top of page

Vajda Miklós: Egy „betegség” tünetei 2. Gyermekvédelmi programokkal jutnak gyerekekhez...

2001-ben, a földrengés után 33 gyereket csempésztek ki Haitiről. Ezért letartóztatták Laura Gayler-Silsby-t, aki azt állította, hogy a gyerekek mind árvák voltak, és az USA-ban majd adoptálják őket. De a vizsgálat során kiderült, hogy a gyerekek többsége nem volt árva, és később visszavitték őket a szüleikhez. Nem találtak semmiféle adoptálásra vonatkozó papírokat sem. A gyerekeket egyszerűen elrabolták a szüleiktől.

Laura Gayler-Silsby tagja volt az Alert Sense igazgatótanácsának, amely cég a technológiát biztosítja az Amber Alert-nek, amely egy vészjelző rendszer arra, hogy megtalálják az elrabolt gyerekeket. Ez egy érdekes paradoxon. Egy elítélt gyermekkereskedő kapcsolatban állt az Amber Alert-el, amelyet gyermekek mentésére hoztak létre.

Ez a hölgy az alapítója a New Life Children’s Refugee baptista szervezetnek, amely egy misszió az árvákért Haitin. Tehát megvoltak a lehetőségei arra, hogy könnyedén csempésszen ki gyerekeket az országból.

A Clinton alapítvány kapcsolatban áll Laura Silsby gyermekrablóval, aki közeli barátja Clintonéknak, akik azonnal fizettek Jorge Puello ügyvédnek, aki maga is egy elítélt pedofil. Őt egy nemzetközi embercsempész kör – amely nőket és gyerekeket érint – vezetése miatt tartóztattak le és ítéltek el.

Minderre a WikiLeaks-nek köszönhetően derült fény, amely publikálta a titkos levelezést Clintonék és Laura Gayler-Silsby között.

Haiti újra reflektorfénybe került az Oxfam botrány kapcsán. A cég világszerte ismert az üzelmeiről, amelyek jogokat ad a nőknek, harcolnak a szegénység ellen, de a 2010-es földrengés után kitiltották Haitiről. Orgiákat tartottak prostituáltakkal, akik közül többen fiatalkorúak, tehát gyerekek voltak.

A kiszivárogtatott e-mailek megerősítik, hogy a Clinton alapítványon keresztül 3 millió dollár lett átutalva Haitiről és segélyalapokból, hogy kifizessék lányuk, Chelsea extravagáns esküvőjét 2010-ben. A Vöröskereszt fél milliárd dollárt gyűjtött össze Haitiért, de csupán hat házat építettek belőle.

A földrengés után a Clinton alapítvány könyörtelenül elsikkasztotta a nemzetközi adakozóktól összegyűjtött adományokat, és szépen megúszta. Klaus Eberweint, Haiti korábbi kormánytisztviselőjét, mivel tanúskodott Clintonék korrupciójával kapcsolatban, 2017. július 12-én, pár nappal a tárgyalás előtt, holtan találták egy golyóval a fejében.

Monica Petersent, egy fiatal társadalmi antropológust, aki azért ment Haitire, hogy felderítse az emberkereskedelmet, és tweet-elt néhány gondolatot a Clinton alapítvánnyal kapcsolatban, 2016 novemberében felakasztva találták. A halálát öngyilkosságnak állították be.

Dr. Dean Lorich sebész kinyilvánította a Clinton alapítvány korrupciójáról a véleményét, amelynek szemtanúja volt, mialatt életeket mentett a szigeten, 2017. december 10-én holtan találták New York-i lakásának a fürdőszabájában, egy késsel a mellkasában.

Halálát szintén öngyilkosságnak állították be. De ne ragadjunk le a Clintonok tevékenységét övező „öngyilkosságoknál”.


A pedofil hálózatnak külön kialakított szimbolikája van. 2007-ben az FBI kiadott egy hivatalos közleményt azokról a szimbólumokról, amelyekkel a pedofilok mutatják meg a szexuális preferenciájukat, és ahogyan azt kommunikálják. Hol találják meg egymást és az áldozataikat. Ahogyan azt az Amber Alertnél láttuk, azok a szervezetek használnak pedofil logókat, amelyek a gyermekek védelmére hivatottak, csakúgy, mint pl. az IAC – Nemzetközi Adoptálási Klinika.


