top of page

Vajda Miklós: Az utolsó nemzedék, amely ezt megállíthatja, mi vagyunk

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


A digitális azonosító elfogadása az emberi szabadság végét jelenti!


Az a tény, hogy a COVID-oltások nem akadályozzák meg az állítólagos fertőzés terjedését, mára többszörösen bebizonyosodott. Ez önmagában is bizonyítja, hogy a „vakcina-útlevelek”, a Green Pass-ok nem járványok megfékezésére szolgálnak. A nemzetközi „vakcina-útlevél” az első lépés a teljes totalitárius kontrollhoz, mivel az ember körül a teljes ellenőrzési rácsot ez köti össze.Összefoglaló dióhéjban


A 19 nemzetből – köztük az Egyesült Államokból – és az Európai Unióból álló G20 csoport a közelmúltban tartotta éves üzleti találkozóját (G20) az indonéziai Balin, ahol kijelentették, hogy az Egészségügyi Világszervezet által szabványosított digitális oltóanyag-útlevél kerül forgalomba mely része a nemzetközi világjárványok megelőzésének és az ezekre történő globális reagálásnak.


A szabványosított nemzetközi vakcinaútlevelekre vonatkozó rendeletet a nemzetközi egészségügyi előírások felülvizsgálataként vezetik be a következő genfi ​​Egészségügyi Világközgyűlésen.


Amint azt Dr. Ron Paul volt amerikai képviselő megjegyezte, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója, Klaus Schwab és más globalista vezetők az igazságot saját véleményükkel helyettesítik. Ők döntik el, mi a helyes és mi a helytelen; ők döntik el, mi a jó mindenkinek. Ők határozzák meg, hogy egy adott napon mi az „igaz”.

Bárki, aki nem ért egyet velük, az „állam ellensége” – ők az „állam”, pontosabban a mélyállam, a hivatalos kormányzat látszólagos hatalma mögött rejtett hatalom.


Kik ennek az összeesküvésnek a tagjai? Nincs hivatalos tagsági lista, de az idő múlásával sok egyéni játékos felismerhetővé vált.


A globalista összeesküvés magában foglalja a kormányfőket, a bankárokat és a nem kormányzati szervezetek (NGO-k) és a liberális agytrösztök tagjait, de nem korlátozódik ezekre.

Az egyik módja annak, hogy az összeesküvés elrejtse antidemokratikus befolyását, ha tagjai több tucat különböző szervezetben vannak. Amikor több szervezet egyetért egy kérdésben, úgy tűnik, mintha többségi nézet, konszenzus lenne. A valóságban azonban az egyének ugyanaz a kis csoportja érvényesíti napirendjét.

G20 és a Green Pass nemzetközi vakcinaútlevelek


A 19 nemzetből – köztük az Egyesült Államokból – és az Európai Unióból álló G20 csoport a közelmúltban tartotta éves üzleti találkozóját (G20) az indonéziai Balin, ahol bejelentették, hogy az Egészségügyi Világszervezet által szabványosított digitális vakcinaútlevelek is szükségesek lesznek majd. a nemzetközi világjárvány megelőzésének és megállításának a folyamatában.

A politikai nyilatkozat 3. része a következőképpen szól:


„Támogatjuk a folyamatos nemzetközi párbeszédet és együttműködést a megbízható globális digitális egészségügyi hálózatok létrehozásával kapcsolatban a jövőbeli világjárványok megelőzése és az azokra való reagálás megerősítésére irányuló erőfeszítések részeként, amelyeknek a meglévő szabványok és digitális COVID-19 tanúsítványok sikerére kell épülniük."


A szabványosított nemzetközi vakcinaútlevelekre vonatkozó szabályt a hírek szerint a nemzetközi egészségügyi előírások felülvizsgálataként vezetik be Genfben, az ​​Egészségügyi Világszervezet következő gyűlésén.

Ez azt jelenti, hogy a következő világjárvány kihirdetésekor csak azok mozoghatnak szabadon és utazhatnak, akik rendelkeznek ezzel a digitális egészségügyi bizonyítvánnyal. És természetesen csak azoknak lesz érvényes útlevelük, akiket megfelelően megvizsgáltak és/vagy beoltottak.

