top of page

Vajda Miklós: Egy „betegség” tünetei 3.


Elérkeztünk az un. kognitív disszonancia jelenségéhez. Ez azt jelenti, hogy az embernek tudomására juthatnak olyan információk, amelyek hitelesek, de annyira megdöbbentőek, hogy a tudatában ott vannak a tények, de érzelmileg mégis tiltakozik azok tudomásul vétele ellen.

Miről szól Hollywood?

Miért használnak pedofil logókat a cukorkáknál és a jégkrémeknél?

Mert ezekhez az emblémákhoz már kicsi korukban hozzá akarják szoktatni a gyermekeinket.

A világ legnagyobb jégkrém gyártója az Unilever: 5 milliárd eurós forgalom 2008-ban, különböző márkanevek alatt, 40 különböző országban eladva, amelyek mind átveszik a szív alakú logót mint egységesített témát, az azonnali márka felismerés kedvéért.

A Marvel stúdió a Walt Disney cég tulajdonában van. A cég egyik igazgatója, James Gunn nyíltan és büszkén tweetel arról, hogy pedofil.

„Szeretem, ha kisfiúk érintenek meg a mókás pontomon. Gondolom ez normális dolog Hollywoodban. Életemben most manikűröztettem először…”

Az üzenet durvább dolgokkal folytatódik. Azt gondolhatnánk, hogy kirúgták az ilyen üzenetek miatt, de néhány héttel később újra munkába állt.

A Nickleodeon producere, Dan Schneider elvesztette a munkáját, mert kislányokat fogdosott.

Brian Peck, az elítélt gyermekmolesztáló csupán 16 hónapot ült, majd azonnal állást ajánlottak neki, a Disney-nél, ahol tovább folytathatta a munkát kiskorú lányokkal.

Jason James Murphy elrabolt és szexuálisan bántalmazott egy nyolc éves kisfiút 1996-ban. Öt évet ült börtönben, majd Kaliforniába költözött, és gyerekszínészek casting (szereplőket felhajtó és kiválogató) ügynöke lett.

A Hollywoodi szexuális ragadozók névsora végtelen. A legtöbb áldozat nem meri felemelni a hangját a ragadozókkal és abszolút legendákkal szemben.

Ő és legjobb barátja, Corey Haim nagyon fiatalon lettek sikeres színészek, de ennek ára volt. Szexuálisan bántalmazta őket több felnőtt is, akikkel dolgoztak. Nyílt titok volt, hogy a két Corey kézről kézre járt a Hollywoodi partikon. Mindezek rendkívüli traumát okoztak számukra, amit éveken át eltemettek magukban. Mindketten az alkoholba és a drogba menekültek, ami végül Corey Haim 38 éves korában bekövetkezett halálához vezetett.

Corey Feldman csak a közelmúltban nevezte meg a bántalmazóit.

Elijah Wood, aki a Gyűrűk ura Frodojának szerepével vált világhírűvé, igazolta Corey Feldman állításait:

„Nagyon sok vipera van ebben az iparágban, akik csak a saját érdekeiket tartják szem előtt. Sötétség uralkodik a hegy gyomrában.”

Elijah-t megvédte az édesanyja, aki nem engedte, hogy bármelyik partira is elmenjen, ahol a bántalmazások többsége történt.

Világhírű színészek, mint Robert Downey Jr, és Brad Pitt álltak ki ezeknek az állításoknak a védelmében.

„Azt hiszitek, hogy Hollywood a filmkészítésről szól? Azok csak melléktermékek. Itt minden a pénzről szól, és ami még annál is fontosabb, a hatalomról és a kontrollról. Azok, akik Hollywoodot irányítják,Amerikát és a világ nagy részét is irányítják, és őket nem érdeklik a filmek.”

Mel Gibsont, a világhírű megasztárt színészként és producerként is feketelistára tették Hollywoodban, mert azt állította, hogy az egy parazitákkal teli hely, akik gyermekek kiszolgáltatottságával élnek vissza. Mel Gibson sokkal keményebben fogalmaz, amelyet én tompítva adok vissza:

„Hollywood egy intézményesített pedofil kör, paraziták odúja, akik gyermekek vérén lakmároznak. Hollywoodban minden stúdiót ártatlan gyermekek szexuális kihasználásával adnak-vesznek…”

„Ez olyan népszerű Hollywoodban, hogy gyakorlatilag fizetőeszközként működik. A Hollywoodi elit az emberiség ellensége, megszegnek minden isten adta tabut, amit ismerünk, beleértve a gyermekek szentségét.

Ez nyílt titok Hollywoodban. Ezeknek az embereknek megvan a maguk vallása és spirituális tanításaik, a saját társadalmi és morális rendszerük. Vannak szent irataik, – mind beteg, higgyék el – amelyek nem is állhatnának távolabb attól, amit Amerika képvisel. Ezek az emberek a fájdalomtól, traumától, stressztől, bántalmazástól és szenvedéstől gyarapszanak.

Mindnyájunkban van egy kreatív és szeretet erő, ami végigvezet bennünket az életünkön. Ezekből az emberekből mindez hiányzik. Számukra minden az ellentéte.

Felhasználják és bántalmazzák a gyermekeket. Minden évben rengeteg gyermeken mennek végig gépiesen.

A spirituális hitük – ha ezt nevezhetjük annak – arra vezeti őket, hogy begyűjtsék a gyerekek energiáját. Ezen lakmároznak, és ettől gyarapszanak.

Ebben nincs semmi új. Ha utánajársz, látni fogod, hogy ez egy metafizikai, alkímiai jelenség, és meg fogod találni a történelem minden sötét korszakának a színfalai mögött.

Ez egy sötét, multi-dimenzionális okkult tudomány, művészet és gyakorlat, amelyet titkos társaságok használtak az elmúlt pár száz évben a társadalom programozására és elmekontrolljára, amely napjainkban érte el a csúcsát, Amerikában Hollywood által.”


81 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page