A New Star Kafala egy muszlim adoptálási és gyermek pártfogói ügynökség, amelynek a logója az árvák érzelmi fejlődését hivatott segíteni.

A PCTA (Pacific Crest Trail Association) 2017 júliusában megváltoztatta a logóját, miután a nagy A betű pedofil kapcsolódását a közvélemény fölfedezte.

A Pierre Elliot Trudeau alapítvány, (amelyet Justin Trudeau kanadai miniszterelnök alapított apja tiszteletére) logója kísértetiesen hasonlít a kisfiúkat kedvelők szimbólumához.

Az Elpida, egy kanadai menekült alapítvány, amelyet a Radcliffe alapítvány hozott létre, amelyet Frank Giustra alapított és birtokol. Ő jelentős szponzora a Clinton alapítványnak, több mint 100 millió dollárral, és szeretett Clintonékkal Haitire menni. Megalapította a Boys Club Network nevű Fiúk Klubjának Hálózatát, 12 és 18 év közötti fiúk számára, akik kapcsolatokat és mentorálást keresnek. Alapító társa Jim Crescenzo , egy tanár Vancouverből, aki Excellent-díjat kapott Justin Trudeau-tól. Persze ezek csak véletlen egybeesések. De hány véletlen egybeesés kell ahhoz, hogy az matematikailag már lehetetlen legyen?

Justin Trudeau barátja Christpher Ingvaldson, egy kanadai magániskola tanára, akit elítéltek gyermekpornó birtoklásáért és terjesztéséért. Hosszú évekig volt Trudeau szobatársa.

Justin Trudeau másik barátja Peter Dalglish, a világhírű humanitárius, akit – in flagranti – tetten értek Nepálban egy 12 és egy 14 éves gyerekkel. Ő alapította a Street Kids International-t (Nemzetközi Utcagyerekek) és a Trails Youth Initiative (Gyerekek Nyomon követése kezdeményezés) programokat.

Ben Levin, az oktatásügy korábbi miniszterhelyettese Trudeau kormányában, akit 2013-ban letartóztattak és elítéltek gyermekpornó készítésének és terjesztésének vádjával.

Jian Ghomeshi, a kanadai CBC rádió műsorvezetőjét 2015-ben letartóztatták és megvádolták hét rendbeli szexuális zaklatással és egy rendbeli, az ellenállás leküzdése végett alkalmazott fojtogatással.

Philippe Broaly bíró, a Children of Kambodia (Kambodzsa Gyermekei) szervezet alapítója, akit elfogtak és letartóztattak pedofíliáért 2014-ben.

Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke körül van véve regisztrált pedofilokkal és szexuális bűnözőkkel.

Ezek a programok biztos remek dolgokat tesznek a gyerekekért, de miért választanak pedofil logókat? Miért van az, hogy sok szervezetet regisztrált és elítélt pedofilok és szexuális bűnözők alapítottak?

Ha valaki pedofil, akkor azért van gyermekvédelmi programja, hogy hozzáférése legyen sok gyermekhez, akik közül válogathat.

Ezeknek a gyerekeknek zaklatott a múltja és a háttere, és vannak köztük olyanok, akik már összetűzésbe kerültek az igazságszolgáltatással. Korai gyermekkorukban sokat szenvedtek az elhanyagoltságtól és a bántalmazástól.

Disability Rights International: A gyerekeknek bántalmazással, erőszakkal és gyermekkereskedelemmel kell szembenézniük az árvaházakban. Azok nem biztonságosak a gyermekek számára. Könnyű áldozatok és nincsenek szerető szüleik, hogy megvédjék őket.

A Child Protective Service (Gyermekvédelmi Szolgálat) információiból 2007-ben nyilvánosságra került, hogy nevelő gondozásból, legális keretek között raboltak és adtak el gyerekeket örökbefogadásra.

Nancy Sharfer kongresszusi képviselőt – aki fölfedte ezt a dolgot – 2010-ben meggyilkolták.72 megtekintés

Kommentarer


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page