A nemzetközi digitális oltóanyag-útlevél elfogadásán túl a G20-ak ajánlásai közé tartozik a válságokra adott globálisan összehangolt válaszadás iránymutatásainak megalkotása is, amelyet „technológiára képes”, „mindig működő” globális egészségügyi infrastruktúra továbbfejleszt; valamint azoknak a COVID-19 oltóanyagoknak a kölcsönös elismerése, amelyeket a G20 tagok készítettek.Schwab elmondja, miről szól a G20


A kulcsfontosságú kormányzati vezetőkön kívül olyan magas rangú globalisták, mint Schwab is részt vettek a G20 ülésein. A G20-as vitaindító beszédében Schwab kiemelte az összeesküvés napirendjét és céljait:


„Amivel szembe kell néznünk, az a világunk mély, rendszerszintű és strukturális átszervezése…a világ másképp fog kinézni, miután átestünk ezen az átalakulási folyamaton."

A WEF, (a Világgazdasági Fórum) a G20 és sok más szervezet szigorú ütemezésben dolgozik a társadalmak világméretű átalakításán, egy globális vakcinaútlevél bevezetésén, amelybe a G20-ak összes tagja beleegyezett.

Az Egyesült Államok esetében Biden elnök aláírta a nyilatkozatot annak ellenére, hogy a Fehér Ház COVID-19 Reagáló Csoportjának vezetője, Jeff Zients 2021 áprilisában kijelentette:


„Hadd tegyem világossá, hogy a kormány most sem támogatja, és nem is fogunk támogatni egy olyan rendszert, amely megköveteli az amerikaiaktól, hogy maguknál tartsanak bármilyen igazolást. Nem lesz szövetségi oltási adatbázis, nem lesz olyan szövetségi felhatalmazás, amely megköveteli, hogy mindenki egy oltási igazolványt szerezzen be."


A vakcinaútlevelek alapja már nem létezik


Ha Ön racionális ember, valószínűleg azt gondolja: „De várjunk csak, ha a COVID-oltások nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a betegségek terjedését, akkor már nincs alapja az oltási útleveleknek."


Valójában ezt a tényt mára többször is megállapították. Ez önmagában minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a COVID-oltásútleveleknek semmi közük a közegészségügyhöz vagy a közbiztonsághoz.

A nemzetközi vakcinaútlevél a kapu a teljes totalitárius kontrollhoz, mert az ember körüli a teljes ellenőrzési rácsot ez köti össze.
Céljuk nem a járványok megelőzése vagy megfékezése. Ez egy nagyon fontos vezérlő mechanizmus.
Az oltóanyag-útlevelek jelentik a kaput a világ lakosságának teljes, totalitárius ellenőrzéséhez. A globalista összeesküvésnek égetően szüksége van arra, hogy mindenki rendelkezzen ezzel az útlevéllel, mert az ember körül az egész vezérlőrács össze van kötve ezzel. Ezért fontos ezt megakadályozni, mielőtt továbbfejlesztik!

De hogyan kerüli meg a G20 azt a nyilvánvaló tényt, hogy a COVID-útlevelek használhatatlanok és nem a meghirdetett, eredeti célt, azaz egy járvány féken tartását szolgálják? Figyelmen kívül hagyják, és ehelyett azt hangsúlyozzák, hogy mindenkinek szüksége van digitális személyazonosságra, és ez a digitális COVID-tanúsítvány erre is alkalmas.


Így hirtelen háttérbe szorul az állítólagos járványveszély.


A saját körükön kívül ennek az indoklásnak semmi értelme, de amint azt Eva Vlaardingerbroek holland jogfilozófus is megjegyezte,

az a tény, hogy az oltóanyag-útlevelek hazugságra alapozott csalások, „annyira nyilvánvaló, hogy már a látszatra sem ügyelnek, hogy valami logikája legyen ennek a egésznek!”

Csapdába akarják ejteni az emberiséget


Döntéseiknek nincs értelme, és nem is áll szándékukban értelmessé tenni őket. Arra törekednek, hogy csapdába ejtsenek minket, azaz az irányítási rendszerükbe, és ekkor azt tudják mondani, hogy a hold sajtból van, és nem lesz módod kijavítani őket anélkül, hogy mindent elveszítenél.


AKI ELLENTMOND NEKIK, AZT KIIKTATHATJÁK, HA LÉTREJÖN A DIGITÁLIS IGAZOLVÁNYRENDSZER.

A digitális identitás teljes körű felügyelet, HOGY ÖNBŐL DIGITÁLIS RABSZOLGA VÁLJON.


