VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: Egy „betegség” tünetei 2. Gyermekvédelmi programokkal jutnak gyerekekhez...

2001-ben, a földrengés után 33 gyereket csempésztek ki Haitiről. Ezért letartóztatták Laura Gayler-Silsby-t, aki azt állította, hogy a gyerekek mind árvák voltak, és az USA-ban majd adoptálják őket. De a vizsgálat során kiderült, hogy a gyerekek többsége nem volt árva, és később visszavitték őket a szüleikhez. Nem találtak semmiféle adoptálásra vonatkozó papírokat sem. A gyerekeket egyszerűen elrabolták a szüleiktől.

Laura Gayler-Silsby tagja volt az Alert Sense igazgatótanácsának, amely cég a technológiát biztosítja az Amber Alert-nek, amely egy vészjelző rendszer arra, hogy megtalálják az elrabolt gyerekeket. Ez egy érdekes paradoxon. Egy elítélt gyermekkereskedő kapcsolatban állt az Amber Alert-el, amelyet gyermekek mentésére hoztak létre.

Ez a hölgy az alapítója a New Life Children’s Refugee baptista szervezetnek, amely egy misszió az árvákért Haitin. Tehát megvoltak a lehetőségei arra, hogy könnyedén csempésszen ki gyerekeket az országból.

A Clinton alapítvány kapcsolatban áll Laura Silsby gyermekrablóval, aki közeli barátja Clintonéknak, akik azonnal fizettek Jorge Puello ügyvédnek, aki maga is egy elítélt pedofil. Őt egy nemzetközi embercsempész kör – amely nőket és gyerekeket érint – vezetése miatt tartóztattak le és ítéltek el.

Minderre a WikiLeaks-nek köszönhetően derült fény, amely publikálta a titkos levelezést Clintonék és Laura Gayler-Silsby között.

Haiti újra reflektorfénybe került az Oxfam botrány kapcsán. A cég világszerte ismert az üzelmeiről, amelyek jogokat ad a nőknek, harcolnak a szegénység ellen, de a 2010-es földrengés után kitiltották Haitiről. Orgiákat tartottak prostituáltakkal, akik közül többen f