VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: A luciferi elitek terrorizálják az emberiséget


(LifeSiteNews) 2021. augusztus 16.


A luciferi elitek továbbra is elcsalják a választásokat és terrorizálják az emberiséget, amíg túlnyomó ellenállásba nem ütköznek.

A digitális egészségügyi útlevelek már nem az összeesküvés elméletek tárgyai, hanem itt vannak, New York City, Los Angeles és számos más nagyváros adja magát a globális technokraták amerikai teszthelyének.

Ha a vállalkozások valóban eleget tesznek annak az igénynek, hogy az embereket elkülönítsék, mint a szarvasmarhákat, és különböző bánásmódban részesüljenek attól függően, hogy hajlandóak-e alávetni magukat egy bizonyos orvosi kezelésnek, akkor Isten segítsen nekünk. Ezek a digitális útlevelek gyorsan elterjednek Amerika más városaiban. Mindenki köteles „bemutatni a digitális papírjait”, mielőtt belép az üzletbe, ahol vásárolni vagy eladni kíván.

Ez már Európa-szerte történik, amely mindig kicsit megelőzi Amerikát a szabadság felszámolásáért folytatott versenyben.

2020 novemberében az Egyesült Államokban sikeresen vezényeltek le egy színes forradalmat. Ez megnyitotta az ajtót a globális hatalmi elit tagjai számára, akik gyűlölik Amerikát. Céljuk a globális kormányzás, a világ népességének drasztikusan lecsökkentése, és miután évtizedeken át dolgoztak ezen a célon, most úgy érzik, itt az ideje, hogy meghozzák döntő sakkmozdulatukat.