A Sociable beszámolója szerint:


2021 augusztusában az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 99 oldalas útmutatót adott ki a COVID-19 tanúsítványok, más néven vakcinaútlevelek digitális dokumentációjának megvalósításáról, amelyben kijelenti, hogy „a kizárólag egyéni oltási státuszon alapuló egészségügyi igazolvány növeli a betegségek terjedésének kockázatát".


Ennek az az oka, hogy a COVID-19 „vakcinákról” soha nem bizonyították, hogy megakadályozzák az átvitelt vagy a fertőzést, és nemrégiben az Európai Parlamentben is napvilágot látott, hogy a Pfizer soha nem is tesztelte termékét a fertőzés megállítására. Annak ellenére, hogy ez az információ nyilvánosan elérhető, a G20 továbbra is az oltás igazolását javasolja utazási feltételként…


A World Economic Forum (WEF) szerint az oltási útlevelek természetüknél fogva a digitális identitás egy formájaként szolgálnak. A digitális identitás magában foglal mindent, ami egyedivé tesz a digitális világban, és ez egy olyan rendszer, amely képes összevonni az összes legszemélyesebb intim adatát, beleértve a felkeresett webhelyeket, online vásárlásait, egészségügyi feljegyzéseit, pénzügyi számláit és kikkel barátkozik a közösségi médiában…


A digitális identitás-sémák felhatalmazhatják a kormányokat és a vállalatokat arra, hogy ösztönözzék, kényszerítsék vagy más módon manipulálják az emberi viselkedést egy társadalmi hitelrendszer keretében. A digitális identitások felhasználhatók annak meghatározására, hogy milyen termékek, szolgáltatások és információk állnak rendelkezésünkre, és minden bizonnyal használhatják azokat állami és magánszervezetek is, hogy megtagadják tőlünk ezt a hozzáférést."2021 márciusában Naomi Wolf, a The End Of America (Amerikának vége) szerzője figyelmeztetett, hogy a digitális azonosító elfogadása az emberi szabadság végét jelenti:


„Nem tudom ezt elég határozottan kijelenteni: ez a szó szoros értelmében az emberi szabadság végét jelenti Nyugaton, ha ez a tervek szerint alakul… A vakcinaútlevelek jó dolognak hangzanak, ha nem tudod, mire képesek ezek a platformok.


Egy technológiai cég vezérigazgatója vagyok, megértem, mit csinál ez a platform. Nem az oltásról, nem a vírusról van szó, hanem az adatokról. És amint ez megjelenik, nincs más választása, minthogy a rendszer része legyen. Amit az embereknek meg kell érteniük, hogy minden más funkció probléma nélkül betölthető erre a platformra."


A Liberty Counsel alapítója és elnöke, Mat Staver szintén figyelmeztetést adott ki, mondván:


„A digitális egészségügyi vagy vakcinaútlevelek, valamint a nyomkövető és nyomkövető alkalmazások komoly veszélyt jelentenek a szabadságra. Az oltóútlevelek és a nyomkövető alkalmazások az adatok gyűjtéséről és ellenőrzéséről szólnak. Az oltóanyag-útlevelet világszerte népszerűsítik, hogy korlátozzák az emberek azon képességét, hogy elhagyják otthonukat, munkahelyüket vagy vásároljanak, vacsorázzon, utazzon, vegyen részt nyilvános eseményen vagy akár istentiszteleten.


A COVID-ot a szabadság eme veszélyes fenyegetésének előmozdítására használják. Soha nem fogadhatjuk el új normának az oltási útleveleket vagy a nyomkövető alkalmazásokat. A szabadságra gyakorolt ​​következmények jelentősek."A vakcinaútlevelek a teljes pénzügyi ellenőrzés kapuját jelentik


Amikor az oltóanyag-útlevelek először váltak a nemzetközi megbeszélések témájává, sokan láttuk a kivetítőn lévő írást, amely arra figyelmeztetett, hogy egy ilyen megvalósítás a teljes pénzügyi és fizikai ellenőrzés eszközévé válik, és automatikusan megszünteti az alapvető emberi jogokat és szabadságjogokat.


Akkoriban őrült összeesküvés-elméletek híveinek tituláltak bennünket, de nem telt bele sok idő, míg legrosszabb félelmeink beigazolódtak. Az Ön oltási útlevele lesz az Ön digitális személyazonossága (amint azt a WEF megerősítette), és ehhez a digitális identitáshoz programozható központi banki digitális valutát (CBDC) és szociális hitelpontszámot terveznek hozzáadni. Ezek a tervek nem összeesküvés-elméletek. Már teljesen publikusak.


