top of page

Vajda Miklós: Kínai hódítás Amerikában. A hibrid háború egy sohasem emlegetett formájaAmit a hazai sajtó sem mond el nekünkCharlie Kirk felfedte az okot, amiért Bill Gates és Kína miért vásárol amerikai termőföldet!

Bill Gates további 3000 hektár termőföldet vásárolt Észak Dakotában, a vásárlást a North Dakota AG engedélyezte. Vörös Kína is vásárol az Egyesült Államokban termőföldeket, és az Egyesült Államok megengedi az ellenségének, hogy részt vegyen szántóföldjeinek megvásárlásában.

Miért vásárolják meg a vörös kínaiak és Bill Gates hatalmas mennyiségben Amerika legtermékenyebb földjét? Bill Gates (mint amerikai állampolgár) a Világgazdasági Fórum képviseletében vásárol és a Kínai Kommunista Párt átveszi azokat?

„A kínaiak már 100 millió hektár termőföldet birtokolnak. Texasi források szerint a kínaiak a megvásárolt földjeikre senkit sem engednek be.”

Tehát a kínai kommunista párt felvásárolja a termőföldeket Amerika-szerte, mert tudják, hogy az élelmiszertermelő képességünk, a világ kenyérkosara az egyik stratégiai előnyünk.

"Szóval mit csináljunk? Hát ez a szabad piac. Engedjük, hogy ellenségünk bejöjjön és megvásárolja a termőföldünket. Ez nagyon jól vezethet élelmiszerhiányhoz.”

Bill Gates hatalmas mennyiségű észak-dakotai termőföldet vásárolt 13,5 millió dollár értékben. Miért vásárolja fel Bill Gates ezt a sok termőföldet?

Miért engedélyezi Észak-Dakota Bill Gatesnek, hogy termőföldjeit birtokolja? Nos, leginkább azért, mert Észak Dakota kormányzója (Doug Burgum) nagyon közel áll Bill Gateshez. Együtt dolgoztak a Microsoftnál. Együtt vannak házaik a Yellowstone Clubban, amely az uralkodó osztály paradicsoma.

Gates az Egyesült Államok legnagyobb termőföld-tulajdonosa. Tudja, hogy Bill Gatesnek 270 000 hektár termőföldje van?

Miért tenné ezt Bill Gates? „Mert Bill Gates tudja, hogy közeleg a valuta összeomlása, és aki birtokolja az élelmiszerkészletet, az gazdag lesz.

Hogy ha a valuta összeomlik, akkor a barter rendszerről és a szerkezetátalakításról lesz szó, bármilyen új valuta is jön. Nos, ha van termőföldje, akkor nagyon gazdag lesz. 270 000 hektár birtoka van!” 

Forrás:
490 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg