerű vírusra” Kínából –, hogy igazolják az általuk bevezetni kívánt új vakcina-technológia (mRNS) több évtizedes jóváhagyását. Tudták, hogy egy ilyen kísérlet soha nem fog beválni, hacsak az emberek nem rémülnek halálra egy új gyilkos vírustól.

Megdöbbentő módon még mindig fent van a Twitteren az a videó, amelyen ezek az őrült tudósok megvitatják gonosz terveiket.

Bill Gates, Klaus Schwab, Anthony Fauci a vírus által előidézett félelmet arra akarja használni, hogy rávegye az embereket az új digitális azonosító rendszer elfogadására.

El akarják venni az Ön fizikai identitását, és egyesíteni akarják digitális identitásával, így könnyebben nyomon lehet követni és értékelni az egyént a társadalmi hasznossága szempontjából. Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórumnak az alapító igazgatója ezt mondta el nekünk The Fourth Industrial Revolution (A negyedik ipari forradalom) című könyvében.

Szintén 2017-ben Dr. Seth Berkley, a Bill Gates Gavi Global Vaccine Alliance vezérigazgatója írt egy cikket a Nature magazinnak, amelyben hangsúlyozta, hogy tömegeket kell áthelyezni a digitális azonosító rendszerekbe.

2018-ban a GAVI bejelentette, hogy INFUSE programjában a digitális identitás áll a középpontban, összhangban az ENSZ Agenda 2030 16.9 céljával, amelyet 2015 szeptemberében több mint 100 nemzet hagyott jóvá az Agenda 21 frissítéseként.

Az alábbi ábra, a digitális identitást biztosító egészségügyi útlevélrendszer utolsó szakaszát mutatja be, amelyet „Hozzáférés más szolgáltatásokhoz” névre kereszteltek.


„…a digitális gyermek-egészségügyi kártyával olyan másodlagos szolgáltatásokat érhet el, mint például az általános iskola vagy a pénzügyi szolgáltatások, amelyek egy széles körben elismert digitális identitás alapjául szolgálnak.”


Tehát az egész egészségügyi útlevél-átverésnek semmi köze az egészségedhez. Az ember fizikai, digitális és pénzügyi élete egyetlen remek kis digitális azonosító kártyához lesz kötve, amely QR-kóddal szkennelhető a mobiltelefonján.

Vajon véletlen egybeesés, hogy 2022-től az összes régebbi mobiltelefont kivonják a forgalomból, és a mobilszolgáltatója már nem fogja javítani?

Alkalmazkodj vagy pusztulj el! A döntés a tiéd. De a döntés meghozatala során ne félj látni, amit látsz.Leo Hohmann – LifeSiteNews


Forrás:
1 361 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page