Ha összeadja ezeket az összetevőket – az érvényes útlevél, a digitális identitás, a szociális hitelminősítés és a programozható CBDC-k megőrzéséhez szükséges vakcina-követelményeket – egy olyan vezérlőrácsot kap, amely megszünteti a személyes szabadságot, hogy saját vágyai szerint éljen.


Még az étrendedet is ezek a megalomániások diktálhatják.

Pokolian törekednek arra, hogy kiküszöböljék például a húsevés képességét. Az egész világnak, különösen a nyugati világnak át kell térnie a rovarfehérjére, mondják. Eközben a globalista összejöveteleik étlapján nem találsz lisztkukacokat és tücsköket.

A COVID-ot a globális pénzügyi felügyelet útjaként használják


Amint a vakcinaútlevelek/digitális személyazonosság és a CBDC-k a helyükre kerülnek, a globális összeesküvés képes lesz ellenőrizni az Ön fizikai mozgásait, viselkedését és vásárlásait az alapján, hogy mennyire felel meg az ideáljaiknak, függetlenül attól, hogy azok mennyire irracionálisak, erkölcstelenek, etikátlanok, igazságtalanok vagy veszélyesek.


Amint arról a The Daily Sceptic beszámolt:


„Egy darabig nyilvánvalónak tűnt, hogy a jelenlegi fiat monetáris rendszer a legjobb esetben is instabil, amelynek ideje lejárt. A jegybankárok tudják ezt, és. készen állnak arra, hogy bevezessék az új rendszert, mielőtt a régi összeomlana magától – még akkor is, ha a történelem legjelentősebb vagyonátruházása során kifosztják az emberiséget."


Mindenki számára, aki odafigyel ezekre a trendekre, nyilvánvalónak tűnik, hogy a központi banki digitális valuta (CBDC) lesz az új rendszer. Minden jel arra mutat, hogy a CBDC érkezése küszöbön áll.

2022. november 15-én több globális bank bejelentette, hogy partnerséget köt a New York-i Federal Reserve-vel a digitális dollár kísérleti bevezetésére.

Az én szemszögemből nézve lehetetlen túlbecsülni a CBDC által jelentett kockázatot. Legyen szó jó szándékon alapuló utópisztikus vízióról vagy szuverenitásunk letörésére irányuló baljós tervről, az eredmény ugyanaz lehet: az irányítás. A központi banki digitális valuta rendelkezik a fiat pénz összes árnyoldalával, valamint az állam által felügyelt és programozhatósági rétegekkel.


Valószínűleg sokan a Team Reality-n, a falka-mentalitáson kívülállónak érezték magukat az elmúlt néhány évben. Képzeljünk el egy monetáris rendszert olyan funkciókkal, amelyek társadalmilag megtervezik életünket. Például:

  • Egészségügy: „Nem vetted be az emlékeztetőt… nem léphetsz be nyilvános helyekre."

  • Energia: „Ebben a hónapban felhasználta az energia kvótáját, ezért az elektromos autója nem indul el.”

  • Étel: „Túl sok húst ettél ezen a héten, ezért a pénzed csak növényekre (vagy bogarakra) jó”.

  • Megtakarítás: „Ha nem veszi fel hamarosan a hitelét, a pénze a hónap végén lejár."

  • Szabad beszéd: „Ön olyan információkat osztott meg, amelyekkel mi nem értünk egyet… algoritmusunk megbírságolja Önt.” (A PayPal már elkezdte ezt.)

Ahogy a lezárásoknál láttuk, Kína a nyugaton utánzott modell. Az egészséggel kapcsolatos tekintélyelvű intézkedések felé való araszoláshoz hasonlóan a háttérben a senki által meg nem választott, pénzügyi érdekeltségű globalisták húzódnak meg…

Az elmúlt több mint három év elsődleges témája a „szabadság vagy kontroll” volt, tehát azt sugallják, hogy a jövőt decentralizálni kell, ha biztosítani akarjuk, hogy gyermekeink egy szabad világban nőjenek fel.


A globalisták túljátszották a szerepüket


A globalista összeesküvés – a „mélyállam”, amely a báb-kormányokat rángatja szerte a világon, a rejtett hatalom, amely az egész világ számára pusztító döntéseket hoz – túljátszotta a szerepét. A COVID19 projektet túljátszották és lelepleződtek.


