top of page

Vajda Miklós: Az európai polgárháború elkezdődött10 évvel ezelőtt írtam egy két részes cikket, a következő címmel: „2025-re elkerülhetetlen a polgárháború Európában?” És most sem látok okot arra, hogy megváltoztassam a látásmódomat, vagyis hogy elkerülhetetlen. Itt van egy szemelvény belőle, és emlékezzünk arra, hogy mindezt 2007-ben írtam:„Az iszlám terrorista aktivitást folyamatosan megakadályozzák az európai titkosszolgálatok, de a következő 10 évben néhány dzsihádistának sikerülni fog majd átcsúsznia a védőhálón és végrehajtania a következő nagy szörnyűséget. Bár Európa nagy része még mindig a liberális álomban van az iszlámot illetően, ez nem marad így, 2017-re az európaiak és az iszlám közötti feszültség idegtépő lesz. A tehetetlen politikusok még szigorúbb kontrollt fognak alkalmazni, hiábavaló kísérletükben arra, hogy megőrizzék a társadalmi rend látszatát. Azonban valamikor 2017 és 2030 között, a megnövekedett feszültségek időszakában, az iszlamisták Franciaországban, Hollandiában vagy Britanniában túl sok templomot, vonatot vagy repülőt fognak felrobbantani, amit meg fognak torolni, és a (csapás-megtorlás) spirál elkezdődik. A rendőrség már most sem képes megbirkózni a helyzettel, akkor még kevésbé lesz képes. Be fogják vetni a hadsereget, és a katonaság azon tagjai, akik hajlandóak parancsot végrehajtani a felebarátaik ellen – remélhetőleg nem sokan lesznek ilyenek –, óriási létszámfölénnyel fogják szembetalálni magukat. Civileket fognak lemészárolni, így elkezdődik egy polgárháború. És amikor az erőszak eléri csúcspontját, akkor mindenkinek – mérsékelteknek és szélsőségeseknek – állást kell majd foglalnia ebben a háborúban. Nem lesznek bámészkodók és passzív civilek. A „mérsékelt” muszlimok valószínűleg a szélsőségesek oldalára fognak állni. Ez a háború nem fog egyik megelőző európai konfliktusra sem hasonlítani, ahol egyértelmű vonalak mentén sorakoztak fel a seregek. Az elkövetkező polgárháborúban, kezdetben a civilek nem tankokkal és gépfegyverekkel, hanem késekkel, robbanószerekkel és terrorral felfegyverkezve fogják előhívni a háború pusztítását.”


Ez volt a részlet vége.

De érezzük a légkört, ami ma kialakulóban van? Mert én érzem. Egy muszlim meggyilkolása a Finsbury Park-i mecsetnél az első igazi példa erre a kezdődő megtorlásos erőszakra. És itt nem lesz megállás, mert ez a háború ellenünk soha nem volt igazán háborúnak nevezhető, mivel ahhoz, hogy háborúnak nevezhessünk valamit, az egyik félnek ellen kell állnia. De biztonsággal mondhatjuk, hogy 2017. június 18-a az európai polgárháború kezdetét jelzi.

És ez a vallási polgárháború teljességgel elkerülhetetlen, ha továbbra is a jelenlegi haszontalan, gyáván megalkuvó politikusok vezetnek bennünket.

Az elkövetkező vérontást meg lehetne akadályozni, de nincs egyetlen politikus sem, aki a szükséges lépéseket megtenné, ami természetesen az iszlám eltávolítása Európából. Amikor nemrég Teresa May kijelentette, hogy ami sok az sok, ő valójában nem gondolta komolyan, ezek csak üres szavak voltak. A következő támadásoknál, amelyek biztosan be fognak következni, ismét ugyanezeket a szavakat fogja újra meg újra mondani. Tragikusan nevetséges látni ezeket a kiművelt, jó szándékú, demokratikus, liberális politikusokat, ahogy megnyilvánulnak a dzsihád brutalitásával szemben. Mindez nem csak kissé haladja meg a képességüket, hanem még azzal is küzdenek, hogy fennmaradjanak egy mély tenger egyre fodrozódó felszínén.

Ahogy mondtam, az európai polgárháború elkezdődött. Utoljára az 1990-es években volt ilyen, amikor Jugoszlávia faji és vallási törésvonalak mentén darabolódott fel. A liberális multikulturalisták pedig annyira idióták, hogy nem látják a törésvonalakat, melyek feldarabolják Európát éppen most?

A vallási polgárháború elkezdődött. A gyerekeitek fogják harcolni és ugyanolyan véres lesz, mint Szíria és Líbia ma. Meg lehetne állítani, de az olyan politikusokat, akik ezt meg tudnák állítani, még meg kell választani. Mi próbálkozunk, de az idő fogytán van. Az ügyefogyott politikusainknak és a média-apparatcsikoknak, úgy látszik, szándékukban áll belevinni bennünket egy középkori vallási háború borzalmaiba. Ennyire rossz a helyzet.

És most, hogy a bosszúálló erőszak elkezdődött… – ami mindenesetre megdöbbent, és itt és most világossá szeretném tenni, hogy nem akarok iszlámot Britanniában, de azt sem szeretném, ha muszlimokat gyilkolásznának a brit utcákon – … de úgy gondolom háborúban állunk. Úgy gondolom, hogy az iszlám meg fogja torolni a Finsbury Park-i mecsetnél történt gyilkosságot, és úgy gondolom, hogy azután azt is meg fogja valaki torolni. Így kezdődik a polgárháború. Itt az ideje állást foglalni!

Te melyik oldalon állsz? (Paul Weston)

A helyzet teljes megértéséhez javaslom elolvasni: Schmidt Mária történész Európa 2021. című írását.

110 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page