Az egész világ előtt. Amint azt Maajid Nawaz egy múlt nyári interjúban megjegyezte:


„Amikor a dogma meghatározza a viselkedésedet, már nem a valóságot nézed… így kevésbé leszel pragmatikus… Ez komoly vakfoltokat hagy maga után. A végén nem látod a valóságot annak, ami, és ezért túljátszottak Nem a valóságot nézik, hanem az álmukat, az ideáljukat, ami valójában egy rémálom.”


Az egyik nagyszerű dolog, ami a COVID alatt történt, hogy túljátszották a szerepüket. Leleplezték magukat… Azok számára, akik hallottak a Világgazdasági Fórumról, most már nagyon kevés kétség fér hozzá, hogy az megpróbálja befolyásolni a kormányzást és a politikát…


Miért van egy meg nem választott bürokratánk, méghozzá egy idegen, aki megmondja, hogyan éljük az életünket…? Miért tűnik úgy, hogy mindannyian ennek a megválasztatlan külföldi bürokratának engedelmeskednek? Miért tűnik úgy, hogy mindannyian ennek az embernek az utasításait teljesítik? … Miért nem tudnak egyszerűen nemet mondani?


Amint azt Nawaz megjegyezte,

azok a kormányfők, akik valamilyen okból nem mondanak nemet Schwabnak, valószínűleg azért van, mert kompromittálták őket.

Jeffrey Epstein specialitása volt a tisztviselők és politikusok kompromittálása és zsarolása a globalista összeesküvők nevében, és nincs okunk feltételezni, hogy titkaik vele együtt haltak meg.


A tiszta lappal rendelkezőket megfenyegették a szabályok betartásával.

Hozzátennék egy harmadik lehetőséget is, mégpedig az, hogy azért vannak benne, mert osztják a globalista eszméket, amelyek nemcsak a felülről lefelé irányuló tekintélyelvűséget foglalják magukban, hanem a transzhumanizmust és az eugenikát is.

A negyedik lehetőség az önfenntartás. Lehet, hogy egyszerűen csak meg akarják szerezni saját pozíciójukat az uralkodó hierarchián belül a „mindenük megvan” és a „nincs semmijük” új világában.Most már tudjuk, mire képesek


Bármi is legyen az ösztönzés, a probléma, amellyel most szembesülnek, tény, hogy idő előtt leleplezték magukat és terveiket. Azt is felfedték, meddig hajlandók elmenni. Tudjuk például, hogy hajlandóak lefoglalni a bankszámlákat és megszüntetni annak a lehetőségét, hogy Ön adományozzon olyan ügyre, amely nem tetszik nekik, vagy „rossz” gondolatot tesz közzé a közösségi médiában – és ez a CBDC, előnyei nélkül!


Tehát már megmutatták nekünk, mit fognak tenni, ha a CBDC-k a helyükre kerülnek. Az egyetlen különbség az, hogy a büntetéseket ezután automatizálni lehet. Ez egy olyan világ, amelyben élni szeretnél?Így szeretnél élni?


Ezt szeretnéd gyermekeidnek és unokáidnak? Ha nem, akkor a te kötelességed az ellenállás.


A mai felnőtteké az utolsó generáció, amely képes lehet megakadályozni ezt a globális zsarnokságot.

Ha nem teszünk semmit, gyermekeink egy digitális börtönbe kerülnek, ahonnan nem tudnak majd kiszabadulni. Tehát nem hagyhatjuk rájuk. Rajtunk múlik. Tehát a CBDC-k bevezetésekor el kell utasítanunk őket, bármilyen kényelmetlen is legyen az. Amikor az oltóanyag-útleveleket kiterítik, el kell utasítanunk azokat, az esetleges korlátok ellenére is.


2021-ben számtalan embert kényszerítettek az oltásra, mert utazni akartak, attól tartva, hogy az oltatlanok utazási tilalma végleges lesz. Hát nem lett, mert elég sokan visszautasították.


Lehet, hogy el kell viselnünk a korlátozásokat, ha visszautasítjuk a nemzetközi vakcinaútlevelet, de ha világszerte elég sokan elutasítják, a rendszer nem fog működni, és ezek a korlátozások átmenetinek bizonyulnak. Az egyetlen módja annak, hogy a globalisták tervei állandósuljanak, ha azt tesszük, amit mondanak nekünk, és egyetértünk velük.
 

Forrás:872 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page